Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Благотворителна Акция 9
Модератор: bobopeli
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Благотворителна Акция 9
Ми добре де Ицо(butnik), да ми звънне или да даде един телефон да звънна аз на него да се -разберем, то какво затваряне аз ще съм сутринта (07-08 сутринта) около пловдив, работата е да не са умотам, ма нека се чуем все ще се разберем.fixxer написа:Питам, тъй като Ицо(butnik) иска да изпрати неща, но няма да има възможност да затвори магазина за да излезне до магистралата. В краен случай ще ми прати нещата по Еконт и аз ще поема разноските. Идеята беше да го спестим този разход ако някой пътува.
Що все си мисля че си писах телефона накъде ма ей го 0887 614 692 , звънете които иска без притеснения утре цял ден е в мене

До пловдив мога и по старият път да мина , чирпан... пловдив няма дерт, само да не е супер забутано някъде в половдив и да се оплета, нека се чуем с колегата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Освен с вана мога да осигуря и една баничарка, ако е нужно свиркайте да и търся шофер.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Емо, казвай какъв е плана, че не остана време. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ами той е казал ма Чиркаchirusa_bg написа:Емо, казвай какъв е плана, че не остана време.

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Ивак,май няма да е зле.....аз няма да мога да дойда с кола.Защото ни остана само една,а зето ще бачка с нея.Ivak написа:Освен с вана мога да осигуря и една баничарка, ако е нужно свиркайте да и търся шофер.
Не е важно колко си живял.А как си живял.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм с колата и от Дружба мога да поема каквото се събере, багажникът, както и пътническото отделение са празни. На линия съм от сутринта докъм 12.30 - 12.45.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кой да чете...
Значи утре към 8 ще пием кафе.
Значи утре към 8 ще пием кафе.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- emo vasilev
- сериозен играч
Среща на склада на ДиД в 8 ч. ,започваме с покупките , като ми се иска за борсата в Дружба да имаме на разположение един бус ,защото пазара там ще ни бъде към 600лв. .Само това дето Сънди е уредил като подарък са ни 20 кашона , а трябва да вземем зеле , лук ,моркови и ако ни останат пари да ги натъкмим с други продукти .
Кърцата ще говори за един бус да чака в готовност и ако се наложи да дойде на борсата .Имало и някакъв вариант Жечев да тръгне с бус пак на борсата , но до момента не е потвърдил .Мисля , че към 2000 лв. ще трябва да наместим в ДиД и Крина в зеленчукови консерви ,сладка ,захар ,боб ,фиде , юфка ......За сега само за тази покупка сме три вана и един бус ...предполагам , че ще се справим , но на Дружба ще ни трябва още транспорт.
Умувайте и казвайте .
От Ивайло Захариев (vanadium) имаме още 30 лв .Благодарности младеж !
Кърцата ще говори за един бус да чака в готовност и ако се наложи да дойде на борсата .Имало и някакъв вариант Жечев да тръгне с бус пак на борсата , но до момента не е потвърдил .Мисля , че към 2000 лв. ще трябва да наместим в ДиД и Крина в зеленчукови консерви ,сладка ,захар ,боб ,фиде , юфка ......За сега само за тази покупка сме три вана и един бус ...предполагам , че ще се справим , но на Дружба ще ни трябва още транспорт.
Умувайте и казвайте .
От Ивайло Захариев (vanadium) имаме още 30 лв .Благодарности младеж !

Така както е тръгнало, май пак няма да можем да похарчим всичко 

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- emo vasilev
- сериозен играч
Като изпълним целият списък ще звъним в дома за още инструкции, ще решим на борсата в Дружба какво още да докупим ! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Няма да имаме никакъв проблем с транспорта според мен, 3 вана плюс бус са си над 2 тона стока. Отделно ще да има поне още 2 3 коли. Баницата е на стенд бай та и тя може да поеме 500-600 кг.
Та живи и здрави къде вика Чируза утре сутрин ще пием кафе
Та живи и здрави къде вика Чируза утре сутрин ще пием кафе

- emo vasilev
- сериозен играч
Жечев и Сънди идват с бус на борсата в Дружба ! 

Аз утре ще съм с голямата щерка. Взимам Кърцата и идем на консервите 

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Е това да се чува. Ако остане нещо им го дайте в пликче. Мисля , че ще им свърши работа. Съжалявам, че няма да мога да дойда.fixxer написа:Така както е тръгнало, май пак няма да можем да похарчим всичко
- Диканаров
- кандидат преподавател
Кърцата и Кирчо взеха от мен каквото бях събрал и отидоха на борсата. Аз съжалявам но не мога да помогна с моето комби този път, защото ще излезе от сервиза на Ловато след 13 ч. Успех и здраве на всички и дарявани и дарители. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!