НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Ха сега тука се заформя нещо интересно :!: :D :D :D :wink:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

ivan_yo написа:Оппааа, един по един започнаха да окапват. И както изглежда можеби ще сме почти същите, с някои изключения :wink:
Аз съм едно изключение не съм бил на първата среща но ще бъда на тази. Тръгвам в понеделник и ще съм там до 24. Обещавам да не изловя всичката риба ще оставя и за вас ако колелегата Поборников не я изловил вече. С мен ще доиде още един колега, и във вторник ще се присъедини още един. А за втория имам едно питане как да доиде с обществен транспорт най близко до там за да мога да го посрещна с колата някъде на близко. Ще бъда с тази тениска
http://nasco2.hit.bg/DSC00006.JPG
http://nasco2.hit.bg/DSC00007.JPG

Ако времвто позволява да съм по тениска
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Наско2,колегата ти можеш да го чакаш в началото на Н Загора на бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ,от там до язовира са 13км
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Колеги на 09.09 бях на Жребчево с Поборников и реших да измеря точно растоянието и маршрута до мястото на срещата и затова ще ви обесня по точно
Прочетох,че и НАСКО2,ще пристигне на 17.09 на язовира

Посока СтЗагора-НЗАГОРА
В началото на Н Загора до хепи бар грил,завивате на ляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо посока В Търново-Русе след 12км от дясно ви е мотел Жребчето,а километър и половина след него завивате на дясно, където започва спускането до язовира по малко асфалтово пътче,където няма да продължавате до края ,а се откланяте на ляво по черен отъпкан път,който ще ви отведе на мястото на срещата и в далечината пред вас на около 300-400метра ще видите тези 2 стари постройки наречени ракетна площадка(там е Поборников и мястото на среща 2)
Там преди доста години са истрелвали ракети срещу градушка

А сега маршрута от гр Гурково(под балканския път София-Бургас)
до язовира
Има отбивка на ляво за В Търново-Русе( хаинбоаза ), а вие сте на дясно отбивката за Н Загора,след като сте се отбили на дясно, карате само направо след около 5км преминавате през така наречената местност Ямурджа( римския мост),където от дясно ще видите рибари
( това е Тунджа,където се влива в Жребчево в продължение напред в дясно има разливи с потопени сухи дървета , които се виждат)
Движете се пак направо и след около 3км преминавате цялото село Паничерево и карате само направо около 4 км стигате мотел Жребчето а от там съм описал в горния маршрут--------------
Приятно пътуване и доскоро виждане

П.С.
Искам да ви предупредя,че спускането до язовира по асфалтовото пътче,ще си надраскате колите,защото е тясно,и има в страни храсти.
Моята,вече е надраскана,но се оправя с шлайф паста и после полир
Иначе пътя е добър до мястото
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

А сега отивам на купон и няма да съм пред компютъра
Краси прочетох,че ти е свършила царевицата и утре ще ти се обадя от работата и ще измислим нещо
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А бе всички говорите за подход само от Южна България.А нас северняците не ни мислите въобще. :lol: Едно нещо ме интересува-минавал ли е някой Боаза през последния месец.Аз пътувам на 21-ви рано сутринта и все още не съм си определил маршрут.Не че нямам в резерва,но всеки един различен от Боаза ме товари с допълнителни 200км.Може ли да се минава?Maranzika/малкия/ най вече на теб разчитам за достоверен отговор!А може и да се водим.Решиш ли,брат ти ми има номера! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И мен ме интересува дали се минава през Боаза , последно чух че има полиция и ако те пуснат от едната страна от другата те чака акт :cry:

И то заради някакъв селянин който се сбил с пазача на бариерата :evil:

И на мен не ми се минава през Шипка ама :roll:

Може би в понеделник ще пътувам и аз :roll:
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Боаза е затворен сще от пролетта,пропускат само живеещите и то с пропуск
Незнам как е през Златарица-Елена-Твърдица-Гурково
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sapuna1971 написа:А бе всички говорите за подход само от Южна България.А нас северняците не ни мислите въобще. :lol: Едно нещо ме интересува-минавал ли е някой Боаза през последния месец.Аз пътувам на 21-ви рано сутринта и все още не съм си определил маршрут.Не че нямам в резерва,но всеки един различен от Боаза ме товари с допълнителни 200км.Може ли да се минава?Maranzika/малкия/ най вече на теб разчитам за достоверен отговор!А може и да се водим.Решиш ли,брат ти ми има номера! :wink:

:lol: Абе ти миналия път пътува 100 часа не си ли взе поука ..... :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Пловдив къде стеееееее :)

Мнение от maznislav »

Ехо от филибето няма ли д а се заформя агитка. Смятам да натваря лодката и мръвките и може още петък вечер да се изстрелям към първата ми сбирка на риболовните маниаци :) Ако има желаещи пловдивчани да направим конвой до там да драснат тука :) или на Л.С. му
Ще се опитам да излъжа и Lorda да доиде , че съм му задължен още за първата ми хваната щука :)
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Пожелавам на всички успех в риболова и весело прекарване на сбирката :smt039
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

През Елена-Твърдица пътя поне до миналата година беше отвратителен.Потроших форда.И аз утре ще ходя до Свищов и незнам откъде да мина,дали през Сливен или през Шипка.
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Съвет-Казанлък-Бузлуджа-Столетов -Габрово-Търново-Свищов :idea: Има много тирове през върха :idea:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

През предела се минава срещу 10 лв. или шише ракия. Ние с Сапуна наи вероятно щесе водим по пътя и мисля да минем през предела.сигурно ще пътуваме в четвъртак през ноща защото се минава по лесно.Дано времето е благосклоно към нас и даси направим веселото
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:През Елена-Твърдица пътя поне до миналата година беше отвратителен.Потроших форда.И аз утре ще ходя до Свищов и незнам откъде да мина,дали през Сливен или през Шипка.
Илийка аргасвай през Сливен и няма да имаш грижи.Дали ще гониш Котел или Елена не е от значение.Ако се насочиш през Бяла/посока Елена/ знай,че и най лошите участъци ги асфалтираха преди повече от месец.Лош е пътя само около Константин и Майско.

За прохода Твърдица----Ачката спомена малко по горе.Не го препоръчвам и на най върлите си врагове.
А за срещата---там ще съм,ако трябва ще мина и през Сърбия!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”