Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2014 - 10 години naRiba.com
Модератор: sapuna
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 2014 - 10 години naRiba.com
Това е добре Дака,биваците ще са на поляната ,като гледам как вали и в момента ,ще прави макс ниво.Да дадем един жокер-старата чешма са големите камъни който се виждат на първата снимка 

Всичко може,но не всеки го можe.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колеги ,моля да опишете маршрута до мястото на срещата за идващите от посока Варна !Благодаря предварително!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Пътувате за София, влизате в област Ловеч,бензиностанцията на Ромпетрол на магистралата в с.Сопот,подминавате я и на 400м при качването в ляво е първия разклон за Троян,ако го подмините,спускате и на още 400м е втория разклон,за Троян,в ляво карате без да се оклонявате за Лесидрен,започва качване около 2км,ще видите язовира под вас,не се отбивайте за стената.При започване на равния път,се нареждат и първите къщи.Важно.Божидар написа:Колеги ,моля да опишете маршрута до мястото на срещата за идващите от посока Варна !Благодаря предварително!
Парвата къща НАД пътя,на лек ляв завой,е мойта.
От нея на 300м,е отбивката за местото,/ако остане то,ще го решат шефовете като дойдат/преди десен завой.
Спускаш и воала.Добре дошъл и наздраве.

Риба къща няма.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря и до срещата!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Мястото от София като идваш е преди каменната ограда, обратен завой, покрай къщите и надолу през ливадата и на контейнера наляво към тръбата, или се бъркам?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Горе долу е така,само каменната ограда не е точно като ориентир,има доста такива,другото като завиеш по чакъла с обратен завой е лесно ,стига водата при контейнера.Данчо го е описал точно ,малко по на горе 

Всичко може,но не всеки го можe.

- emo vasilev
- сериозен играч
Спокойно , най късно в петъка ще сложим маркери за мястото , а и ще си оставим тел .за връзка .
Как сме откъм шатрите - от мен един брой + маса .
Как сме откъм шатрите - от мен един брой + маса .
Емо, дай да е събота, да съм там,и да обозначим и огледаме.
Нещата не са както го мислех,и от към пътища.Но вие решавате.
И аз със шатра ако я докара племенника,ако ли не навест с размер на шатра.
Пък ако трябва на вилата има все,за навеси.Две маси походни.
Може и да изместим при Богомил,с навес и др екстри,но трябва да съм с Вас да говорим,да огледаме.
Нещата след тез дъждове е сложна,в събота съм огледал всичко,пълни яко.Ако трябва храстореза и ще се коси,мислете заедно,но Веско не познава моя бряг.Та затова искам да съмс Вас на огледа.
Нещата не са както го мислех,и от към пътища.Но вие решавате.
И аз със шатра ако я докара племенника,ако ли не навест с размер на шатра.
Пък ако трябва на вилата има все,за навеси.Две маси походни.
Може и да изместим при Богомил,с навес и др екстри,но трябва да съм с Вас да говорим,да огледаме.
Нещата след тез дъждове е сложна,в събота съм огледал всичко,пълни яко.Ако трябва храстореза и ще се коси,мислете заедно,но Веско не познава моя бряг.Та затова искам да съмс Вас на огледа.
Последно промяна от яз,Сопот на Вто Май 06, 2014 6:17 pm, променено общо 1 път.
Риба къща няма.
Контейнера е долу на язовира,ако визираш стария,големия.ti6oboy написа:Мястото от София като идваш е преди каменната ограда, обратен завой, покрай къщите и надолу през ливадата и на контейнера наляво към тръбата, или се бъркам?
Риба къща няма.
- emo vasilev
- сериозен играч
Данчо , имам в предвид най късно петъка преди срещата , но може и по рано и задължително ще ти се обадим .
Ок,Емо прочети по горе,направих поправка.В Ловеч живея и имам ангажименти,но за срещата ще бъда в петък къде 10,00 ч най късно на вилата ако не си ида още в четвъртак вечер и готов за бой.
Риба къща няма.
Аз мислим да направим обратен на трафа , че съм с каравана и на чакъла и на долу, на контейнера на ляво и барем се видим
Не бързай,че не се знае как ще е водата,може и да местим мястото,но другия уйкенд да видя как е качил.Има запас но е слаб,ако качи пак 6м нагоре не е добре.Ще ви информирам.ti6oboy написа:Аз мислим да направим обратен на трафа , че съм с каравана и на чакъла и на долу, на контейнера на ляво и барем се видим

Риба къща няма.
- Диканаров
- кандидат преподавател
От страната на с.Голяма желязна всички пътища са потоци и са много проблемни ! Мостът на чешмата е позасипан с баластра от едната страна, че може да се минава бавно с кола. Нивото се качва ежедневно и днес е първият слънчев ден, но да изсъхне сюнгерът ще трябва поне седмица. Дано да не вали повече до срещата. По брега има вал от клони клечки и трина, които се местят от вятър и течения. Водата е мътна и студена!
Емо, и от мен има една нова тента, която още не е разпъвана. Ще и е сефтето на Срещата!
Емо, и от мен има една нова тента, която още не е разпъвана. Ще и е сефтето на Срещата!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- emo vasilev
- сериозен играч
На тоя голем язовир все ще се намери някакво място да си направим срещата , само дано времето да се оправи и да изсъхне малко .