Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- георги н.
- ще става разбирач
Ба маама му
Тая тема стана ебати и хамелеона .От требва ли да има снимки с фиросала риба , през търговци нарушители на парашутното ембарго , та се стигна до еднополови сношения

Прав е sneqk , требва анкетка да се разбере какво мисли целокупното рибарско войнство.
Направете анкета за смите снимки и да преключи спора.Относно пускането на рибите,всеки има глава на раменете и да постъпва както смята за добре "разни хора разни идеали"
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малиииии какво нещо щях да изпусна докато съм в Гърция
За снимките: ами и аз имам снимка на изтърбушена риба, но ако исках да я снимам цяла трябваше да втаса, пък много си я обичм бялата риба да я ям
За тоталното хвани и пусни, защо хора който не са хванали нито една
едра риба през живота си го защитават яростно , а хора които го практикуват просто не го коментират
Лично за тези снимки много са ме нервирали коментари и съм трил от теми и то
защото съм хванал повече риба , и съм я снимал на тревата или че съм я държал със сухи ръце, промишлен ми бил улова, не била снимана на дюшечета и т. н.
Просто като са направени снимките добре , радват окото а иначе просто дразнят без значение на какво са
Абсолютно подкрепям мнението на Butnik и 5кила.

За снимките: ами и аз имам снимка на изтърбушена риба, но ако исках да я снимам цяла трябваше да втаса, пък много си я обичм бялата риба да я ям

За тоталното хвани и пусни, защо хора който не са хванали нито една
едра риба през живота си го защитават яростно , а хора които го практикуват просто не го коментират

Лично за тези снимки много са ме нервирали коментари и съм трил от теми и то
защото съм хванал повече риба , и съм я снимал на тревата или че съм я държал със сухи ръце, промишлен ми бил улова, не била снимана на дюшечета и т. н.
Просто като са направени снимките добре , радват окото а иначе просто дразнят без значение на какво са

Абсолютно подкрепям мнението на Butnik и 5кила.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Благодаря Ivak!по принцип не обичам да документирам улова си,относно шарана от марица,кръвта е от пръста ми,и само аз си знам кво се случи с рибата.на марица не се хващат всеки ден такива риби.нямашве един отзив за рибата пък какъвто и да е.на един колега,който се оказа ,че е бракониерствал,само и само да се прибере на всяка цена с риба,за едни плевелни рибки се изписаха чудеса.моя внук си ги праска с тройката гол след гол.евала на sneqk,голям риболов и си пуска рибата.това е до индивид.спазвайте закона и бийте парашутистите и ще има риба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....