Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
Виж са пич аз предлагам това което има на пазара към момента за тая цена.kevlar написа:1.55 транспортна дължина a този който показa е 16cm по-къс,не е голяма работа!С 2,40м Garbolino имам 6 килограма шаран,и беше чисто удоволствие.С 3.00м той ще хвърли леснo 40 метра,и ще може да хващa големи риби.Ето защо аз тe съветвам meto,купи си лека и чувствителна пръчка.
slavi:
Мето в тоя ценови клас за момента според мен а и други най доброто е Филстар Екстрим.
Най дебелия хеви връх е карбонов до 120 грама акция и въдицата е с перфектен строй .
http://megafishing.bg/product/1682/fide" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow ... eeder.html
Как може да го предлагaш тежък фидер,като това ще му бъде първият???
''като цяло 365 грама си е нормално за такъв клас фидер''-луд ли си?????шаранcкия ми прът е по-лек или моето магаре е най-добрoто магаре?????
Без извинения, МНОГО СИ ЗЛЕ.
Не се изказвай за неща, за които си далече от истината.....разбирачо.
Тия глупости не ги налагай като мнение, излагаш се.
Ако си толкова отворен предложи ти по добър но до 70 лв а не доидай още малко и си купи еки кой си..... Моя 1-ви фидер е на диамант 290 грама и е пъти по лек но няма и внос. И да ти кажа на стойката не ми е натежал нито на ръката макар че ловя е тежка макара. Както ти показах и на снимката същия фидер има както перфектен строй така и доста точни и чувствителни върхове. Така че или предлагаш каквото ти иска човека или не се обаждаш. Още по малко че човека не търси пикер а вие се скъсахте да му ги предлагате . Аз ако не съм час то вие май сте някъде в облаците още.....
- Port_Royal
- разбира нещата
Само мога да те поздравя колега за избора на първи фидер.Пръчката си заслужава всеки вложен лев.С времето прекарано по водоемите и разговори с колеги сам ще откриеш правилния избор за себе си относно избора на фидери,макари,влакна и всичко останало.Ей намери се един колега,който е чел мненията у форума.meto123 написа:
Мисля да отделя още малко пари и да си купя Filstar Premier Multi Feeder.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Виж са пич,аз предлoжих фидер по-гoрe!
-само не ми казвай какво да правя и да не се обаждам
-само не ми казвай какво да правя и да не се обаждам
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Port_Royal
- разбира нещата
Уникална серия на Шимано.firefighter написа:Аз използвам фидер shimano speedmaster ax medium 360mm.,100gr.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
[/quote]http://megafishing.bg/product/3720/fide ... eeder.htmlSlavi_82 написа:Виж са пич аз предлагам това което има на пазара към момента за тая цена.kevlar написа:1.55 транспортна дължина a този който показa е 16cm по-къс,не е голяма работа!С 2,40м Garbolino имам 6 килограма шаран,и беше чисто удоволствие.С 3.00м той ще хвърли леснo 40 метра,и ще може да хващa големи риби.Ето защо аз тe съветвам meto,купи си лека и чувствителна пръчка.
slavi:
Мето в тоя ценови клас за момента според мен а и други най доброто е Филстар Екстрим.
Най дебелия хеви връх е карбонов до 120 грама акция и въдицата е с перфектен строй .
http://megafishing.bg/product/1682/fide" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow ... eeder.html
Как може да го предлагaш тежък фидер,като това ще му бъде първият???
''като цяло 365 грама си е нормално за такъв клас фидер''-луд ли си?????шаранcкия ми прът е по-лек или моето магаре е най-добрoто магаре?????
Без извинения, МНОГО СИ ЗЛЕ.
Не се изказвай за неща, за които си далече от истината.....разбирачо.
Тия глупости не ги налагай като мнение, излагаш се.
Ако си толкова отворен предложи ти по добър но до 70 лв а не доидай още малко и си купи еки кой си..... Моя 1-ви фидер е на диамант 290 грама и е пъти по лек но няма и внос. И да ти кажа на стойката не ми е натежал нито на ръката макар че ловя е тежка макара. Както ти показах и на снимката същия фидер има както перфектен строй така и доста точни и чувствителни върхове. Така че или предлагаш каквото ти иска човека или не се обаждаш. Още по малко че човека не търси пикер а вие се скъсахте да му ги предлагате . Аз ако не съм час то вие май сте някъде в облаците още.....

''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Имате ЛСmeto123 написа:Това ще мие първи фидер. Благодаря колеги,сигурно ще си купя филстара, защото не мога да отделя повече пари за сега за по читаво фидерче. Никога не съм ловял на фидер досегаНо някой, ако притежава съответния фидер нека да си каже мнението.
Малко еретична за някои комбинация:
Shimano Stradic MH 12 фидер и Daiwa Regal BRXI 3500.
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Нещо фидера е много фантастиченmadrock написа:Малко еретична за някои комбинация:

Медиум хеви Страдик

Това ме хвърли в джаза.
Мдааа! Shimano Stradic MH 12. Връхчета - 2, 2.5, и 3 oz. Тегло 158 гр с връх 2.5 oz
Какво е теглото на тази макара?
поздрави
поздрави
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Даааа...искам и аз такъв медиум-хеви 3.60 с тегло 158 гр с връх 2.5 oz.madrock написа:Мдааа! Shimano Stradic MH 12. Връхчета - 2, 2.5, и 3 oz. Тегло 158 гр с връх 2.5 oz
Дай съвет от коя галактика да го поръчам, че звучи като научна фантастика.

От тази галактика:
Грешка за макарата Daiwa Regal BRI а не BRXI.kevlar написа:Какво е теглото на тази макара?
поздрави
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Дааааа....човек се учи докато е жив.madrock написа:От тази галактика:

А с връхчето 2.5oz колко тежи. Защото така изглежда доста примамливо и ме хвърляш в дълбок размисъл да търся такава тояжка. Ако може дай тегло с 2oz. Какъв е строя и от къде си го взел. Мерси.
Разликата в теглото с различните върхове е +-1-2 гр, като 2oz връх тежи 4 гр.Връхчетата са карбонови. Строя е по-скоро параболик( с 5 кг шаран работи до дръжката). Купих го за 150 лв от колега от форума като той каза, че е купуван от Германия за 400 марки - 90-те години. Модела не се произвежда отдавна, много рядко се намира и в ebay. Надявам се да съм полезен!