Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз съм едно изключение не съм бил на първата среща но ще бъда на тази. Тръгвам в понеделник и ще съм там до 24. Обещавам да не изловя всичката риба ще оставя и за вас ако колелегата Поборников не я изловил вече. С мен ще доиде още един колега, и във вторник ще се присъедини още един. А за втория имам едно питане как да доиде с обществен транспорт най близко до там за да мога да го посрещна с колата някъде на близко. Ще бъда с тази тенискаivan_yo написа:Оппааа, един по един започнаха да окапват. И както изглежда можеби ще сме почти същите, с някои изключения
http://nasco2.hit.bg/DSC00006.JPG
http://nasco2.hit.bg/DSC00007.JPG
Ако времвто позволява да съм по тениска
- велчев62
- ще става разбирач
Колеги на 09.09 бях на Жребчево с Поборников и реших да измеря точно растоянието и маршрута до мястото на срещата и затова ще ви обесня по точно
Прочетох,че и НАСКО2,ще пристигне на 17.09 на язовира
Посока СтЗагора-НЗАГОРА
В началото на Н Загора до хепи бар грил,завивате на ляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо посока В Търново-Русе след 12км от дясно ви е мотел Жребчето,а километър и половина след него завивате на дясно, където започва спускането до язовира по малко асфалтово пътче,където няма да продължавате до края ,а се откланяте на ляво по черен отъпкан път,който ще ви отведе на мястото на срещата и в далечината пред вас на около 300-400метра ще видите тези 2 стари постройки наречени ракетна площадка(там е Поборников и мястото на среща 2)
Там преди доста години са истрелвали ракети срещу градушка
А сега маршрута от гр Гурково(под балканския път София-Бургас)
до язовира
Има отбивка на ляво за В Търново-Русе( хаинбоаза ), а вие сте на дясно отбивката за Н Загора,след като сте се отбили на дясно, карате само направо след около 5км преминавате през така наречената местност Ямурджа( римския мост),където от дясно ще видите рибари
( това е Тунджа,където се влива в Жребчево в продължение напред в дясно има разливи с потопени сухи дървета , които се виждат)
Движете се пак направо и след около 3км преминавате цялото село Паничерево и карате само направо около 4 км стигате мотел Жребчето а от там съм описал в горния маршрут--------------
Приятно пътуване и доскоро виждане
П.С.
Искам да ви предупредя,че спускането до язовира по асфалтовото пътче,ще си надраскате колите,защото е тясно,и има в страни храсти.
Моята,вече е надраскана,но се оправя с шлайф паста и после полир
Иначе пътя е добър до мястото
Прочетох,че и НАСКО2,ще пристигне на 17.09 на язовира
Посока СтЗагора-НЗАГОРА
В началото на Н Загора до хепи бар грил,завивате на ляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо посока В Търново-Русе след 12км от дясно ви е мотел Жребчето,а километър и половина след него завивате на дясно, където започва спускането до язовира по малко асфалтово пътче,където няма да продължавате до края ,а се откланяте на ляво по черен отъпкан път,който ще ви отведе на мястото на срещата и в далечината пред вас на около 300-400метра ще видите тези 2 стари постройки наречени ракетна площадка(там е Поборников и мястото на среща 2)
Там преди доста години са истрелвали ракети срещу градушка
А сега маршрута от гр Гурково(под балканския път София-Бургас)
до язовира
Има отбивка на ляво за В Търново-Русе( хаинбоаза ), а вие сте на дясно отбивката за Н Загора,след като сте се отбили на дясно, карате само направо след около 5км преминавате през така наречената местност Ямурджа( римския мост),където от дясно ще видите рибари
( това е Тунджа,където се влива в Жребчево в продължение напред в дясно има разливи с потопени сухи дървета , които се виждат)
Движете се пак направо и след около 3км преминавате цялото село Паничерево и карате само направо около 4 км стигате мотел Жребчето а от там съм описал в горния маршрут--------------
Приятно пътуване и доскоро виждане
П.С.
Искам да ви предупредя,че спускането до язовира по асфалтовото пътче,ще си надраскате колите,защото е тясно,и има в страни храсти.
Моята,вече е надраскана,но се оправя с шлайф паста и после полир
Иначе пътя е добър до мястото
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе всички говорите за подход само от Южна България.А нас северняците не ни мислите въобще.
Едно нещо ме интересува-минавал ли е някой Боаза през последния месец.Аз пътувам на 21-ви рано сутринта и все още не съм си определил маршрут.Не че нямам в резерва,но всеки един различен от Боаза ме товари с допълнителни 200км.Може ли да се минава?Maranzika/малкия/ най вече на теб разчитам за достоверен отговор!А може и да се водим.Решиш ли,брат ти ми има номера! 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
sapuna1971 написа:А бе всички говорите за подход само от Южна България.А нас северняците не ни мислите въобще.Едно нещо ме интересува-минавал ли е някой Боаза през последния месец.Аз пътувам на 21-ви рано сутринта и все още не съм си определил маршрут.Не че нямам в резерва,но всеки един различен от Боаза ме товари с допълнителни 200км.Може ли да се минава?Maranzika/малкия/ най вече на теб разчитам за достоверен отговор!А може и да се водим.Решиш ли,брат ти ми има номера!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пловдив къде стеееееее :)
Ехо от филибето няма ли д а се заформя агитка. Смятам да натваря лодката и мръвките и може още петък вечер да се изстрелям към първата ми сбирка на риболовните маниаци
Ако има желаещи пловдивчани да направим конвой до там да драснат тука
или на Л.С. му
Ще се опитам да излъжа и Lorda да доиде , че съм му задължен още за първата ми хваната щука

Ще се опитам да излъжа и Lorda да доиде , че съм му задължен още за първата ми хваната щука

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Илийка аргасвай през Сливен и няма да имаш грижи.Дали ще гониш Котел или Елена не е от значение.Ако се насочиш през Бяла/посока Елена/ знай,че и най лошите участъци ги асфалтираха преди повече от месец.Лош е пътя само около Константин и Майско.snegk написа:През Елена-Твърдица пътя поне до миналата година беше отвратителен.Потроших форда.И аз утре ще ходя до Свищов и незнам откъде да мина,дали през Сливен или през Шипка.
За прохода Твърдица----Ачката спомена малко по горе.Не го препоръчвам и на най върлите си врагове.
А за срещата---там ще съм,ако трябва ще мина и през Сърбия!