Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браконери... Внимание !!! Ето ги....
Модератор: bobopeli
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Браконери... Внимание !!! Ето ги....
Това за актовете сме го обсъждали и в други теми . Сметам помниш
Пишат ги или ИАРА , или според провинението някое полицайче . Виж когато на някой му се наложи да отскочи 300км. с цел да си вземе въдиците , му го пишат на място и кът си го плати , си ги взима . Далече от месните нива
Това за броят на влезлите в сила НП нема как да ти го спомена щот не съм статистик та да ги знам .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- lif3house
- разбира нещата
Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
2. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват 2 броя въдици (пръчки) с монтирани до 2 броя куки (единични или двойни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Честито !!!
2. (изм. - ДВ, бр. 59 от 2012 г.) да използват 2 броя въдици (пръчки) с монтирани до 2 броя куки (единични или двойни) при риболов в реките, старите речни корита, крайморските, крайдунавските и вътрешните езера и блата;
Честито !!!
- Vid
- кандидат преподавател
Браво, досега прз последните 10г. така и не съм видял някой да лови с една въдица по реките, освен тези ловящи на плувка и на спининг разбира се. Добре ще е системните нарушения да се узаконятlif3house написа:Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
Честито !!!

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Eeeee, възможно ли е това - 10 г. да не видиш никои колега,особенно шарандшиите по реката. Представи си шаранджия метнал 1 дънна и си чакаVid написа:, освен тези ловящи на плувка и на спининг разбира се. Добре ще е системните нарушения да се узаконятlif3house написа:Ей така докато си спорихме тук, новия закон вече е факт, и той гласи това:
Честито !!!![]()

за сметка на копувача!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кога видя да споменавам ,че ходя по реки ? Не ми приписвай неказани от мен неща ! Казахти и ти го казвам за последен път - чети закона
Вече можеш с 2 да ловиш за да си спокоен , но тъй , като си .......пак ще ловиш с 3 и затова ти написах ,че ти пожелавам скорошен акт за да разбереш ,че закона действа ! Не ми се занимава повече с теб защото каквото и да ти се каже за теб няма значение - ти си знаеш твоето 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Еее Върбанов. Пак почвае с лошо. Акт че акт. Виж че все пак някои ме е чул и взели че променили закона. Даи боже следващия път като го променят да е за три броя. Сега колко хора в саита се подсмихват под мустак за промяната в закона. Те всияки обикалят със стоики и слагат 3 въдици ,но не смеят да кажат нищо за да няма нападки и да не се развали репутацията им. Това ме дразни,а отношение по други теми не спират да дават.Риболовни излети без снимков матерял на въдиците колкото щеш. Да са живи и здрави всички.Нека съм наи големия браконер,а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.
за сметка на копувача!
- GODzillata
real1980 написа:...а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.
Еееееее, ама ти си чак в Испания, как да дойде?

@Пав, ако все пак речеш да ходиш, шъ мъ земеш ли с теб, па мое и на Ебро да идем?

Я сега чакайте малко....ъъъ....че некфо не ми се чете закона, щот шъ го прочета като дявол евангелието

Ако е така, тия в ред ли са бре!!!!!!!

Ааааааа.........навремето ходех по реката с по 9-10, после ги понамалих на 4-5 (и то когато има водорасли и ме мързи да премятам през 15 минути), ама няма шанс да ида само с 2!
То фърлиш 2-3 за хищник на дъно, някоя друга на тапа, няколко на царевица, 1-2 на пружина на качамак, па обходиш района със спининга, па заметнеш и някоя плувчица...и накрая пак нищо не фанеш, а само с 2 ептен няма да се фане....сигурно има печатна грешка у закона да го еба...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма грешка Кире , ама ти не ходиш и сам така ,че въдиците които мяташ не са проблем 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- новобранец
Истината е че в ИАРА има повече началници отколкото служители които да охраняват. Дават им смешни заплати и много ясно че няма да рискуват за тези мизерни пари. Най-голямия смях беше като се напери ИАРА че хванали някакви бракониери които ловяли жаби някъде в Пловдивско, а после се оказа че реално полицията е спряла автомобила на тия и лично полицаите са ги закарали до ИАРА....
http://www.fishstarbg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
power_fish написа:Истината е че в ИАРА има повече началници отколкото служители които да охраняват. Дават им смешни заплати и много ясно че няма да рискуват за тези мизерни пари. Най-голямия смях беше като се напери ИАРА че хванали някакви бракониери които ловяли жаби някъде в Пловдивско, а после се оказа че реално полицията е спряла автомобила на тия и лично полицаите са ги закарали до ИАРА....

за сметка на копувача!
- Павел Иванов
Стискай палци да не ти се случиreal1980 написа:...а Павката Иванов го чакам да видя как ще ми вземе въдиците и ще ги изпрати в софето.

Кире , догодина си е планувано рийлиза до Испания . Най-малкото ще вземе да ми изтече седем годишният билет от Канарските и ще ме е яд , ама много за няколкото евра де го плащах преди време . Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа:...Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш

Така си е, брако съм, мятам повече въдици, "ловя" и през нощта, понякога ходя през забраната и с това се изчерпват прегрешенията ми, но въпреки всичко, от откриването досега имам хваната само една тъпа платика!

Та определено може да се каже, че не съм заплаха за рибната популация...

E това се казва откровенност годзилаGODzillata написа:Павел Иванов написа:...Инак че си брако е всеизвестно , ако и да не хващаш
![]()
Така си е, брако съм, мятам повече въдици, "ловя" и през нощта, понякога ходя през забраната и с това се изчерпват прегрешенията ми, но въпреки всичко, от откриването досега имам хваната само една тъпа платика!![]()
![]()
Та определено може да се каже, че не съм заплаха за рибната популация...![]()

за сметка на копувача!
- GODzillata
@real1980, прекаленият светец и Богу не е угоден! 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Виж сеа реалчо тая тема я видях малко късно и късно ти отговарям макар, че няколко пъти си споменал ника ми. Тая тема ми прилича малко на "Крадеца вика дръжте крадеца" и следователно е доста лицемерно от твоя страна да снимаш дъртия като ти си същия. Ясно е че теб закона не те инетресува, а и малкото акъл който имаш няма да се промени явно не си успял да се оттървеш от същността си на селка пръчка докато си брал портокали в Испания. И щом толкова ти е чудно да винаги ловя с една пръчка най-много с две на язовир защото не съм шаранджия, а и нямам нужда от повече. Предлагам ти заглавието да го промениш на " Бракониери.... внимание!!!! Ето МЕ...." хахахаха
И така да обобщим:
Това , че си "шаранджия" в което се съмнявам (три пръчки и род-под не те прави такъв) не означава, че може да нарушаваш закона. И не снимай дъртаците, а снимай "големите риби" да та видим колко си ербап тогава.
И така да обобщим:
Това , че си "шаранджия" в което се съмнявам (три пръчки и род-под не те прави такъв) не означава, че може да нарушаваш закона. И не снимай дъртаците, а снимай "големите риби" да та видим колко си ербап тогава.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation