Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Най-скъпият директен телескоп
Модератор: sapuna
Re: Най-скъпият директен телескоп
За другите не знам, но за мен има реална възможност такава "раздумка" да завърши неразумно, обаче в раздел "болонези"chirusa_bg написа:Все си мисля, че темата е типична зимна раздумка, тъй че споко Ице

Може би е въпрос на възраст и приоритети, но поне една топ въдица в тоя живот заслужаваме?!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абсолютно съгласен!!! А болонеза, направена от такава бланка ще е нещо още по-извънземно и от директен. Не знам обаче с този диаметър дали ще е удобно, както е казал колегата lomsky на предната страница?!?!?naskobo написа:...но поне една топ въдица в тоя живот заслужаваме?!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Сега е топ-модел,обаче след месец-пускат следващия още по топ-модел.
И така до безкрай.
Сина ми днеска си взе-Айфон-5,обаче-на старо,щото за новия модел-трябва много да гладува,
и докато събере парите,ще са пуснали следващия модел.
И така до безкрай.
Сина ми днеска си взе-Айфон-5,обаче-на старо,щото за новия модел-трябва много да гладува,

Риболовци.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно некоректно сравнение,по толкова много причини че даже и не ми се замисля да ги изреждам.lusienn написа:Сега е топ-модел,обаче след месец-пускат следващия още по топ-модел.
И така до безкрай.
А затова че човек достига етап в живота си когато заслужава да се поглези с нещо топ оф тъ топ, дай боже всекиму. Друг а проса кой какви предпочитания има. Аз предпочитам над 6 метра директен твърд и лек прът, друг болонеза и т.н.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Така е Люси, времето на бамбуковия лукс и въдици предаващи се по наследство, гъстата риба и нашата младост за жалост отмина. Сега ние също сме жертва на консуматорското общество и маркетингови пинизи - карбон, фибри, кристали, %, акции, СИК, Фуджи, тинтири-минтириlusienn написа:Сега е топ-модел,обаче след месец-пускат следващия още по топ-модел.
И така до безкрай..

Обаче да ловиш с въдици от висок клас е кеф на бучки....

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Насе, бягай далеч от боло правено от хера въдица. Ще го докараш по-скоро на мухарка с този строй, а от разплитане на върха няма да имаш време да си хвърлиш захранката.
Кефа от такъм с топ качество е огромен, а ако е и за риболова, който ти е а сърце е направо несравнимо и си струва всяка стотинка. Изплаща се в пъти чрез емоция!
Кефа от такъм с топ качество е огромен, а ако е и за риболова, който ти е а сърце е направо несравнимо и си струва всяка стотинка. Изплаща се в пъти чрез емоция!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аз предпочитам над 6 метра директен твърд и лек прът, друг болонеза и т.н.[/quote]
Откажи се от херата тогава.
Откажи се от херата тогава.
Не сте ме разбрали правилно, как ще си правя боло от Хера, не съм аматьор вижте ми пагонитеchirusa_bg написа:Насе, бягай далеч от боло правено от хера въдица...!

Имах предвид, че имам подобни търсения и колебания за топ боло, но това е друга тема....
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
И с какво е по малко един топмодел директен за 500лв. от един топмодел директен от 1500лв? Щот си мисля, че вече при четирицифрените суми, съществена роля за ерекцията допринася, не толкова технологийте, а човешкaта нагласа и въорбажение.....
ПС. И оправете заглавието на темата с конкретен ценови диапазон на телескопа, че в този си вид провокира яко.....
ПС. И оправете заглавието на темата с конкретен ценови диапазон на телескопа, че в този си вид провокира яко.....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе не е баш тъй , ама това се установява едва след заигравка с технологиите в упоменатият бюджетpreparatos написа:...Щот си мисля, че вече при четирицифрените суми, съществена роля за ерекцията допринася, не толкова технологийте, а човешкaта нагласа и въорбажение.....

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Боки каза че има да усвоява 2500 лв и правилно няма с тези пари първо да ремонтира колата, да смени дограмата, да купи нова пералня и ако остане някой лев да си вземе нещичко к'во да е.Поне един път в тоя шибан живот човек трябва да се изглези на границата на неразумното?!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Има изложение лов и риболов,другия месец в Дортмунд.
На 03 до 08 февруари 2015година.
Жена ми си купи преди нова година билет в 2те посоки за 100 лева за самолет.
Обаче ще ходи при Сестра си на гости,и последното което ще погледне са рибарски такъми.
На 03 до 08 февруари 2015година.
Жена ми си купи преди нова година билет в 2те посоки за 100 лева за самолет.
Обаче ще ходи при Сестра си на гости,и последното което ще погледне са рибарски такъми.

Риболовци.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Това с ,,лъзгането'' малко вероятно да се случи с мен защото от опита който съм натрупал ще купя нещо което наистина да ме кефи на макс , а аз знам какво да преценям за себе си строго индивидуално. Искам да прочета и вашите мнения за да разширя диапазона на търсене защото все нещо ще съм пропуснал от към марки и модели, особено когато става въпрос за не за шир потреба масово познати на всички.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Люс , кога иде реч за японски производители , примерно Дайва , Шимано и пр. , най-новите модели които излизат за европейският пазар там , даже и в България ги ползват вече от година , някои даже от две в JDM вариантlusienn написа:Има изложение лов и риболов,другия месец в Дортмунд...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов