Браконери... Внимание !!! Ето ги....

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Браконери... Внимание !!! Ето ги....

Мнение от Павел Иванов »

Това за актовете сме го обсъждали и в други теми . Сметам помниш :roll: Пишат ги или ИАРА , или според провинението някое полицайче . Виж когато на някой му се наложи да отскочи 300км. с цел да си вземе въдиците , му го пишат на място и кът си го плати , си ги взима . Далече от месните нива :mrgreen: Това за броят на влезлите в сила НП нема как да ти го спомена щот не съм статистик та да ги знам .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
2. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват 2 броя въдици (пръчки) с монтирани до 2 броя куки (единични или двойни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Честито !!!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

lif3house написа:Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
2. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват 2 броя въдици (пръчки) с монтирани до 2 броя куки (единични или двойни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Честито !!!
Браво, досега прз последните 10г. така и не съм видял някой да лови с една въдица по реките, освен тези ловящи на плувка и на спининг разбира се. Добре ще е системните нарушения да се узаконят :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

Vid написа:
lif3house написа:Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
Честито !!!
Браво, досега прз последните 10г. така и не съм видял някой да лови с една въдица по реките, освен тези ловящи на плувка и на спининг разбира се. Добре ще е системните нарушения да се узаконят :lol: :lol:
Eeeee, възможно ли е това - 10 г. да не видиш никои колега,особенно шарандшиите по реката. Представи си шаранджия метнал 1 дънна и си чака :D :D :D . Питаи Върбанов,защото тои когато ходи със дунавски,всиъки са с 1 въдица :) :) :) и няма нарушители.
за сметка на копувача!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Кога видя да споменавам ,че ходя по реки ? Не ми приписвай неказани от мен неща ! Казахти и ти го казвам за последен път - чети закона :idea: :idea: :idea: Вече можеш с 2 да ловиш за да си спокоен , но тъй , като си .......пак ще ловиш с 3 и затова ти написах ,че ти пожелавам скорошен акт за да разбереш ,че закона действа ! Не ми се занимава повече с теб защото каквото и да ти се каже за теб няма значение - ти си знаеш твоето :axe:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

Еее Върбанов. Пак почвае с лошо. Акт че акт. Виж че все пак някои ме е чул и взели че променили закона. Даи боже следващия път като го променят да е за три броя. Сега колко хора в саита се подсмихват под мустак за промяната в закона. Те всияки обикалят със стоики и слагат 3 въдици ,но не смеят да кажат нищо за да няма нападки и да не се развали репутацията им. Това ме дразни,а отношение по други теми не спират да дават.Риболовни излети без снимков матерял на въдиците колкото щеш. Да са живи и здрави всички.Нека съм наи големия браконер,а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.
за сметка на копувача!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

real1980 написа:...а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.

Еееееее, ама ти си чак в Испания, как да дойде? :roll:

@Пав, ако все пак речеш да ходиш, шъ мъ земеш ли с теб, па мое и на Ебро да идем? :wink:

Я сега чакайте малко....ъъъ....че некфо не ми се чете закона, щот шъ го прочета като дявол евангелието :mrgreen: - да не би искате да кажете, че е влезнала в сила някаква измишльотина, според която на Дунава да мога да ловя само с 2 пръчки?! :shock: ....или нещо не съм разбрал? :roll:

Ако е така, тия в ред ли са бре!!!!!!! :axe: :axe: :axe: Че на мен гаража ми е пълен с въдици!
Ааааааа.........навремето ходех по реката с по 9-10, после ги понамалих на 4-5 (и то когато има водорасли и ме мързи да премятам през 15 минути), ама няма шанс да ида само с 2!
То фърлиш 2-3 за хищник на дъно, някоя друга на тапа, няколко на царевица, 1-2 на пружина на качамак, па обходиш района със спининга, па заметнеш и някоя плувчица...и накрая пак нищо не фанеш, а само с 2 ептен няма да се фане....сигурно има печатна грешка у закона да го еба...:roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Няма грешка Кире , ама ти не ходиш и сам така ,че въдиците които мяташ не са проблем :D
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
power_fish
новобранец
новобранец

Мнение от power_fish »

Истината е че в ИАРА има повече началници отколкото служители които да охраняват. Дават им смешни заплати и много ясно че няма да рискуват за тези мизерни пари. Най-голямия смях беше като се напери ИАРА че хванали някакви бракониери които ловяли жаби някъде в Пловдивско, а после се оказа че реално полицията е спряла автомобила на тия и лично полицаите са ги закарали до ИАРА....
http://www.fishstarbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

power_fish написа:Истината е че в ИАРА има повече началници отколкото служители които да охраняват. Дават им смешни заплати и много ясно че няма да рискуват за тези мизерни пари. Най-голямия смях беше като се напери ИАРА че хванали някакви бракониери които ловяли жаби някъде в Пловдивско, а после се оказа че реално полицията е спряла автомобила на тия и лично полицаите са ги закарали до ИАРА....
:D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
за сметка на копувача!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

real1980 написа:...а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.
Стискай палци да не ти се случи :mrgreen:

Кире , догодина си е планувано рийлиза до Испания . Най-малкото ще вземе да ми изтече седем годишният билет от Канарските и ще ме е яд , ама много за няколкото евра де го плащах преди време . Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш :mrgreen:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:...Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш :mrgreen:

:mrgreen:
Така си е, брако съм, мятам повече въдици, "ловя" и през нощта, понякога ходя през забраната и с това се изчерпват прегрешенията ми, но въпреки всичко, от откриването досега имам хваната само една тъпа платика! :oops: :evil:
Та определено може да се каже, че не съм заплаха за рибната популация... :lol: :lol:
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

GODzillata написа:
Павел Иванов написа:...Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш :mrgreen:

:mrgreen:
Така си е, брако съм, мятам повече въдици, "ловя" и през нощта, понякога ходя през забраната и с това се изчерпват прегрешенията ми, но въпреки всичко, от откриването досега имам хваната само една тъпа платика! :oops: :evil:
Та определено може да се каже, че не съм заплаха за рибната популация... :lol: :lol:
E това се казва откровенност годзила :D :D :D Мен за това че хвърлям 3 дънни ме разпънаха на кръст 50 cent и неговите авери. Поне не ходя да за риба в забранено :D
за сметка на копувача!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

@real1980, прекаленият светец и Богу не е угоден! :wink:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Виж сеа реалчо тая тема я видях малко късно и късно ти отговарям макар, че няколко пъти си споменал ника ми. Тая тема ми прилича малко на "Крадеца вика дръжте крадеца" и следователно е доста лицемерно от твоя страна да снимаш дъртия като ти си същия. Ясно е че теб закона не те инетресува, а и малкото акъл който имаш няма да се промени явно не си успял да се оттървеш от същността си на селка пръчка докато си брал портокали в Испания. И щом толкова ти е чудно да винаги ловя с една пръчка най-много с две на язовир защото не съм шаранджия, а и нямам нужда от повече. Предлагам ти заглавието да го промениш на " Бракониери.... внимание!!!! Ето МЕ...." хахахаха
И така да обобщим:
Това , че си "шаранджия" в което се съмнявам (три пръчки и род-под не те прави такъв) не означава, че може да нарушаваш закона. И не снимай дъртаците, а снимай "големите риби" да та видим колко си ербап тогава.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”