Маришкият 53

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Маришкият 53

Мнение от Bob Nudd »

Извън темата.
Vesko1 написа: Най после едно свястно мнение от форумен под-шеф.Абсолютно съм съгласен с горенаписаното.Дори се радвам,че сома не е релийзнат..защото той е на върха на хранителната верига в тази река и яде всичко живо ,което шава.Другите риби нямат шанс.Ето затова и т.нар..ЕВРОПЕЙЦИ са гласували правила на р.Ебро например..и много други места...хване ли се сом,да не бъде връщан във водата.Защо?Оставям на аудиторията сама да си отговори на тази питанка.
Пичове,не завиждайте на чуждия успех,не принизявайте страхотните нечии изживявания...проф.д-р Чирков е казал-Завистта вреди на сърцето повече от цигарите.
Да ти отговоря защо, за да не заблуждаваш аудиторията. Европейския сом е инвазивен вид внесен в река Ебро, следствие на което ендемични видове за реката изчезват. Това е причината сомовете там да не се връщат.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
ACTEPA
новобранец
новобранец

Мнение от ACTEPA »

yco написа:Свали си долният джелатски клип от Интернет и няма да чуеш дума от мен. Но, когато насърчаваш публични убийствата и мъчение над животни и то с канджи и изрази- „Ще го прасна в главата, ... не бе удари го в корема с канджата“ , не мога да остана безмълвен. Та този клип пускаш ли го на децата си?
Не знам как BTV си позволява да толерира мъчители над животни, но това си е тяхна работа.
То и тука във форума, това си е нормално..де...
Какво толкова, някой ще каже, но картинката у нас е такава -тричине на кучета, безразборен бой с канджи по риби, бой по улиците от изнервени садо-мадо идиоти....
Изтрещял си баце по цялата глава...
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ей Карбо,поздрави за страхотната слука.Извини ме,за закъснялата похвала,но смятах да те избъзикам с моя хапещ хумор в началото и добре,че не го направих с оглед на това което ти се случва нямаше да ми се получи.Ще изчакам да улегнат нещата и ще скъсам от бъзици,а до тогава гледай да фанеш друг такъв сом.Ще ти се отрази по-добре,тъй за знаеш, ако не знаеш.Атутальор,Мосю.
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

Troli Rapala написа:Ей Карбо,поздрави за страхотната слука.Извини ме,за закъснялата похвала,но смятах да те избъзикам с моя хапещ хумор в началото и добре,че не го направих с оглед на това което ти се случва нямаше да ми се получи.Ще изчакам да улегнат нещата и ще скъсам от бъзици,а до тогава гледай да фанеш друг такъв сом.Ще ти се отрази по-добре,тъй за знаеш, ако не знаеш.Атутальор,Мосю.
Бон шанс камарат Рапала :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

enduro51 написа:ЕВАЛА ЗА УСПЕХА НА КОЛЕГАТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ. Аз пък от как съм тръгнал за сом 2007-ма та досега сънувам и мечтая да уловя такъв трофей и не с канджа ами и с куршуми у главата ше го блувам само и само да е вънка и да е мой , дай боже всеки му такава тръпка и спомен за цял живот , успех Пешка и дано те стигнем някой ден :)
Към Павел Иванов:

Каже си Павка мнението отново, няма само към мене я, нищо лично - нали? :lol:
та дали от името на Стари видри, ако искаш, ако не искаш може и от името на стари ихидри..... :wink: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

yco написа: ...... ако не искаш може и от името на стари ихидри..... :wink: :lol: :lol:
carbolino-205см,54кг
Кой го е грижа за останалите.. :)
Историята помни само смелите!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Напротив,

Една минута псевдо-слава, а цял живот в забвение.

Ако си беше изрязал от клипа боя с канджата, номера можеше и да мине, но жаждата за слава погубва и най-смелите... :wink: , ...а за пари и най-умните... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Ехе пак се почна,старата песен.

Ако бях на местото на колегата,и имах канджа под ръка,

Щях и аз да го бодна.

Аз съм държал 49 кила в ръцете си,и нема дигане.

После на Искър,ми се наложи да кача един 75 кг в колата,беше починал от стрела на харпун и се видях в чудо да го вдигна от земята.

Та който е вдигал на живо риба като размер от 50 кг може да го потвърди.

Тия риби са много тежки.

За мен всичко си е по правилата.

А дали риболовеца,ще прецени дали да го пусне или не си е лично негово мнение,

И не трябва да му се бърка някой писател от форума .

А хвани пусни,то е по избор на риболовеца.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люс , е това уравнение стрела на харпун + сом = на багажник , ако беше пуснато във форума щях да съм от първите къде щеха да изядат с чорапите славният рибоуловец !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Ми тоя клип е пуснат одавна у фейса,аь съм го снимал,но нямам харпун.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Харпунджийството във вътрешните водоеми на България е забранено . Препоръчвам да го имаш предвид когато пак правиш подобен клип :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Ще гледате европейците, как го правят - Във ваденето на сом. :wink:

Ако не ви държи гъзецо и искате да сте ама истински пра-българи, монголци и северно корейци, не си купувайте европейски и американски стоки, като, коли и гащи, gsm-и, презервативи и западни воблери... :lol: ., та дори и източните въдици не са ви нужни.., а само една пра-българска ножка ви трябва от арматура RVL..БГ.. и 2-3-ма клакьори и сте в играта на 3-5-8....на 3-ето ниво... :wink:
Ако щете пробвайте и американски стоки, но и тяхните закони спазвайте, щото не върви инак...., нали франсе... :wink:
lusienn

Мнение от lusienn »

Павка знам че е забранено риболова с харпун.

Аз само съм снимал клипа,и не съм нарушил никакъв закон. :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Обаче тука оспамихме на колегата темата.

Уж за Маришкия,пък сега захапахме 75 килограмов от яз.Искър.

За него вече се знар отдавна,ТРолката има снимка на лични от мен за него.

Риболовци.
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

В пра-исторически времена, когато хората са живеели в племена мъжете, носещи храна на племето са се радвали на висок социален статут. В условията на 21в доста мъже подтикнати от този си инстинкт подхранват илюзията, че ако донесат риба на приятели и комшии това ще им осигури прзнанието на ''племето'' и висок социален статут. Поради тази причина ''племенните ловци'' така ожестечено защитават правото си да задържат риба и квалифицират хората промотиращи ''хвани-пусни'' като хейтъри и завистници защото те се явяват директна заплаха към племенния им статут. Задържането на риба за 'племето' ще ви донесе краткотрайно признание, но пускането на рибата обратно ще ви донесе дълготрайни дивиденти независимо, че закона ви дава право да я задържите. Тонове риба се избива годишно зада може разни хора да си надуват егото и избиват комплекса на ''племенния ловец'',
Някой беше писал, че взимал риба зада не му се подигравали или като автора на темата задържал сома зада си нахрани съплеменниците т.е. приятелите. И пак повтарям не става въпрос на какво ви дава право закона и тази тема трябваше да се заключи още на втората страница. Лека вечер на всички.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”