Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Споделете инфо за ТЕЦ Марица изсток 2
Модератор: sapuna
- Емил-Алекс
- новобранец
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
специално за всички в този подфорум. за канално сомче и едра таранка тоси метод работи. но пази боже да си в близост до тях. аз лично го изпитах на гърба си в неделя и си тръгнахме от опашката с едно никакво амурче. в понеделник направихме разбор на излетите . кой каде и с какво се е прибрал. точките обра колегата иван и компания между двата изходни канала . но нали се сещте , че голяма риба на студоопорено топче ???????????? просто не става. та колегите са извадили 9 амура с което отбелязаха временен рекорд.
та направо ни амбицираха и днес с колегата коко се пробвахме от моста на обяд с по един амур 5 и 7 килограма.
та направо ни амбицираха и днес с колегата коко се пробвахме от моста на обяд с по един амур 5 и 7 килограма.
Последно промяна от val на Чет Юни 28, 2007 5:22 am, променено общо 2 пъти.
-
- и господ не е толокова добър
Вал мисля,че 5кг шаран не е малко на стериопор.Както казах хванаха 19 шарана за 24ч.Имаха и голям амур но го истърваха.За таранките и сомчетата си прав ,но като спрът да калвът е сигорно,че удря нещо друго.Незнам дали познаваш някакъв от Нова загора с червена самара,но той нямал празен ден говорим за риби над 15кг.По язовира трябва да познаваш дъното,защото за тези които ти говоря го познават всеки метър.Както писах тези хора хващаха до вашето място имаха около 9 въдици и хващаха смо на 3 защото дащното място непозволява за повече.Още за местата ми казаха,че на всяко място трябва да знаеш колко да распънеш,говорим от 70м до 220 понеже коритото на реката прави много завои.Аз уважавам и твоето мнение и като сборувам всичко мисля,че щего изуча водоема,ако остане риба понеже последната вечер пуснаха много километри мрежи 

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
това с дъното не е проблем . влизаш със сонара и си готов. ще познаеш реката по това , че там е само глина . та там основно се храни рибата.
но мисълта ми е друга ; риболова в промишлени количества нещо не ме кефи и ми говори за хора без етика и морал в риболова. следва въпрос > колко пуснаха обратно във водоема или се повтаря познатата картинка с по два и три живарника.
но мисълта ми е друга ; риболова в промишлени количества нещо не ме кефи и ми говори за хора без етика и морал в риболова. следва въпрос > колко пуснаха обратно във водоема или се повтаря познатата картинка с по два и три живарника.
-
- ще става разбирач
Несъм сигорен но за бракониери ли говорите?
snegk ти започна да ходиш маи и ти редовно?!
Като чета и си мисля ако ида и сигорно ще ги изкъртя но после се сещам че съм ходил
и несъм
както и да е,надявам се през цялата година да ви е успешен улова както до сега
,а бихте ли ми казали на мен и всички който четат,стръвта е стара царевица,стилиопори качамаци така ли ?Чета че разпъвате много навътре,ако нямам тази възможност си тръгвам с наведен нос
или?
А за тези с мрежите,нали има хора там които пазят
защо не си вършат работата?
snegk ти започна да ходиш маи и ти редовно?!

А за тези с мрежите,нали има хора там които пазят

Който го може го може,останалите гледат!
-
- и господ не е толокова добър
pehoo мрежите са техни и те си ги пускат когато и колкото поискат.Става от ръка да хващаш,но поне трябва да направиш едно петно на растояние което да можеш да пратиш.Захранка царевица,стръв на горна кука или царевица или стериопор,но за трофейни екземпляри на косъм.Иако не уцелиш мястото може и да не хванеш хубави риби.За всеки случай си носи качамаци поне ще хванеш сомчета и каракуди.Това са моите впечетления други колеги може да имат други виждания.Успех 

тец 2
ЗДРАВЕЙТЕ,ДА ВИ СЕ ОПЛА4А НА 30 В 14 4АСА ОТ ТЕЦ 2 ИСПУСНАХА ВРЯЛА ВОДА 80 ГРАДУСА И СВАРИХА РИБАТА.ЦЯЛОТО ТОПЛО ЕЗЕРО И КАНАЛА СЕ НАПЪЛНИХА СЪС СВАРЕНА РИБА.КВО ДА ВИ КАЖА УЖАСНА ГЛЕДКА!!!!!!!
ЗА ТОВА АКО НЯКОЙ Е РЕ6ИЛ ДА ХОДИ ПО ДОБРЕ ДА ОТЛОЖИ ЗА МАЛКО ЗА6ТОТО ТЕЦА РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ И ДОСТА ВРЕМЕ 6ТЕ Е ТАКА.А СЪ6ТО ТАКА МОСТА Е ПОКРИТ ПО4ТИ ЦЕЛИЯ С ВОДА.ЗА 24 4АСА СМЕ ХВАНАЛИ САМО 1 КАРАКУДА 600 ГР. НА НИКОЙ НЕ КЪЛВЕШ
ДАНО ВИЕ ДА ИМАТЕ ПО-ГОЛЯМ КЪСМЕТ.
НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗА ТОВА АКО НЯКОЙ Е РЕ6ИЛ ДА ХОДИ ПО ДОБРЕ ДА ОТЛОЖИ ЗА МАЛКО ЗА6ТОТО ТЕЦА РАБОТИ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ И ДОСТА ВРЕМЕ 6ТЕ Е ТАКА.А СЪ6ТО ТАКА МОСТА Е ПОКРИТ ПО4ТИ ЦЕЛИЯ С ВОДА.ЗА 24 4АСА СМЕ ХВАНАЛИ САМО 1 КАРАКУДА 600 ГР. НА НИКОЙ НЕ КЪЛВЕШ

ДАНО ВИЕ ДА ИМАТЕ ПО-ГОЛЯМ КЪСМЕТ.
НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Емил-Алекс
- новобранец
- Емил-Алекс
- новобранец