Янтра- всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Re: Янтра- всичко за и по реката

Мнение от galin_fcb »

скоро чух че там ловят по някоя мряна.......,но не сън ходил да пробвам
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

Както е казал Патера, под моста се събира риба. Миналата година доволно се ловеше морунаж, кефал и по- рядко бяла мряна.
С прашката през 10тина минути по една чашка червейчета и изтичаш по течението.
Тази година за съжаление нямах възможност да отида.
ionko_terziev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ionko_terziev »

някой да знае дали реката е замръзнала нацяло или дали може да се отиде някъде за 2-3 часа?
kaio82
новобранец
новобранец

Мнение от kaio82 »

Здравейте колеги,някой има ли информация дали кълве риба около град Бяла.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

kaio82 написа:Здравейте колеги,някой има ли информация дали кълве риба около град Бяла.
Попитай в конкретната тема колега,имаш по голям шанс - http://forums.nariba.com/viewforum.php?f=136
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

От днес:Драганово сковано от край до край,Долна Оряховица никакъв риболов и там има много лед под моста,над него само по брега.Реката е бистра все едно се пълни от водопроводния кран :)
Дайте инфо за Каранци ...........?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

От днес - Драганово наистина е сковано!Час и нещо помятах във въртопите отдолу моста и последващите бързеи!Наистина само там беше размразено,но освен осем лебеда,няколко гъски и множество корморани друго не видях!В 14:30 си бих шута.Пих кафе на Долнооряховския мост и 15-тина минутки наблюдавах!Никаква рибка във водата,никаква рибка и "по дупките" под моста!Хубавото е,че поне не видях търмъкчии!Утре и аз не знам накъде?!?!?!
Изображение
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

sapuna написа:От днес - Драганово наистина е сковано!Утре и аз не знам накъде?!?!?!

Аз не мисля да мятам никой а само да дам актуална информация за да не се разхождат колегите напразно.........!
Относно на къде да поемаме утре и аз не знам,мисля си за Каранци или за Бяла,Стърмен ама никой не дава инфо за там и така като гледам и утре ще си стоя в къщи :(
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не съм казал,че мяташ някого братле!Напротив,радвам се на актуална информация и я потвърждавам!Каранци и на мен ми е в главата,но разполагам с малко време и не ми се бие напразно пътя!Не е трудно някой от околностите да драсне два реда,но ... както викаш,ще си седим дома май!
Изображение
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Добре де, а защо днес на оцетената до Пепсито във В. Търново имаше 2 или 3 коли? Невярвам да стоят ако не се обажда.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Може да са направили дупка и така да ги мъчат,ама на мен не ми стиска да ида да правя дупка там :) ,бая дълбокичко си е а аз курса по гмуркане го пропуснах :lol:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

galin_fcb написа:Може да са направили дупка и така да ги мъчат,ама на мен не ми стиска да ида да правя дупка там :) ,бая дълбокичко си е а аз курса по гмуркане го пропуснах :lol:
Не вчера като се минеше по дъговият мост и се виждаше че реката е замръзнала покрай брега, а в средата беше нормално. Обаче това беше към 9 сутринта, а когато минах към 1 и 30 - 2 вече имаше коли.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Тогава отивам да видя какво става там :D
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

eroucma написа: Не вчера като се минеше по дъговият мост и се виждаше че реката е замръзнала покрай брега, а в средата беше нормално. Обаче това беше към 9 сутринта, а когато минах към 1 и 30 - 2 вече имаше коли.
Брато,не знам какво е било вчера ама днес си е замръзнала от край до край........
Следи от коли има ама и те като мен май само са погледали малко и са драснали :)
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Значи сутринта погледнах през моста докато шофирах и рибари невидях- обаче водата беше размразена или поне така изглеждаше от моста. Не съм спирал да огледам обстойно. А на връщане минах отдолу и коли имаше, пак не съм спирал да видя дали ловят или само гледат, но е факт, че имаше колеги там.

В интерес на истината и на другият мост, който е до Хлебозавода беше разтопено, а там е бързей.
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”