Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Сън сънувах.... Сом-Смуглянка...... :lol: :lol:

при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:... Диман треа да си избере среда в която да общува свободно без да се кланя и подчинява на измислени "кур-феи"!
Diman е надпартиен. Говоря и пиша 1:1 на база собствен опит, а не като 5-годишно дете, което провокира родителите си, за да получи жадувания бонбон. Питам, но отговор не получавам. Троли! За мен всички са равни. Троли, Ицо, Славе, Янко, Тоци, Емо....всички майка ги е раждала. В лабиринта се опитвам да открия практичното. Не те питам къде е сома и на какво кълве. Попитах те, как ще го повдигнеш, като увисне на 2м под лодката. Но отговор няма. Е, аз как да общувам свободно и с кого. Не ми отговаряш, значи нямаш стратегия, или се втурваш в този спорт вабанк. Последното на мен не ми звучи добре! Обърни внимание, че говоря все за сериозни неща, които са свързани и с нашата сигурност(не национална) и сигурността да извадим сома, а не да ни скъса=знаеш какво! Да ловиш, за да храниш сомовете с куки и воблери за мен е идиотско. Не казвам "престъпно", защото за мен рибата не стои над човека, а обратно. :idea:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:... Диман треа да си избере среда в която да общува свободно без да се кланя и подчинява на измислени "кур-феи"!
Diman е надпартиен.Да ловиш, за да храниш сомовете с куки и воблери за мен е идиотско.
Надпартиен,ама друг път!Тези думи за куките и воблерити го каза преди два дена един идиот,дет си мисли че е страшния кльонкаджия щот продава по некое дръвце!Янко също започна да ми прилича,като държание на него,па сега и ти пишеш все едно,една майка ви е раждала! :shock: :rolleyes: Та дори и да не сте от една партия,явно сте от едно котило на ......,ма да не ви обиждам ще си затрая! :mrgreen: Та проблема с провисването ми се случва на всяка голяма риба и съм го решил отдавна! :wink: Защо провисва според теб? :rolleyes: :mrgreen: Защото съм го изморил,като съм дал всичко от себе си като физика и мисъл! :idea: 8) 8) 8) На вас не ви провисват сомовете щот сецате като изроди до откат,та за това ви се върти на хурката кат го качите горе и треа да го праскате по 100пъти с харпуните за да го гепите! :twisted: :mrgreen: И после некой такъв идиот ми се прави на по-отворен и голем разбирач,а? :rolleyes: Бе мани тая работа а си помисли колко от вас имат уменията опита и безстрашието да се изправят на фин такъм срещу Дзвера?Немате дупе за тая работа,а и ви пречи алчността,която успешно замества страха! :wink: :idea: Та в крайна сметка сте слаби не само психически,но и физически щот не можете да издържите 2-3-часова Битка с "Майки" или Тайсън! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers: За мен сте слабаци и ще ви го докажа с поредния си голям сом на до 30либри линия! 8) :idea: Само го запомнете,че и памет нямате за година-две! :cry: Сега доволен ли си Димане или искаш още да те заболи от истината и реалностите!Знам всеки срещу мен колко струва,това ми е работата! :wink: :drinkers: Наздраве на компанията на "Котилото"!Питай го само Янич,дали има обяснения за неговите 200-250либрови поводи от плетеняк,щот няма готов отговор и треа да пита тъпака от който го е видял да го слага! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Ицо кога навартя 51страници...Ма 4ката срашно парти си правите тука..
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вече 5-6години гледам едно и също нещо:Некой фане голем сом на фин такъм и почва да купува за следващия поне двойно по-баяти линии и такъми,щот много страшно било и той вече ще играел за големо! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Пълна идиотия,пълна селения без капка мозък=Овце! :cry: Е,нали за това ти е ударило бе,защото ти е финна линията и презентацията ти е по-добра! :rolleyes: Ма не,ние сме "разбирачи" и ще се "застраховаме"! :mrgreen: Ми те Рекордите,що са за различни линни? :mrgreen: Ми щото не е същото да фанеш 50кила риба на 200либри линия и да я фанеш на 20либри!Ма нали некое селянче е модерно да върви наопаки без да знае защо и хоп овцете по него!Нали по същата логика и схема хващам по 200костура на ден,а другите гледат мача щот са сложили 0.25мм че излизали килограмови и щело да им скъса! :rolleyes: Е как ще ми скъса,като между костурите имам и 5щуки от кило нагоре на 0.18мм,па нека скъсат другите пет,нема да праим консерви от тях! :mrgreen: Може всичко да съм,но не и Овца от котилото на измислените кур-феи или феи-кур! 8) :drinkers:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Троли,Диман ти говори,кое е разумното,а не кое е възможното.......сигурно костурите на 0.10мм корда ще се хващат още повече,що не ги ловиш......хванали са го на тънък такъм,ама в началото на март,когато е ленив на три метра дълбочина,с попътен/към плиткото/ вятър,на равно летище,а за капак конеца взел,че попаднал точно между двете четки,те всичко това е да улучиш 6-тица от тотото,ама можеш ли всяка седмица да удряш по една......е ми не!!!!.......то,ако не са били и "помощните" средства,още нямаше да се знае резултата от края на мача.......така,че моето мнение е за изключение от правилото,което потвърждава........ :idea: :idea: :idea: :D
валатът не най-лошото нещо на света
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Охххх,нема смисъл да обяснявам повече,само си загубих времето без полза! :cry: :oops: Аз съм тъпанар=човека дет бие тъпана и толкоз! :wink: И зааааа последно да ви питам,дали е възможно на линия 40либри да се извади 105кила сом=220либри? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Като този,примерно и да се прасне с харпун за по-сигурно?А,знаете ли кое се нарича харпун? :mrgreen:

Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа: На вас не ви провисват сомовете щот сецате като изроди до откат.... и треа да го праскате по 100пъти с харпуните за да го гепите! :twisted: :mrgreen: И после некой такъв идиот ми се прави на....
На кои нас? Кого имаш предвид, не разбирам. В момента разговаряш с мен. Казах, че съм с голи ръце. Попитах те нещо, а ти вместо да отговориш или откажеш като бял човек, правиш психоанализи на въображаем противник ?!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Това е уред за УБИВАНЕ,а не канджа за спортен риболов! :idea: :idea: :idea: Ако никой не ми вярва,просто попитайте някой чужденец и му гледайте реакцията! :wink: Да си забие Диманчо или друг "умник" тоя крив харпун вместо кукичка №4-6,па тогава да ни каже нещо за пораженията! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много са убедителни га говорят измислици и чисти глупости,ма не се сещат да ги пробват първо върху тех! :wink: :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ицка,поздрав на Руските братя от мен 8)
При всяко едно дърво съм се учудвал от красотите които крие,я под кората,я в сърцевината...
Доколкото успях да снимам,петолълчката която изникна в средата е около 1мм!Около нея...петлистна детелина :D
Изображение
Изображение
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа: На вас не ви провисват сомовете щот сецате като изроди до откат.... и треа да го праскате по 100пъти с харпуните за да го гепите! :twisted: :mrgreen: И после некой такъв идиот ми се прави на....
На кои нас? Кого имаш предвид, не разбирам. В момента разговаряш с мен. Казах, че съм с голи ръце. Попитах те нещо, а ти вместо да отговориш или откажеш като бял човек, правиш психоанализи на въображаем противник ?!
Нали си говорим харабийската,та не се стегай!Твоята канджа не е ли с контра за "по сигурно"? :roll: Всички кльонкаджии сте с такива сърпове,да ви дам и некой чук да си имате,че е модерно да се почукват по главата сомовете! :mrgreen: Много си мязате с Калинукс и Янко,та не ви праим разлика,е малко преувеличих с думата "изроди"-виноват :oops: :mrgreen: /не се отнасяше за вас/!Сомът си почива=провисване в нищото ако е дълбоко над 7метра и после пак тръгва,та винаги има и втори,и трети шанс в процеса на вадене! :idea: :wink: Сомът ляга на дъното изморен само ако то е на или до 5метра!Тия неща ги знам от собствен опит,а не да ми ги каже некой курфей! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Преди този сом пак говорех за бракониерските канджи и кво от това,всички продължават назад точно с тяхното използване! :cry: ЗАПОМНЕТЕ,че в никоя чивилизована държава няма да ви позволят да използувате подобен бракониерски уред,защото е вид харпун е преебава рибата! :idea: Стотарката на Краси се "измори" много бързо за 10-15минути та лесно умре,ма беше тъмно и никой не знае дали канджата е влезнала в действие и от това да е получила инфаркт! :mrgreen: Та самия факт,че има такъв уред в лодката поставя под съмнение всеки успех,и поне в Европа и САЩ е така,но не и у нас на село! :cry: :oops: Къф е проблема да кача в лодката харпуна и при "проблеми" с огромен сом да се "подсигуря" с един изтрел без никой да ме види в тъмното? :wink: Проблема е,че харпунът изрично е ЗАБРАНЕН за използуване във вътрешните водоеми и река Дунав,та щом ти е у лодката по смисъла на закона си бракониер!По същия смисъл на закона щом те хванат с мрежа в лодката си бракониер със или без уловена риба! :idea: Ако и този последен тъпан не ви повлияе да си махнете контрите,ще си останете ............,там където сте.........! :drinkers: Виж как и преди и сега си трайкат кльонкаджиите за "сомската канджа-различна от останалите",щот много добре осъзнават,че играят нечесно и е различна заради контрата,но ...заради едната риба са навити да си преглътнат принципите,ако изобщо ги имат! :cry: Та когато Троли говори и не им е изгодно,траят като п....и! :twisted: :evil:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Няма ли да си покажеш твоите кнжИ :mrgreen:
Твоят приятел Мага ги бие с гумен чук за теракота,нали знаеш,що не му се скараш :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не му знам моабетите на Мага,та говоря за хора които познавам много добре! :wink: Ще си направя къса канджа да пробвам,но без контрата! :idea: :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Troli Rapala написа:Не му знам моабетите на Мага,та говоря за хора които познавам много добре! :wink: Ще си направя къса канджа да пробвам,но без контрата! :idea: :drinkers:
На прав път си :wink: Ама не вярвам да стане човек от тебе :bear:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”