Кефалови 2015

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Re: Кефалови 2015

Мнение от naB4o »

Мисля да закарам жените на плаж, а аз да метна 1-2 такъма в морето. Ако има - има, ако няма - няма :)
:)
Аватар
vriba
новобранец
новобранец

Мнение от vriba »

Днес на 4-та буна от 09,00 до 16,00 капо !!! Имаше още 10-на колеги със същия резултат.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

днес на ветеран до 8.00 без удар,имаше над 50човека,какво са направили след това незная.
icakinen
новобранец
новобранец

Мнение от icakinen »

Гледам никой не е писал за Бяла.Странна работа.....В 7.30 сутринта бяхме на плажа с един колега и заварихме гора от въдици.Минимум 25-30 човека наредени,чакат.С две думи да подам инфо,а вие си преценявайте къде ще търсите рибите в неделния ден.Риби няма....Пасаж се завъртя между 8 и 9, хванаха се някакви единични бройки и това беше.Колегата се отчете с 5 или 6 уловени и поне 3 изтървани.Аз нямах ден.Докато нацеля дистанцията имах 4 удара,проспах два от тях и записах две рибки.След 9 край.......единичен удар около 11,отново проспан след два часа чакане и това беше.
п.с. Търпението ми се изчерпа около 13.30
niki2mollov@abv.bg
новобранец
новобранец

Мнение от niki2mollov@abv.bg »

Днес на Шкорпиловци от 8 до 13 нищо!!!! като отидохме минаха делфини имаше над 50,60 колеги не знам да ли някой е взел нещо.
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Значи не съм единствен ! Преди 2 часа се прибирам от Паша дере от 13 и 30 до 18:00 само 4 барбуна и това е ! Рибата нещо я няма тука !
Каракаша
новобранец
новобранец

Мнение от Каракаша »

И от мен едно мощно капо коеги ,няма се притеснявате.На Аспаруховските камьня :wink:
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

Днес на СБА едно голямо зеро - 0, ебасимо какво става с тая риба :roll:
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Петък-капо! :? Вчера почивах от капото. :lol: Днес на камъните между 4-та и 3-та буна отново капо! :( Май рибата си влиза в "стария " си график: повече риба след 15 юли, а редовно - след 15 август ? :shock:
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
iiivvvaaa
новобранец
новобранец

Мнение от iiivvvaaa »

Вчера малка комбинация на плаж и риболов на дюни 10 бр платерини но общо взето беше слабо повечето колеги едвам се разписаха с по 3:4 рибата това е от мен успехи на колегите и да не забравят да драсна някои ред а не само четат
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

В петък на Шофьорския много удари празни и краен резултат 22 бройки като само 3 прилични.Днес в 7 пак там рибата вече удряше на повечето колеги.Резултата 18 броя ама само хубави за мен и 10 за приятелчето.Фото кат се наспа. :finga:
niki2mollov@abv.bg
новобранец
новобранец

Мнение от niki2mollov@abv.bg »

Днес отново на Шкорпиловци,имаше около 10 колеги,не е като вчера пълна ивица,но риба също няма,3 бр. между 8.40 , 10,30.Пробите ще продължат.
AngelsDance
новобранец
новобранец

Мнение от AngelsDance »

:fishing1: Днес на солниците 7 броя от тях 3 едри .Монтаж на дъно.Това е от 6.30 до 11.00.Виждаха се около 30-на въдици на колеги,като епизодично се вадиха риби.Към 11.00ч.дойдоха плажуващи и риболова приключи.Ама и на това сме доволни,предвид предните излети.
Dzambok
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dzambok »

Здравейте колеги
В момента съм в Кранево и тази сутрин 6 до 8 бях на 3та буна отляво- Резултата е един отмъкнат червей и нищо на куката.
за стръв ползвам морски червей монтаж за кефал пробвах и с другата въдица на бомбарда и нищо .
Други рибари нямаше да ги разпитам кое как, освен тия с мрежите. за първи път "ловя" (пробвам де) в Кранево.
Моля Дайте Акъл.
Да Пробвам ли със скариди, накоя буна да ходя и навътре или успредно на брега да хвърлям?
Благодаря.
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

Dzambok написа:Здравейте колеги
В момента съм в Кранево и тази сутрин 6 до 8 бях на 3та буна отляво- Резултата е един отмъкнат червей и нищо на куката.
за стръв ползвам морски червей монтаж за кефал пробвах и с другата въдица на бомбарда и нищо .
Други рибари нямаше да ги разпитам кое как, освен тия с мрежите. за първи път "ловя" (пробвам де) в Кранево.
Моля Дайте Акъл.
Да Пробвам ли със скариди, накоя буна да ходя и навътре или успредно на брега да хвърлям?
Благодаря.
Иди на буната към варна и хвърляй на дъно на червей успоредно на брега.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”