Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

зарган 2017
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: зарган 2017
може и да е смях , ама важното е накрая в кофата кой кво има. между другото преди седмицс около варна хванах 2 заргана и то доста дебели единия имаше бая хайвер. очаквах ако въобще хвана нещо да е някоя писалка, явно тези са единични екземпляри ,нямаги още пасажите.
Много смело изказване,Колега!!! Би ли показал на видео или на живо...?!?!Aver написа:Дистанцията, на която ловят и останалитеpanzer bavarian написа:Колега, би ли споделил какви дистанции постига с тези уникални такъми?![]()
Рядко ще се намери някой да хвърли повече, честно казано, аз съм доволен а и ми е пределно ясно с какво мога да се подготвя и да добавя 15-20 метра отгоре, ма файда няма, до сега не ми е пречило на слуката, ако видя че е така- ще направя нещо по въпроса
освен тва половината мятат в стил нещо средно между "шаранджийски кастинг" и "през рамо с мача" супер смях

Здравейте колеги,
От кабакум до евсиноград коя буна е подходяща за зарган?
От кабакум до евсиноград коя буна е подходяща за зарган?
Днес на Крайморие за 1 час преди работа
1 изтърван..
PS: Кога ще мога да публикувам мнения, без да чакам одобрението на админа ??

PS: Кога ще мога да публикувам мнения, без да чакам одобрението на админа ??
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stareca
- ще става разбирач
Днес отново тежко положението със зарганите от 06:00 до 09:30 един удар една риба хубав размер .Това на черноморец преди няколко дни на Агалина без удар добре че сутринта повъртях за сафрид че даде малко ,иначе на валат отиваше работата .Пробвах и много на юг на култови места слабо за пътя който бих.Незная как е към варна но тук си е направо гръцка трагедия.
-
- новобранец
Здравейте. Някой ще сподели ли информация дали се хващат бройки от въпросната риба? В сряда, 06.09 проби край Варна и Шабла - без удар на зарган, само няколко едри иларии.
-
- новобранец
Днес по северното Черноморие 29 броя среден и едър зарган. Риба имаше през целия ден.
И във Варна започна да дава предимно рано сутринта до 9.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес пак проби за рибоци и изкарване за едно мезе.От 06:30 до 10:00 9 заргана и 9 платеринни , колегата до мен 12 платерини и 4 заргана , след 08:30 отряза като духна северняка 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- stareca
- ще става разбирач
Преди малко от18:00 до 19:00 4 броя всичките големи кълвеше си още но трябваше да тръгвам
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
А във Фейса снимки на 50и броя.
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера сутринта бях на тюленово . На изгрев слънце хванах 2 сафрида и 2 дребни заргани и до 9 само тренировки по хвърляне. От там на болата и там същата работа. От бялата газ на комплекс Рибарника, едно шаранче и дребна таранка. Рапорт даден 

-
- разбира нещата
Картината на вълнолома от 16 до 19.30 часа: неделя-капо, вчера-5 средни заргани и 2 сафрида, днес-само 1, като "бръснарските ножчета" непрекъснато чистеха куката! Това е за сега. 

Нещата не са такива , каквито изглеждат!
ето тука те признах,от морски на сладководен,явно много си нахъсанIvan_nikolov написа:Вчера сутринта бях на тюленово . На изгрев слънце хванах 2 сафрида и 2 дребни заргани и до 9 само тренировки по хвърляне. От там на болата и там същата работа. От бялата газ на комплекс Рибарника, едно шаранче и дребна таранка. Рапорт даден