Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Маришкият 53
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Re: Маришкият 53
Извън темата.
Да ти отговоря защо, за да не заблуждаваш аудиторията. Европейския сом е инвазивен вид внесен в река Ебро, следствие на което ендемични видове за реката изчезват. Това е причината сомовете там да не се връщат.Vesko1 написа: Най после едно свястно мнение от форумен под-шеф.Абсолютно съм съгласен с горенаписаното.Дори се радвам,че сома не е релийзнат..защото той е на върха на хранителната верига в тази река и яде всичко живо ,което шава.Другите риби нямат шанс.Ето затова и т.нар..ЕВРОПЕЙЦИ са гласували правила на р.Ебро например..и много други места...хване ли се сом,да не бъде връщан във водата.Защо?Оставям на аудиторията сама да си отговори на тази питанка.
Пичове,не завиждайте на чуждия успех,не принизявайте страхотните нечии изживявания...проф.д-р Чирков е казал-Завистта вреди на сърцето повече от цигарите.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
Изтрещял си баце по цялата глава...yco написа:Свали си долният джелатски клип от Интернет и няма да чуеш дума от мен. Но, когато насърчаваш публични убийствата и мъчение над животни и то с канджи и изрази- „Ще го прасна в главата, ... не бе удари го в корема с канджата“ , не мога да остана безмълвен. Та този клип пускаш ли го на децата си?
Не знам как BTV си позволява да толерира мъчители над животни, но това си е тяхна работа.
То и тука във форума, това си е нормално..де...
Какво толкова, някой ще каже, но картинката у нас е такава -тричине на кучета, безразборен бой с канджи по риби, бой по улиците от изнервени садо-мадо идиоти....
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей Карбо,поздрави за страхотната слука.Извини ме,за закъснялата похвала,но смятах да те избъзикам с моя хапещ хумор в началото и добре,че не го направих с оглед на това което ти се случва нямаше да ми се получи.Ще изчакам да улегнат нещата и ще скъсам от бъзици,а до тогава гледай да фанеш друг такъв сом.Ще ти се отрази по-добре,тъй за знаеш, ако не знаеш.Атутальор,Мосю.
Бон шанс камарат РапалаTroli Rapala написа:Ей Карбо,поздрави за страхотната слука.Извини ме,за закъснялата похвала,но смятах да те избъзикам с моя хапещ хумор в началото и добре,че не го направих с оглед на това което ти се случва нямаше да ми се получи.Ще изчакам да улегнат нещата и ще скъсам от бъзици,а до тогава гледай да фанеш друг такъв сом.Ще ти се отрази по-добре,тъй за знаеш, ако не знаеш.Атутальор,Мосю.

Към Павел Иванов:enduro51 написа:ЕВАЛА ЗА УСПЕХА НА КОЛЕГАТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Аз пък от как съм тръгнал за сом 2007-ма та досега сънувам и мечтая да уловя такъв трофей и не с канджа ами и с куршуми у главата ше го блувам само и само да е вънка и да е мой , дай боже всеки му такава тръпка и спомен за цял живот , успех Пешка и дано те стигнем някой ден
Каже си Павка мнението отново, няма само към мене я, нищо лично - нали?

та дали от името на Стари видри, ако искаш, ако не искаш може и от името на стари ихидри.....

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

- Vesko1
- сериозен играч
carbolino-205см,54кгyco написа: ...... ако не искаш може и от името на стари ихидри.....![]()
![]()
Кой го е грижа за останалите..

Историята помни само смелите!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Напротив,
Една минута псевдо-слава, а цял живот в забвение.
Ако си беше изрязал от клипа боя с канджата, номера можеше и да мине, но жаждата за слава погубва и най-смелите...
, ...а за пари и най-умните... 
Една минута псевдо-слава, а цял живот в забвение.
Ако си беше изрязал от клипа боя с канджата, номера можеше и да мине, но жаждата за слава погубва и най-смелите...

Ехе пак се почна,старата песен.
Ако бях на местото на колегата,и имах канджа под ръка,
Щях и аз да го бодна.
Аз съм държал 49 кила в ръцете си,и нема дигане.
После на Искър,ми се наложи да кача един 75 кг в колата,беше починал от стрела на харпун и се видях в чудо да го вдигна от земята.
Та който е вдигал на живо риба като размер от 50 кг може да го потвърди.
Тия риби са много тежки.
За мен всичко си е по правилата.
А дали риболовеца,ще прецени дали да го пусне или не си е лично негово мнение,
И не трябва да му се бърка някой писател от форума .
А хвани пусни,то е по избор на риболовеца.
Ако бях на местото на колегата,и имах канджа под ръка,
Щях и аз да го бодна.
Аз съм държал 49 кила в ръцете си,и нема дигане.
После на Искър,ми се наложи да кача един 75 кг в колата,беше починал от стрела на харпун и се видях в чудо да го вдигна от земята.
Та който е вдигал на живо риба като размер от 50 кг може да го потвърди.
Тия риби са много тежки.
За мен всичко си е по правилата.
А дали риболовеца,ще прецени дали да го пусне или не си е лично негово мнение,
И не трябва да му се бърка някой писател от форума .
А хвани пусни,то е по избор на риболовеца.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Люс , е това уравнение стрела на харпун + сом = на багажник , ако беше пуснато във форума щях да съм от първите къде щеха да изядат с чорапите славният рибоуловец !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Ми тоя клип е пуснат одавна у фейса,аь съм го снимал,но нямам харпун.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Харпунджийството във вътрешните водоеми на България е забранено . Препоръчвам да го имаш предвид когато пак правиш подобен клип 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Ще гледате европейците, как го правят - Във ваденето на сом.
Ако не ви държи гъзецо и искате да сте ама истински пра-българи, монголци и северно корейци, не си купувайте европейски и американски стоки, като, коли и гащи, gsm-и, презервативи и западни воблери...
., та дори и източните въдици не са ви нужни.., а само една пра-българска ножка ви трябва от арматура RVL..БГ.. и 2-3-ма клакьори и сте в играта на 3-5-8....на 3-ето ниво...
Ако щете пробвайте и американски стоки, но и тяхните закони спазвайте, щото не върви инак...., нали франсе...

Ако не ви държи гъзецо и искате да сте ама истински пра-българи, монголци и северно корейци, не си купувайте европейски и американски стоки, като, коли и гащи, gsm-и, презервативи и западни воблери...

Ако щете пробвайте и американски стоки, но и тяхните закони спазвайте, щото не върви инак...., нали франсе...

Павка знам че е забранено риболова с харпун.
Аз само съм снимал клипа,и не съм нарушил никакъв закон.
Аз само съм снимал клипа,и не съм нарушил никакъв закон.

Риболовци.
Обаче тука оспамихме на колегата темата.
Уж за Маришкия,пък сега захапахме 75 килограмов от яз.Искър.
За него вече се знар отдавна,ТРолката има снимка на лични от мен за него.
Уж за Маришкия,пък сега захапахме 75 килограмов от яз.Искър.
За него вече се знар отдавна,ТРолката има снимка на лични от мен за него.

Риболовци.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В пра-исторически времена, когато хората са живеели в племена мъжете, носещи храна на племето са се радвали на висок социален статут. В условията на 21в доста мъже подтикнати от този си инстинкт подхранват илюзията, че ако донесат риба на приятели и комшии това ще им осигури прзнанието на ''племето'' и висок социален статут. Поради тази причина ''племенните ловци'' така ожестечено защитават правото си да задържат риба и квалифицират хората промотиращи ''хвани-пусни'' като хейтъри и завистници защото те се явяват директна заплаха към племенния им статут. Задържането на риба за 'племето' ще ви донесе краткотрайно признание, но пускането на рибата обратно ще ви донесе дълготрайни дивиденти независимо, че закона ви дава право да я задържите. Тонове риба се избива годишно зада може разни хора да си надуват егото и избиват комплекса на ''племенния ловец'',
Някой беше писал, че взимал риба зада не му се подигравали или като автора на темата задържал сома зада си нахрани съплеменниците т.е. приятелите. И пак повтарям не става въпрос на какво ви дава право закона и тази тема трябваше да се заключи още на втората страница. Лека вечер на всички.
Някой беше писал, че взимал риба зада не му се подигравали или като автора на темата задържал сома зада си нахрани съплеменниците т.е. приятелите. И пак повтарям не става въпрос на какво ви дава право закона и тази тема трябваше да се заключи още на втората страница. Лека вечер на всички.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation