Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА
Янис почети,
http://www.bigfish.bg/news/novini/Puska ... abnik.html
а след това мисли,аз това дето ми го пишеш съм го чел.Това е второ зарибяване.
http://www.bigfish.bg/news/novini/Puska ... abnik.html
а след това мисли,аз това дето ми го пишеш съм го чел.Това е второ зарибяване.

Риба къща няма.
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
вадят ли вече годишни карти?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ами като не вадат карти ,ами събират такса само ,не е ли очевадно престъплението...Сдружение, на което е възложено управлението на рибните ресурси по реда на ал. 1, за извършване на любителски риболов в съответния обект изисква билет за любителски риболов и членска карта на сдружението или членска карта на сдружение, с което има подписано споразумение с цел взаимното им признаване.
Аз там съм пораснал...
Ех,Бобо борим се със бика, за рогата сме го хванали,трудно ще го гътнем.
Трябва помощ.

Риба къща няма.
Крапец е под номер 2 в списъка ми с арендовани язовири срещу чиито концесии се боря вече повече от половин година. Пътят е дълъг и трънлив, но с оглед на постигнатите до момента резултати (визирам обвинителният акт срещу концесионера на яз."Александрово") съм обнадежден,поне за краткосрочната му съдба и смятам, че в близките два-три месеца ще успея да добутам и отдаването му до преразглеждане... Е, вярно, че в случая с Александрово концесионерите си вкараха "атогол" с назначаването на човек, който веднъж вече съм вкарвал в затвора за мрежи и по този начин ми дадоха представа за какво да се закача и какво точно да следя... Евала на такива кретени! Докопах го кога, къде и как си вкарва мрежите и на третия сигнал ИАРА го лепна... После да не ви обяснявам какво ходене по мъките(демек институции) беше да се докарат нещата до делото, но както и да е. Ловеч ще си възвърне един от близките и любими язовири! Работещият, поне според мен начин, е удостоверяването на експлоатация с цел стопански риболов. С други думи, трябва да ги хванем с мрежи... Едно съветче- за Крапец звънете първо на ИАРА Троян и Габрово, половин час след което сигнализирайте и Ловешката. Нищо против Ловешката ИАРА нямам, но викайки първо троянците си гарантираме отревиста реакция(най-малкото, за да си ни го върнат за Сопот)... А, и още нещичко- знам, че е терсене- променливи фактори като семейство, личен живот, кариера итн- винаги влияят на моментното вземане на првилното решение, а в последствие(и най вече на маса си казваме: "абе, трярябваше...."), но при все това-научете си правата, разгледайте частта за граждански арест и при крайна, повтарям КРАЙНА, нужда действайте, за да не изпуснем момента. Контрол върху възстановяване на рибната популация- демек какво отчитат като изловена риба(при регламентирано количество, което всеки риболовец има право да задържи след излет, не е сложно да се сметнат "приходи-разходи" и в съответствие на тези данни, които между другото са длъжни да отчитат, да искаме ПЪЛНОТО възстановяване на рибния ресурс. Концесионерите са търговски дружества(лица), тоест те се отчитат пред сметната палата, която след безплатна проверка на актуалното състояние на дадено дружество(юридическо лице,каквото са те) ви предоставя съответната справка. Тя е неоспоримо доказателство пред съда! В заключение ще кажа само, че в крайна сметка всичко е въпрос на самосъзнание. Научим ли се веднъж, че трябва да знаем правата и задълженията си като граждани на републиката, ще осъзнаем колко много можем да променим... Вярно-бавно, но пък от друга страна ние рибарите сме безумно търпеливи хора:) Куче със салам да плашиш....
Не съм,чувал да има ИАРА Троян!
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
има ли някав риболов на Крапец маи само дребния таран и уклея са останали че минават през дупките на мрежите то затва нямало вода не че не е валяло ми го точили зимата да са сбере рибата към стената където я чакали мрежичките нестигат наемателите ми викали и Малиновския мангал да помага с негови мрежи да не пропуснат някоя рибка.Дано тази информация която имам от сериозни рибари не е вярна но няма закво да са ме излъгали. Па и 5лв на ден ша искат
Защо се занимавате още с тоя язовир???
Като не кълве аз ще клъвна.
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
свърши с риболова на Крапец вече не дават да се лови тотално мама им плевенска взеха ни язовирчето
Обласния обища,че ще го връща,ма среден пръст.
М,,,,,,,,ка им червена и ДП аааааааааааааааааарска.
Да го д,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ме.
Всички в Ловеч спят сладък сън,и на лавче.

М,,,,,,,,ка им червена и ДП аааааааааааааааааарска.
Да го д,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ме.
Всички в Ловеч спят сладък сън,и на лавче.

Риба къща няма.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега вече и с такса ли не може да се ловиpe6o_bonev написа:свърши с риболова на Крапец вече не дават да се лови тотално мама им плевенска взеха ни язовирчето

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
не дават и с такса нямало вече да се лови риба даже скачат на бои ко не искаш да си тръгнеш кажете колеги кво да направим, към кого трябва да се обърнем че да си го върнем
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Този никаква риба няма да остави вътре,ясно е що за "концесия" плевенчаните са дали......и тук пак няма да има виновен....
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Има ли някакво развитие за посещаемост на язовира?
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!