Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
Много лодки,малко риба...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
vanko4at написа:Пред Траката има село от 15-20 лодки .
Лодки има много , аз бях там също,риба колкото за един сладък обяд . Около 1кг за 2 часа !!!!!!!http://www.nariba.com/forum/posting.php ... &p=1110285#
Кви 15,кви 20 бе колега ......пред галата и по-нататъЧи беха цяло село....ама много вода бееее
Всякой гледа да бъде напред ,и гърди геройски напред да изложи,и един сафрид повеч мъртъв да положи...като стадо се юркахме надолу,надолу???и за да не стигна до Резово,се върнах към Траката...и траках,траках-2 кила за 5 минути от даляна,че софийските ми гости да не си помислят че не моа да фащам риби.
....ама туй ...нали,между нас......и пред жена ми де....
Пък друг път ша покажем какво можем...кат има риба
На слука колеги
Всякой гледа да бъде напред ,и гърди геройски напред да изложи,и един сафрид повеч мъртъв да положи...като стадо се юркахме надолу,надолу???и за да не стигна до Резово,се върнах към Траката...и траках,траках-2 кила за 5 минути от даляна,че софийските ми гости да не си помислят че не моа да фащам риби.
....ама туй ...нали,между нас......и пред жена ми де....
Пък друг път ша покажем какво можем...кат има риба
На слука колеги
-
- новобранец
Днес около Черноморец - среден и дребен. Сутринта обиколки - до Созопол дребен миджит, от другата страна на Св.Иван се виждаха много лодки , но моета гуменка няма толкоз силици. След 9,30 на Червенка много лодки, като сафрида се движеше и който беше на пътя на пасажа - добре. Малшанс, че ми се отвори шева на единият борд и помпейки се прибрах...
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
От 07.00 до към 11.00 по 2 кила на калпак среден до едър сафрид
Малко риба и много пръсната...........Селото тръгна от Галата надолу и на Черноморец го напуснах и обратно в къщи да

Малко риба и много пръсната...........Селото тръгна от Галата надолу и на Черноморец го напуснах и обратно в къщи да

- smel1968
- ще става разбирач
Е аз продължих със селото до Родни Балкани и около 14 часа в къщи.Около 1,5 кг сафрид.Учуди ме-видях 5 чернокопа да се изкарат около нас,и то добър размер.Защо никой не снима и да ги покаже.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Е,аз на края на Паша дере се спрях да се спускам на юг - голяма грешка.
Още 30 мин път нямаше да ми се отразят кой знае колко де.
Иначе всеки от екипажа се прибра с по около 2-3кг добър сафрид.
Ама много тръгване търсене и спиране си искаше,
и за капак на тези чалъми,ми се скапа стартера.
Абе нали сега ще направим дегустацията на сафрида,
тези дни пак ще си наловим.
Снимка бг нещо не работи,ама то няма и кой знае какво да се покаже.
Извадени чернокопи не видях,но на Яни му липсвали 3 куки от чепарето,
явно е тука кучето.
Още 30 мин път нямаше да ми се отразят кой знае колко де.
Иначе всеки от екипажа се прибра с по около 2-3кг добър сафрид.
Ама много тръгване търсене и спиране си искаше,
и за капак на тези чалъми,ми се скапа стартера.
Абе нали сега ще направим дегустацията на сафрида,
тези дни пак ще си наловим.
Снимка бг нещо не работи,ама то няма и кой знае какво да се покаже.
Извадени чернокопи не видях,но на Яни му липсвали 3 куки от чепарето,
явно е тука кучето.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Да обадя само,приятел от Камчия гушнал 4-5 кг едър сафрид....а сме били толкова близо до победата 

Днеска пред траката с гуменка на гребла 3кг добър сафрид но наистина е доста пръснат
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти поне си с бърза лодка - ако беше се насочил към Камчия,vladdinev написа:Да обадя само,приятел от Камчия гушнал 4-5 кг едър сафрид....а сме били толкова близо до победата
трябваше да викаш подкрепление да ти носят рибата после.

Някои днес има там по 10 на калпак.
Утре очаквам в нашия район да има много,
само дето не знам дали ще мога да го посрещна.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Днес на Бяла по 2 кг на човек след обяд до 4.30. След това вдигна вълна и въз, инъче риба излизаше и то добра.
-
- научил се да хвърля
Преди половин час се прибрах от Траката,влязох около 17.00, рибата тръгна по залез,сафрид около 2.5кг и един чернокоп много добър дето и на есен са редки, имам и снимка ама Киро каза,че снимката БГ не работи.
Чепарето мешано-зелено ламе и две куки с червена перушина.Чернокопа си хареса перушината.
Чепарето мешано-зелено ламе и две куки с червена перушина.Чернокопа си хареса перушината.
Браво Пламене,хубаво е да се споделят подробности.Винаги съм се чудил дали наистина зависи цвета на чепарето,и от какво - за определена ситуация ли,светлината ли,вида риба ли,или нейното настроени,или цвета н а очите и
Аъ сменях онзи ден черно и зелено....
А също така като чувам,че и чернокоп се мярка,а и сафрида едричък,не трябва ли куките да са по-едрички...3,2?????

Аъ сменях онзи ден черно и зелено....
А също така като чувам,че и чернокоп се мярка,а и сафрида едричък,не трябва ли куките да са по-едрички...3,2?????
- hamerfall12
- новобранец
- Обратна връзка:
Добре си даде хайванчето днес срещу Ветеран, но се забавихме с влизането и изтървахме голямото стъргане.От 8 до 11.30-около два килограма- само едри .Няколко 8-9 -ки и един добър удар, но куката замина с "ударителя" зъбат....Пробвахме различни чепарета, най-добре се отчетоха шаренките флурокарбон-модели .Перушината не я погледна изобщо, моя човек лови с добър резултат на черно-зелено. Колегите около нас си скубаха и те доста добре .За сега това-опитите продължават.
Да добавя само в отговор на горното мнение - направи ми впечатление, че на чепарета с по-големи куки няма особен ефект, най-добре като размер се представиха 6-8 -ми номер
Да добавя само в отговор на горното мнение - направи ми впечатление, че на чепарета с по-големи куки няма особен ефект, най-добре като размер се представиха 6-8 -ми номер

- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес до обяд пред Черноморец по 3-4кг
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.