Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
Миналата година Пайнера за една седмица два пъти се натресе на дракон... И двата пъти нагрява със запалка и после си продължи риболова без никакви грижи.EU_BG_akademika написа:Аз споделям, не знам колко човека има тук два пъти удряни от дракон. Жената казва че си прав, при температура на над някакви си градуси, белтъкът се разпада. За жалост не пуша, нито аз нито жената, пък и чайник, котлон или бойлер нямам на лодката, нито имам кафе машина......
Тоалетна имаш в лодката, а на една запалка не можеш да намериш място....

-
- новобранец
Академиче, и аз отдавна не пуша, но имам запалка в лодката точно поради тази причина. А и за друго може да се наложи да се ползва.
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Напълно си прав, ще си взема и аз!trustworthy написа:Академиче, и аз отдавна не пуша, но имам запалка в лодката точно поради тази причина. А и за друго може да се наложи да се ползва.
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги! тази вечер към 19.00 имаше към 7-8 лодки пред Ной... някой взема ли нещо ,в сряда мисля да влизам и не знам накъде да тръгвам ако някой има инфо нека сподели...мерси
- paynera
- вече хвърля и на тежко
В четвъртък имам 10 кила граца , а вчера 8 кила 50/50 граца и сафрид
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- atanasov1589
- ще става разбирач
Аз пък днес имам 700 грама от буните до траката
Сега се връщам от Почивка.От 10 до 14,30 към кило едър сафрид и малко кая.Делфините продължават усърдно да "разорават" залива.
Да допълня само-при наличието на толкова много делфини едва ли ще е възможен какъвто и да е нормален риболов в залива.Дано да има инфо в посока Златните!
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Днес бях на рифа на Златните. Две три лодки бяха на поп. Помен няма от сафрид. Показа ми пред двореца, но не яде. Много делфин, няма как да яде, като него го ядът 

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
Утре ще се пробвам и ще пиша ...щом е дошъл в брега делфина вероятно манджата е тук.
Днес следобед на Ной,2-3 кила смесено(граца и сафрид) двама балъци общо.Като цяло още е слабо.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
И на Шкорпиловци хич го няма.че и каята неще

Вчера(13-ти) следобед,2-3 кг(двама) смесено 50/50. (граца и сафрид) пред Ной.Като цяло слабо,но като за сефте бива.

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
- вече хвърля и на тежко
Днес пред Камчия от 16ч до 18ч само 8бр граци .
Много обикаляхме пасажи има ,но са малки и много пръснати ,а и минаха към 15тина делфина ....
Много обикаляхме пасажи има ,но са малки и много пръснати ,а и минаха към 15тина делфина ....