Дилемата : да го пусна или да ме види махалата???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Спят или пият модовете...а Ло4ко не е МОД тука...в Разни...тъмна Индия... :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 :smt017 :smt017 Защо всички ревнахте за ключ на темата :?: тя си има своите падения и върхове ..... нека времето покаже 8) може още някой да получи контракции :smt119 да реши да излее душата :lol: прави впечатление че във всяка тема с по видима ескалация се появява желание за ключ ........ а в същото време налични се подхвърлят лайна ...... :?: нека има место където акането да е свободно за да видим кой си бърши дупето и кой не :roll: нали уж е демокрация господа и дами, нали в други теми казвахте, че всеки трябва да гласува :smt047 :smt047
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

ANGEL 123 написа:.... нека времето покаже 8) може още някой да получи контракции :smt119 ...
Ей не заключвайте темата- нЕма просто такъв смЕх... :lol:
Купона тече- никой не се е оплакал- всичко си е на майтап, бе Уили. ХА! :weedman: :smt030 :smt040 :smt068 :smt048
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Къв смех бе БЮРЕК :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...тоя Ло4ко го е гнус или страх от изкормени риби...сигурно баба му МУ чисти улова в къщи... :lol:
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Само искам да кажа че на възрасни хора не им отива да се държат по този начин.

Грозно е!!!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

SILVESTER написа:Само искам да кажа че на възрасни хора не им отива да се държат по този начин.

Грозно е!!!
Гадно е !!! Що не вземат да се опънат , не знам ! То любовта лекува ! :? :idea: :roll:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Я Барута вече да я заклю4и темата на Ло4ко, че ПЕДАЛИ зеха да налитат тука... :lol:

Нъл сайта е за риба и рибари...не за меки китки... :lol:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Направете анкета за смите снимки и да преключи спора.Относно пускането на рибите,всеки има глава на раменете и да постъпва както смята за добре "разни хора разни идеали" :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха когато Модовете...пияндурят...мишките танцуват...нема ли БАН за тая тема...чи Ло4ко изкуфяса от КЕФ! :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Темата не трябва да се затваря всеки има право на мнение.Който не иска да не я чете и да не пише.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Ба маама му :!: Тая тема стана ебати и хамелеона .От требва ли да има снимки с фиросала риба , през търговци нарушители на парашутното ембарго , та се стигна до еднополови сношения :smt043

Направете анкета за смите снимки и да преключи спора.Относно пускането на рибите,всеки има глава на раменете и да постъпва както смята за добре "разни хора разни идеали"
Прав е sneqk , требва анкетка да се разбере какво мисли целокупното рибарско войнство.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Ми като няма жени- кавиполови да са отношенията?! :smt026 :smt039 :smt067 :smt067
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Малиииии какво нещо щях да изпусна докато съм в Гърция :lol: :lol: :lol:

За снимките: ами и аз имам снимка на изтърбушена риба, но ако исках да я снимам цяла трябваше да втаса, пък много си я обичм бялата риба да я ям :lol:

За тоталното хвани и пусни, защо хора който не са хванали нито една
едра риба през живота си го защитават яростно , а хора които го практикуват просто не го коментират :wink:

Лично за тези снимки много са ме нервирали коментари и съм трил от теми и то
защото съм хванал повече риба , и съм я снимал на тревата или че съм я държал със сухи ръце, промишлен ми бил улова, не била снимана на дюшечета и т. н.

Просто като са направени снимките добре , радват окото а иначе просто дразнят без значение на какво са :!:

Абсолютно подкрепям мнението на Butnik и 5кила.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Благодаря Ivak!по принцип не обичам да документирам улова си,относно шарана от марица,кръвта е от пръста ми,и само аз си знам кво се случи с рибата.на марица не се хващат всеки ден такива риби.нямашве един отзив за рибата пък какъвто и да е.на един колега,който се оказа ,че е бракониерствал,само и само да се прибере на всяка цена с риба,за едни плевелни рибки се изписаха чудеса.моя внук си ги праска с тройката гол след гол.евала на sneqk,голям риболов и си пуска рибата.това е до индивид.спазвайте закона и бийте парашутистите и ще има риба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

maver13 написа:ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВА!!!! Този форум си е Наш и ние ще решим. Локалче пускай таблицата за гласуване!!

Ами отдавна трябваше да се почне с гласуването. " Евгени спиш......" :lol: :lol: :lol:
aide nasluka
Заключено

Обратно към “Разни”