Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2013г
Модератори: emo vasilev, alekst
- smel1968
- ще става разбирач
Re: Карагьоз 2013г
Снощи се прибрах от командировка-и гледам под Аспарухов мост хващат едри какрагьози,странно от страната на Варна хващат 4 пъти повече,отколкото от Аспаруховската страна.И никой никой нищо не пише.Имаше хора с над 20 риби.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Нали някои ако сподели на другия ден ще доидат други рибари и ще им хванат рибитеsmel1968 написа:Снощи се прибрах от командировка-и гледам под Аспарухов мост хващат едри какрагьози,странно от страната на Варна хващат 4 пъти повече,отколкото от Аспаруховската страна.И никой никой нищо не пише.Имаше хора с над 20 риби.
Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
-
- новобранец
Колега лично аз съм споделил преди няколко дни че под моста се хваща карагиоз. Това че някои хора не четът мненията и информацията това си е техен личен проблем.
А до колкото за риболова от днес аз нямам риба, общо от страната на аспарухово са взеха общо 10-12 риби доста добри. До колкото от другата страна се взеха 4-5 пъти повече риба.
А до колкото за риболова от днес аз нямам риба, общо от страната на аспарухово са взеха общо 10-12 риби доста добри. До колкото от другата страна се взеха 4-5 пъти повече риба.

-
- ще става разбирач

SANTIMIR написа:![]()
![]()
и на какво чепаре го ловите карагьоза - че и аз гледах днес едни мятаха под моста ама нищо не хващаха де
Трябва да пробваш Колега,не само да гледаш....

- germana74
- ще става разбирач
-Опа, леко с тона и по кротко! Нали за това е този форум и по-точно темата да си споделяме?!Балъка написа:SANTIMIR написа:![]()
![]()
и на какво чепаре го ловите карагьоза - че и аз гледах днес едни мятаха под моста ама нищо не хващаха де
Ти пък колега на всеки раздел питаш кой със какво лови,ами отиди да пробваш ние да не сме амсалаци да ходим и да ви снасяме кой със какво лови и какво е хванал,още малко ще искате и рибата да ви я хванем.
Колеги съгласни ли сте с мен? Нищо лично колега.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Прав си Джермане.
Може и много да им разбираш на риби и чепарета,
но пак идва момент когато си страничен наблюдател.
Затова не е лошо да се показват чепаретата и такъмите.
Винаги има какво да научи човек.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- germana74
- ще става разбирач
-С уважение към теб КапитанеКИРО написа:Прав си Джермане.

А що се отнася до очичките на чепаретата...! Признавам си, че ги копирах от един голям мъжкар Дядо- Ванката!!!
Всички момчета от този форум, и не само от този показват уникални неща които работят! Няма значение дали са красиви или не чак толкова красиви. Всеки показва нещо и това само по-себе си го прави уникално! Поздрави на всички колеги от този мой пост

п.п Както спомена бати Киро, човек винаги има какво да научи.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- rikitikitavi
- разбира нещата
ако е облачно времето аз бих заложил на бяло.SANTIMIR написа:![]()
![]()
и на какво чепаре го ловите карагьоза -
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Сутринта от към 8:30 до 13:00 под моста от страната на аспарухово - 5 едри карагиоз на чапаре. Самото чепаре беше с сини и червени куки номер 5.

Много по резултатно е при лошо мрачно и облачно време на тъмни цветове,при слънчево и хубаво време на светли цветовеrikitikitavi написа:ако е облачно времето аз бих заложил на бяло.SANTIMIR написа:![]()
![]()
и на какво чепаре го ловите карагьоза -

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- ще става разбирач
Ти пък колега на всеки раздел питаш кой със какво лови,ами отиди да пробваш ние да не сме амсалаци да ходим и да ви снасяме кой със какво лови и какво е хванал,още малко ще искате и рибата да ви я хванем.
опааа ко става вие сухопътните ко се дразните толкова ,. Нали за туй е тоз форум , едни питат ,други отговарят .
Не се сещам да съм те питал нещо точно теб , въпросът бе към всички . Който иска споделя кой не иска мълчи . Аз твойта риба няма да я хвана колега спокойно . Като се замисля аз и мойта не мога да хвана.
наслука на всички .
опааа ко става вие сухопътните ко се дразните толкова ,. Нали за туй е тоз форум , едни питат ,други отговарят .
Не се сещам да съм те питал нещо точно теб , въпросът бе към всички . Който иска споделя кой не иска мълчи . Аз твойта риба няма да я хвана колега спокойно . Като се замисля аз и мойта не мога да хвана.

-
- новобранец
Днес отново 6 добри карагиоза от 7:00 до към 10:30 под Аспарухов мост. Имаше и колеги с по над 10 риби , но са много пръснати. 

Здравейте!
На "Славянка", даде първите индикации на риби.Вчера и завчера по 2риби хубави и по някой друг блеч с размерите на чернокоп.
Успех на всички!!!!!!!!!!!!!
На "Славянка", даде първите индикации на риби.Вчера и завчера по 2риби хубави и по някой друг блеч с размерите на чернокоп.
Успех на всички!!!!!!!!!!!!!
по какво се различава чепарето за карагьоз от това за сафрид освен по големината на куките?!