Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2013
колега това от колко до колко. наистина като цяло тегав ден но явно си имал късмет:) Браво:)menci_5 написа:Днес на Ной - плочата 10бр от среден до едър.Има колеги които изкараха и по повече.Даваше на далечна дистанция.Но като цяло си е слабо(за мен поне)
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Днес на Ной от 6:00 до 10:00 - 4 дребни заргана и 3 добри чернокопа. Зарганите се държаха доста навътре и колегите които хвърлят повече имаха по-добър резултат от мен, но като цяло много слабо.
-
- новобранец
две заргани и от мен днес на буната в аспарухово от страна на карантината тожа за 20 мин.хвурляне от там ме взеха и отидох на канала за ...
и ас незнам за какво за дребна иларийка
наслука на вси4ки
и ас незнам за какво за дребна иларийка
наслука на вси4ки
Колеги дали ще има вълна утре на долу от Бургас?
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Колега,шефа горе ще каже със сигурност.Иначе по принцип го дават малко по-добре от днесSevich написа:Колеги дали ще има вълна утре на долу от Бургас?
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Дано но аз реших да ходя към Тунджа 

- shturetc
- ще става разбирач
Сулогана ще си "работи",но започващият да духа от утре югозападен вятър ще го пребори за два-три денаSevich написа:Колеги дали ще има вълна утре на долу от Бургас?

Днешните разпенени брегове(за които чета във форума) няма да ги има!
Ще поизчакаме да се оправи морето утре отивам на дебелт на канала ще пробвам малко хищниците на спининг 

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

На Китен 7 бройки от 11 до 1.30 след това до 16.30 - нищо
Днес, от 7 до 10ч. на Рубин, на западните вътрешни плочи (с железата) - 2 едри заргани (от вън не ставаше да се работи, че вълните заливаха.....после към 11 на Слънчев ден - там по средата на буната взех 10 заргани, от които върнах 4 (като цяло доста дребна),там където бях аз и един черонокоп "педарка".....и около 14ч пак на Рубин, на външните плочи до тъмно 8 заргани само едри (4 каиша, останалите над 40 см)....а, и половин кофа миди от Рубин, на които сега се наслъждавам 

0885022272 / 0885897615
Колега извинявай че не съм ти снимал рибата,ама си мисля че ако не не можеш да хващаш заргана никой не ти е виновен,а и не се познаваме,така че не си мисли че правя реклама на червеите. По добре питай на каква бомбарда на каква дълбочина ,дали навътре или на брега се хващат то не става само да се наредиш и да мяташ,а явно имаш нужда от уроци.И ако точно те интересува бях в средата на буната отвън и не бях сам.simonb написа:След малко някой ще пише ,че на Ной са хващали по-много бройки, ама е било след 9:00 часа..atanasdobrev написа:Днес на Рубин нито една риба от 06:00 до към 09:00 ,няма я нещо.![]()
Хайде на червеите, не останаха..
![]()
![]()
Днес от тъмно до тъмно в Синеморец , четирима човека средно по 30 риби на калпак.Сулгана наистина беше кофти, ама сухо дупе риба не яде. Радващото е, че ги нямаше писалките от миналата седмица. След 16 ч започна да пада вълната . Утре ще е доста по- добре, ама има ли замесен запад не ходя за риба, а и утре е дербито на Бургас.
- sardina
- научил се да хвърля
Вчера заедно с колегата от форума Бисер и Милен бяхме близо до Тюленово. Условията за риболов бяха добри, освен две-три вълни които ни заляха, ама нали сухо дупе рибе не яде. Та като резултат аз бях с 60 броя, а колегите пускаха в обща кофа и имаха около 90. Снимката е с малко лошо качество, за което се извинявам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Царево, вчера до 16.00 - 20 бр средна хубост
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."