Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН 2016
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН 2016
здравеи те неска на нои убихме заргана 25 бр до обяд и даваш още
-
- научил се да хвърля

еми бравоRadoslav711 написа:здравеи те неска на нои убихме заргана 25 бр до обяд и даваш още

Вчера на яхтеното на Рубин, на външните плочи, сутринта на развиделяване, на блесна - нищо.....и от 7 на татък - 13 заргана до към 10, после рибата се пръсна много....
0885022272 / 0885897615
Здравейте колеги,тези дни ми предстои пътуване до Равда моля насочете ме къде е най подходящо да помятам бомбардата не съм ходил никога там.
-
- научил се да хвърля
мерси когато даде време пак сме тамRadoslav711 написа:здравеи те неска на нои убихме заргана 25 бр до обяд и даваш още
Има си риба навсякъде теа дни около варна, вчера (неделя) добре даваше на ной 36бр до 12ч после червея свърши пробвах и на филе от сафрид взех 2-3 риби(но на червй налита повече), доста хора имаше още от сутринта което значи че рибата е в сезона си вече.
-
- научил се да хвърля
Слизаш на плажа, там ще видиш двете буни, аз от северната по това време съм взимал много добри рибиyonto написа:Здравейте колеги,тези дни ми предстои пътуване до Равда моля насочете ме къде е най подходящо да помятам бомбардата не съм ходил никога там.

Благодаря и наслукаПламен Николов написа:Слизаш на плажа, там ще видиш двете буни, аз от северната по това време съм взимал много добри рибиyonto написа:Здравейте колеги,тези дни ми предстои пътуване до Равда моля насочете ме къде е най подходящо да помятам бомбардата не съм ходил никога там.

Ако правилно съм разбрал това трябва да е кея пред хотел Бижуyonto написа:Благодаря и наслукаПламен Николов написа:Слизаш на плажа, там ще видиш двете буни, аз от северната по това време съм взимал много добри рибиyonto написа:Здравейте колеги,тези дни ми предстои пътуване до Равда моля насочете ме къде е най подходящо да помятам бомбардата не съм ходил никога там.
Рибата тръгна от 15.09 . След това разваляне на времето очаквам големите пасажи до края на септември

-
- научил се да хвърля
yonto, от центъра на Равда слизаш към морето и директно се качваш на буната, пред нея от много време има един кацнал хеликоптер, там си на правилното място.
Имa ли някой инфо зa Рубин или Ной ?
-
- научил се да хвърля
днеска на ной много тегав риболов до 12 ч 3 заргана и 1 илария.много е пръсната рибата .
колега на каква бомбарда я хваща и проводката бьрза бавна ли беше