Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери
Имам в предвид големинатаlovo-бай СТОЯН написа:Че има ли,отделни воблери за щука и за сом.pampo98 написа:Според мен този няма да е лош и за сом

Аз също ползвам воблери на Strike Pro и не винаги посоченото на кутийката съответства на примамката. Част от воблерите ми са плаващи, а на кутийката пишеше съспендърmurphymet74 написа:Днес го пробвах на реката,удър нямаше но забелязах нещо странно в поведението на воблера. Дават го флотинг а като го метна и вместо да изплува потъва си към дъното. При проводка има добра игра.murphymet74 написа:Хайде малко да посъживим темата: )
Днес се сдобих с този приятел Strike Pro JL-073
Мисля да гоня щуката по Дунав в дълбокото. Моля някой ако е ползвал модела да сподели впечатления.

-
- сериозен играч
Ако не-те затруднява,постни ми някой воблер,на който ще се хване сом,а щуката няма да го барне.pampo98 написа:Имам в предвид големинатаи да - има!
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Не се занимавам със сом, така точен модел не мога да ти определя , но има модели направени за сом, на които, повярвай ми, щука няма да хванеш 

- murphymet74
- ще става разбирач
Голям,голям,колко да е голям 

-
- сериозен играч
Освен да са,някакви невидими модели,за друго не-се сещам.pampo98 написа: но има модели направени за сом, на които, повярвай ми, щука няма да хванеш

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Хубаво, нека бъде твоето! С такива като тебе нямам нерви да споря! Щом ги ловиш на всичко, сигурно си някакъв "майстор" или още не съм ти достигнал нивото 

-
- сериозен играч
Спокойно бе човек.Въобще не-споря,не-знам защо си останал с такова впечатление.Тука нали пишем за воблери,та за това и те помолих,ако знаеш некой воблер,дето да е само за сом,и да игнорира щуките.Просто да го кажеш или постнеш.Иначе съм майстор,ама в строителството.

Извинявам се тогава за грубото отношение, но така ми прозвуча.
А за модел - срещал съм такива, но в момента не се сещам. И все пак... не всеки воблер лови щука 

Здравей Стоянеlovo-бай СТОЯН написа:Спокойно бе човек.Въобще не-споря,не-знам защо си останал с такова впечатление.Тука нали пишем за воблери,та за това и те помолих,ако знаеш некой воблер,дето да е само за сом,и да игнорира щуките.Просто да го кажеш или постнеш.Иначе съм майстор,ама в строителството.![]()

- Прикачени файлове
-
- 07784780000.jpg (59.91 KiB) Преглеждано 1504 пъти
- pi4a94
- ще става разбирач
В практиката има успешни модели,които се използват целенасочно за вида риба.Може да ти удари ОК,но и клена може да ти удари на щукарска примамка (пример блесна ном.5) но не отиваш с тази блесна целенасочено за клен.
-
- сериозен играч
cronos39 написа:Понеже колегата не поства примамката за сом ще е постна аз за да му помогна.Ето е и нея.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ще помоля Сашо и Пампо да се поинтересуват те кои водоеми споменават и кои споменава Стойне
Разликата между поопосканите БГ водоеми и преливащите от сладководна риба испански такива е голяма за съжаление 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Сега вече открих разликата!

- maranzika
- сериозен играч
Аз а не вярвам да има воблер,на който да не е възможно да ти удари щука.Те на фотоапарати и моркови я ловят,пък какво остава за воблер....