Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2

Мнение от burg »

lorda написа:....Сутринта никаква активност.
Днес за разлика от вчера удряше само на големи примамки.
Под големи да се разбира от 10 см. нагоре.
Мерси ,Ники - дето викаш рибешка му работа! :smt023
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Следа темата със интерес макар да не съм спинигист :oops:
Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник. :idea:
И за перджийте няма ли да има промоцийка :lol:
Ех обожявах да лова на 5-6 метра и косур с дректния там :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

chestarfield написа:Следа темата със интерес макар да не съм спинигист :oops:
Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник. :idea:
Честър, засега не дават да се лови друго- само хищника е разрешен и то в района на стената и около нея. Говори се,че напролет ще бъде пуснат и твоят вид риболов- стягай се тогава за бой! А иначе са зарибили с шаранови риби ! Погледни темата в нашия- да видиш какъв красавец има на снимка!
Най-добре е , собствениците да хвърлят малко яснота по въпроса за напролет! :drinkers:
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

chestarfield написа:Следа темата със интерес макар да не съм спинигист :oops:

Здр колега значи по твоя въпрос мога да изясня -че вчера бях за твойте прословити червеноперки но още не са активни както шарана подхраних 1кг мека захранка и след 5тата минута започнаха ударите на бял червей -10 шаранчета 2 червеноперки -повече налиташе шаранчето явно още им е топло времето -все още не сме го разрешили за червеноперки и каракуди но ще видим времето ще покаже да се застуди още -да не кълват масово шаранчетата :?:
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

има много червеноперки,странното е скачат на повърхността или се греят-не знам,не сполучих с бялата риба-врмето бе по-скоро за толстолоб, не за хищници-ясно време ,вода като тепсия ,няма полъх на вятъра,но все пак изкараха няколко бели риби и много добри костури...
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

enterprise написа:има много червеноперки,странното е скачат на повърхността или се греят-не знам,не сполучих с бялата риба-врмето бе по-скоро за толстолоб, не за хищници-ясно време ,вода като тепсия ,няма полъх на вятъра,но все пак изкараха няколко бели риби и много добри костури...
Здр колеги днескашния ден беше по добър от вчерашния предимно ударите бяха следобяд между 4 часа и 5 часа с колегата драпнахме 5бр хубави рибета 3бр бели риби и костури към 900гр но тоя път бяхме подготвени за риболов с финен такъм 0.16 монофил-и пак зелен туйстър с глава 6гр със спининг лазар 3-40 гр Кубалт 2.40д.
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

как е колеги тези дни по язовира обажда ли се все още бялата риба?няма ли някоя нова снимка на някой трофей дочу че щяло да има намаляване на таксата вярно ли е? :rock:
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Да докладвам ,колкото за протокола. :D Вчера отново "посетихме" язовира с още трима колеги.Общо за деня имаше около 15-20 колеги.
Опитах всякакви монтажи - и на потъваща бомбарда - с малки блесни ,воблери ,симеони и малки каракудки, за силиконите се знае - Не ще и това си е ! От всички присъстващи общо бяха изкарани 5 бели и два костура, от нашата група една бяла и един костур !
Кучешки студ и големи таратанци! :lol:
Това е - рапорт даден!
borgir6661
новобранец
новобранец

Мнение от borgir6661 »

мерси за инфото колега ''burg'' мислех тия дни да си пробвам пак късмета но след тия очайващи данни 6те отложа излета за по нататък като се активира малко
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

burg написа:Да докладвам ,колкото за протокола. :D Вчера отново "посетихме" язовира с още трима колеги.Общо за деня имаше около 15-20 колеги.
Опитах всякакви монтажи - и на потъваща бомбарда - с малки блесни ,воблери ,симеони и малки каракудки, за силиконите се знае - Не ще и това си е ! От всички присъстващи общо бяха изкарани 5 бели и два костура, от нашата група една бяла и един костур !
Кучешки студ и големи таратанци! :lol:
Това е - рапорт даден!
Здр колеги значи -наистина не е активна толкова както преди три седмици но все пак си има удари на зеления туйстър-да тоя ден колегита бяха 10тина и имаха 5 бели риби и два костура и пред мен имаха изтървани бели риби но пак си е до майсторлък и касмет най вече.
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Ще те посетиме на 4ти след едно сомско агне на Езерово при Любо, да си оправим главите и да видим какво е останало :wink:
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Няма ли някой да сподели- Изображение -,какво е положението тези дни?
acko
новобранец
новобранец

Мнение от acko »

burg написа:Няма ли някой да сподели- Изображение -,какво е положението тези дни?
2 бели и 1костур днес вчера маи са били валат
alito
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от alito »

Колеги тоя месец ще освободим риболова на плувка.Само на стената- срещу заплащане.Защото има много плувкари за яз.Гарваново- желаещи за червеноперки,каракуди,белурка-тя е масова макар че и шарана в момента е масова но ще се забрани взимането на всякъкъв вид размер шаран.Без ограничение ще са рибите-червеноперка,каракуда,белурка (уклей)и костур и до 5броя бяла риба.
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Али да те попитам ще ми обясниш ли как да стигна до язовира ? от София съм и мисля да тръгна по магистралата,то няма и откъде другаде ... мисля към 15-16 число ? :lol: какви са прогнозите ще ми пишеш ли по 1 ЛС на ден-два да видя дали си заслужава да го посетя или чак напролет,защото като ги гледам тия белуши и това,че навъртях сигурно 20-40 часа на спининг без удар в Софийско и ми става лошо ... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”