ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЯЗ КРАПЕЦ-ЛОВЕШКО ОТДАДЕН ПОД АРЕНДА

Мнение от яз,Сопот »

Янис почети,
http://www.bigfish.bg/news/novini/Puska ... abnik.html
а след това мисли,аз това дето ми го пишеш съм го чел.Това е второ зарибяване. :?:
Риба къща няма.
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

вадят ли вече годишни карти?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Сдружение, на което е възложено управлението на рибните ресурси по реда на ал. 1, за извършване на любителски риболов в съответния обект изисква билет за любителски риболов и членска карта на сдружението или членска карта на сдружение, с което има подписано споразумение с цел взаимното им признаване.
Ами като не вадат карти ,ами събират такса само ,не е ли очевадно престъплението...
Аз там съм пораснал...
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Ех,Бобо борим се със бика, за рогата сме го хванали,трудно ще го гътнем. :oops: Трябва помощ.
Риба къща няма.
rogelov
новобранец
новобранец

Мнение от rogelov »

Крапец е под номер 2 в списъка ми с арендовани язовири срещу чиито концесии се боря вече повече от половин година. Пътят е дълъг и трънлив, но с оглед на постигнатите до момента резултати (визирам обвинителният акт срещу концесионера на яз."Александрово") съм обнадежден,поне за краткосрочната му съдба и смятам, че в близките два-три месеца ще успея да добутам и отдаването му до преразглеждане... Е, вярно, че в случая с Александрово концесионерите си вкараха "атогол" с назначаването на човек, който веднъж вече съм вкарвал в затвора за мрежи и по този начин ми дадоха представа за какво да се закача и какво точно да следя... Евала на такива кретени! Докопах го кога, къде и как си вкарва мрежите и на третия сигнал ИАРА го лепна... После да не ви обяснявам какво ходене по мъките(демек институции) беше да се докарат нещата до делото, но както и да е. Ловеч ще си възвърне един от близките и любими язовири! Работещият, поне според мен начин, е удостоверяването на експлоатация с цел стопански риболов. С други думи, трябва да ги хванем с мрежи... Едно съветче- за Крапец звънете първо на ИАРА Троян и Габрово, половин час след което сигнализирайте и Ловешката. Нищо против Ловешката ИАРА нямам, но викайки първо троянците си гарантираме отревиста реакция(най-малкото, за да си ни го върнат за Сопот)... А, и още нещичко- знам, че е терсене- променливи фактори като семейство, личен живот, кариера итн- винаги влияят на моментното вземане на првилното решение, а в последствие(и най вече на маса си казваме: "абе, трярябваше...."), но при все това-научете си правата, разгледайте частта за граждански арест и при крайна, повтарям КРАЙНА, нужда действайте, за да не изпуснем момента. Контрол върху възстановяване на рибната популация- демек какво отчитат като изловена риба(при регламентирано количество, което всеки риболовец има право да задържи след излет, не е сложно да се сметнат "приходи-разходи" и в съответствие на тези данни, които между другото са длъжни да отчитат, да искаме ПЪЛНОТО възстановяване на рибния ресурс. Концесионерите са търговски дружества(лица), тоест те се отчитат пред сметната палата, която след безплатна проверка на актуалното състояние на дадено дружество(юридическо лице,каквото са те) ви предоставя съответната справка. Тя е неоспоримо доказателство пред съда! В заключение ще кажа само, че в крайна сметка всичко е въпрос на самосъзнание. Научим ли се веднъж, че трябва да знаем правата и задълженията си като граждани на републиката, ще осъзнаем колко много можем да променим... Вярно-бавно, но пък от друга страна ние рибарите сме безумно търпеливи хора:) Куче със салам да плашиш....
iannis
новобранец
новобранец

Мнение от iannis »

Не съм,чувал да има ИАРА Троян!
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

има ли някав риболов на Крапец маи само дребния таран и уклея са останали че минават през дупките на мрежите то затва нямало вода не че не е валяло ми го точили зимата да са сбере рибата към стената където я чакали мрежичките нестигат наемателите ми викали и Малиновския мангал да помага с негови мрежи да не пропуснат някоя рибка.Дано тази информация която имам от сериозни рибари не е вярна но няма закво да са ме излъгали. Па и 5лв на ден ша искат
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Защо се занимавате още с тоя язовир???
Като не кълве аз ще клъвна.
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

свърши с риболова на Крапец вече не дават да се лови тотално мама им плевенска взеха ни язовирчето
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Обласния обища,че ще го връща,ма среден пръст.
М,,,,,,,,ка им червена и ДП аааааааааааааааааарска.
Да го д,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ме.
Всички в Ловеч спят сладък сън,и на лавче. :idea: :?:
Риба къща няма.
rokooo76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rokooo76 »

pe6o_bonev написа:свърши с риболова на Крапец вече не дават да се лови тотално мама им плевенска взеха ни язовирчето
Колега вече и с такса ли не може да се лови :?:
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

не дават и с такса нямало вече да се лови риба даже скачат на бои ко не искаш да си тръгнеш кажете колеги кво да направим, към кого трябва да се обърнем че да си го върнем
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Почнали са да го точат вече :axe:
Аз там съм пораснал...
vancho111
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vancho111 »

Този никаква риба няма да остави вътре,ясно е що за "концесия" плевенчаните са дали......и тук пак няма да има виновен....
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Има ли някакво развитие за посещаемост на язовира?
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”