Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав - на буните край Ряхово ...
Няма ирония, братceslav написа:Сестро,благодаря за посвещението но защо точно към мен?Усещам като че ли ирония!Дано да греша,а иначе наистина добър улов.Дано есенното ти откриване продължи все така успешно,пък и ти се издаде с тая загоряла мамалига......Дано наистина и ние да имаме твоят успех!

Аз бях по роднини в Шуменско на 7-8 и не съм бил за риба, обаче вчера не ме свъртя. Ходих на Цонево да видя как е хавата и преспахме с жената в хотела на Чудните скали. Лових под моста, обаче ми се видя да няма много вода в язовира. Шаран не пипна, една сулка на кротушка и 6 хубави платики на дъно - малай и торен червей на две куки. На плувка обаче покъсах дребосъка

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172747&view=1
Дунав Най после успях да кача и аз някоя снимка.
Дунав Най после успях да кача и аз някоя снимка.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- dimitar_
- сериозен играч
Браво , Венци , нас няма какво да ни убеждаваш със снимки , поне за мен ми стига и това което пишете , всички които се познаваме , съм сигурен , че сме хора , които , най - малкото което е се УВАЖАВАМЕ !!!
Аз от понеделник съм отпуска и мисля преди Жребчево да направя поне два дена на реката , ще звънна на теб , на Иво , Сестрата така или иначе чете , за да знаете къде ще "паркирам" , и мисля вече биричката да я заменя с винце , та който ме навести да можем да се "пречистим" най - вече за здраве ... !
На вас късмет , през почивните дни , а аз в неделя мисля да "копам" за попово прасе , червей и друга стръв за един много "мустакат" тарикат !!!
Аз от понеделник съм отпуска и мисля преди Жребчево да направя поне два дена на реката , ще звънна на теб , на Иво , Сестрата така или иначе чете , за да знаете къде ще "паркирам" , и мисля вече биричката да я заменя с винце , та който ме навести да можем да се "пречистим" най - вече за здраве ... !
На вас късмет , през почивните дни , а аз в неделя мисля да "копам" за попово прасе , червей и друга стръв за един много "мустакат" тарикат !!!
Митко, имай предвид, че за неделя дават кота Русе 221, отгоре идат още 15 см вода и понеделник-сряда ще има застой при температура на водата 19 градуса - което е идеално време за риболов на всякаква риба.
Обаче при тая кота чакъла няма да го има - паркирай шатрата където застава "аудито". Аз ще намина понеделник вечер да се видим и да донеса студена бира 

Бат Митко,специално към теб! Правих струвах докарах нещата така,че да съм свободен в понеделник след обяд,вторник след 19.30 ч. и сряда през деня,когато решиш да идваш да знаеш.Иначе нивото се качва здраво,чакъла го няма, и дори почти не дава.Но на други дава умерено в различни часове.Ако има нещо обаждай се!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......