Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2
Мерси ,Ники - дето викаш рибешка му работа!lorda написа:....Сутринта никаква активност.
Днес за разлика от вчера удряше само на големи примамки.
Под големи да се разбира от 10 см. нагоре.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Следа темата със интерес макар да не съм спинигист
Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник.
И за перджийте няма ли да има промоцийка
Ех обожявах да лова на 5-6 метра и косур с дректния там

Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник.

-
- разбира нещата
Честър, засега не дават да се лови друго- само хищника е разрешен и то в района на стената и около нея. Говори се,че напролет ще бъде пуснат и твоят вид риболов- стягай се тогава за бой! А иначе са зарибили с шаранови риби ! Погледни темата в нашия- да видиш какъв красавец има на снимка!chestarfield написа:Следа темата със интерес макар да не съм спинигист![]()
Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник.![]()
Най-добре е , собствениците да хвърлят малко яснота по въпроса за напролет!

-
- вече хвърля и на тежко
chestarfield написа:Следа темата със интерес макар да не съм спинигист![]()
Искам да попитам какво стана с онези прословити Гарвановски червеноперки дето се вадиха преди, и заребен ли е с друго язовира освен с хищник.![]()
Здр колега значи по твоя въпрос мога да изясня -че вчера бях за твойте прословити червеноперки но още не са активни както шарана подхраних 1кг мека захранка и след 5тата минута започнаха ударите на бял червей -10 шаранчета 2 червеноперки -повече налиташе шаранчето явно още им е топло времето -все още не сме го разрешили за червеноперки и каракуди но ще видим времето ще покаже да се застуди още -да не кълват масово шаранчетата

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
има много червеноперки,странното е скачат на повърхността или се греят-не знам,не сполучих с бялата риба-врмето бе по-скоро за толстолоб, не за хищници-ясно време ,вода като тепсия ,няма полъх на вятъра,но все пак изкараха няколко бели риби и много добри костури...
-
- вече хвърля и на тежко
Здр колеги днескашния ден беше по добър от вчерашния предимно ударите бяха следобяд между 4 часа и 5 часа с колегата драпнахме 5бр хубави рибета 3бр бели риби и костури към 900гр но тоя път бяхме подготвени за риболов с финен такъм 0.16 монофил-и пак зелен туйстър с глава 6гр със спининг лазар 3-40 гр Кубалт 2.40д.enterprise написа:има много червеноперки,странното е скачат на повърхността или се греят-не знам,не сполучих с бялата риба-врмето бе по-скоро за толстолоб, не за хищници-ясно време ,вода като тепсия ,няма полъх на вятъра,но все пак изкараха няколко бели риби и много добри костури...
-
- новобранец
как е колеги тези дни по язовира обажда ли се все още бялата риба?няма ли някоя нова снимка на някой трофей дочу че щяло да има намаляване на таксата вярно ли е? 

-
- разбира нещата
Да докладвам ,колкото за протокола.
Вчера отново "посетихме" язовира с още трима колеги.Общо за деня имаше около 15-20 колеги.
Опитах всякакви монтажи - и на потъваща бомбарда - с малки блесни ,воблери ,симеони и малки каракудки, за силиконите се знае - Не ще и това си е ! От всички присъстващи общо бяха изкарани 5 бели и два костура, от нашата група една бяла и един костур !
Кучешки студ и големи таратанци!
Това е - рапорт даден!

Опитах всякакви монтажи - и на потъваща бомбарда - с малки блесни ,воблери ,симеони и малки каракудки, за силиконите се знае - Не ще и това си е ! От всички присъстващи общо бяха изкарани 5 бели и два костура, от нашата група една бяла и един костур !
Кучешки студ и големи таратанци!

Това е - рапорт даден!
-
- новобранец
мерси за инфото колега ''burg'' мислех тия дни да си пробвам пак късмета но след тия очайващи данни 6те отложа излета за по нататък като се активира малко
-
- вече хвърля и на тежко
Здр колеги значи -наистина не е активна толкова както преди три седмици но все пак си има удари на зеления туйстър-да тоя ден колегита бяха 10тина и имаха 5 бели риби и два костура и пред мен имаха изтървани бели риби но пак си е до майсторлък и касмет най вече.burg написа:Да докладвам ,колкото за протокола.Вчера отново "посетихме" язовира с още трима колеги.Общо за деня имаше около 15-20 колеги.
Кучешки студ и големи таратанци!![]()
Това е - рапорт даден!
-
- разбира нещата
Ще те посетиме на 4ти след едно сомско агне на Езерово при Любо, да си оправим главите и да видим какво е останало 

-
- разбира нещата
Няма ли някой да сподели-
-,какво е положението тези дни?

2 бели и 1костур днес вчера маи са били валатburg написа:Няма ли някой да сподели--,какво е положението тези дни?
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги тоя месец ще освободим риболова на плувка.Само на стената- срещу заплащане.Защото има много плувкари за яз.Гарваново- желаещи за червеноперки,каракуди,белурка-тя е масова макар че и шарана в момента е масова но ще се забрани взимането на всякъкъв вид размер шаран.Без ограничение ще са рибите-червеноперка,каракуда,белурка (уклей)и костур и до 5броя бяла риба.
Али да те попитам ще ми обясниш ли как да стигна до язовира ? от София съм и мисля да тръгна по магистралата,то няма и откъде другаде ... мисля към 15-16 число ?
какви са прогнозите ще ми пишеш ли по 1 ЛС на ден-два да видя дали си заслужава да го посетя или чак напролет,защото като ги гледам тия белуши и това,че навъртях сигурно 20-40 часа на спининг без удар в Софийско и ми става лошо ...