Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
В събота на Кранево от14.30 до 16.00ч.-10бр.зарган.Духна изток и всичко приключи.Днес на Кранево сутринта от 6 до 8 пихме бира(морето беше гадно, вълна+вятър)Похвърлхяме но нищо.Колеги се обадиха от Болата -същото положение.На Дружба под Гранда епизодични риби и много народ.На вълнолома същата работа, като на Дружба.Приключихме под моста,където сутринта явно е имало много илария но рано следобед тук таме дърпаха - ама ситна.Там нещо... не е моето мястоЗдравейте колеги. Някой да има инфо за Балчик или Кранево или някъде по северното черноморие?
Много вълна днес, една писалка на Приморско и една прилична бройка на Червенка на връщане... между другото колегите на Червенка имаха по няколко риби от сутринта, но към обяд и те се отказаха и на мен ми писна и отидох на реката, но това е друга тема...
благодаря колеги, инфото е изчерпателно, ама аз пак нямам ясна представа къде да нападна
, напоследък нещо ми трудно да си правя изводи 

-
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Тюленово малко след паметника ,от обяд до вечерта една прилична заргана ,пробвах на плаваща,бавнопотъваща и потъваща имаше си от всичко вълна и вятър.Тази година определено слабо при нас.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Здравеите колеги-малко инфо и от мен -стария унищожител на морските бекаси.Само ще ви кажа че морето на юг от Царево е кал от зарган .В събота бяхме между Царево и Варвара,голям бой със сопите имаше-рибата вървеше цял ден от 7 до 18 часа,с малки прекъсвания,в неделя същата работа -около 150 риби мн добър размер почти нямаше дребно ,направо се нариболувах за месец напред.Успех на всички които се наканят да поскубят малко!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е ние стигнахме до Арапя - по 10 броя на човек от сутринта до обед. После назад по най комерсиалните места ( Лозенец и Созопол) и у дома. Май приключих със зарганите за сега
- makiavelli
- новобранец
Колеги, планувам ходене към Созопол до средата на Ноември. Дали все още ще дава зарган или да търся други рибки?
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги тъкмо се прибирам от Балчик и кво да ви кажа много вятър никаква риба! и аз приключих с риболова за тая година явно всичката риба е на Юг и тук на север няма нищо
Не бързай колега.Рибата на север вече ще се търси в тихи,спокойни и слънчеви дни.Angel_d4 написа:Здравейте колеги тъкмо се прибирам от Балчик и кво да ви кажа много вятър никаква риба! и аз приключих с риболова за тая година явно всичката риба е на Юг и тук на север няма нищо
Зарганолог
kkiryazov написа:Май приключих със зарганите за сега
И на двама ви-и през ноември ще го има, със сигурност. Само, че вече в друг часови поясmakiavelli написа:Дали все още ще дава зарган

днес на яхт. дружба 10 заргани .от13до18.30 рибата се активизира към 17 преди това беше много зле но зарганата е само едра

-
- новобранец
Здравейте колеги!
Вчера в дясно от местността Корабите в Синеморец - 2ма човека 70 бройки. Рибата кълвеше главно на бързопотъваща, с големи прекъсвания. Вечерта, около 17 ч се завъртяха делфини близо до брега и рибата тотално спря да пипа.
Днес на скалите на Кинтекс - 50 бройки, главно на плаваща бомбарда. Времето беше супер, но рибата кълвеше активно отново за кратко време. Останалото беше надлъгвания, а в късния следобед отново ни навестиха делфини.
Наслука на всички!

Вчера в дясно от местността Корабите в Синеморец - 2ма човека 70 бройки. Рибата кълвеше главно на бързопотъваща, с големи прекъсвания. Вечерта, около 17 ч се завъртяха делфини близо до брега и рибата тотално спря да пипа.
Днес на скалите на Кинтекс - 50 бройки, главно на плаваща бомбарда. Времето беше супер, но рибата кълвеше активно отново за кратко време. Останалото беше надлъгвания, а в късния следобед отново ни навестиха делфини.
Наслука на всички!

-
- учете се от него
Сори, сега виждам въпроса, но видях че сте пробвали, така че черпнята остава в менеroko-koko написа:... Ванка ,а лодки имаше ли да обикалят и ако е имало нещо вадеха ли?

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка: