Има ли гъбари?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
T.Mihov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Има ли гъбари?

Мнение от T.Mihov »

Малко офтопик,ама по въпроса с лисицата - явно свикват с хората.Скоро се качвахме с жената и малкия до езерата и горе на Сълзата най-спокойно около хората си се разхождаше една лисица,като малко след това изчезна доста рязко.Оказа се,че е отмъкнала Марс или Сникерс ,не помня точно от някой и е запрашила :lol: .Апропо и мечки често слизат около хората,особено по оня край ,където е селото ми - Троянско.Глада по-страшен от тока ,дето вика циганина.Вероятно глада им притъпява инстинкта да се пазят от хората.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

В квартала лисиците са си редовен посетител , ако и да в е Софето .
Допреди няколко години имахме една която редовно минаваше на проверка по моята улица , първо по късните часове и последствие все по-рано докато не почна да минава дори в 16 - 17ч.
За съжаление някой педераст я сгази иначе си беше много кротка лисица .
В горният край на квартала камерите на хората редовно хващат диви прасета как ровят из кофите им за боклук нощно време , но ловците много ги развъдиха тия диви свинки и лично на мен ми носят дискомфорт защото ми изравят редките черни трюфели от по виалета ми :?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
mitko 53
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko 53 »

Пазете се от такива питомни лисици. Преди двадесетина години във Владая една такава влязла в един двор и си играла с вързаното куче. Много бързо кучето бобесня, няма и за седмица, явно го е признала по главата. Последният случай на бяс по човека по спомен беше в началото на милениума, момиче от варненско, пак от лисица с нетипично поведение. Иначе дивите прасоци много са се развъдили това лято, два пъти слизат в Мърчаево през деня, влизат по дворовете. Но вчера откриха сезона, та ще им се стъжни комфорта.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

И аз срещам диви животни в планините.

Най-често срещам сърни и зайци ! :D
На откритото сърните ме виждат отдалече и сръндаците започват недоволно за лаят !
А лаят като кучета и понякога ме объркват.

В смърчовият пояс виждам гривяци, кацнали на шосето рано сутрин.

Тази година, пак там, видях и няколко катерици с черни кожухчета,
За които написа и Митко !

Срещата с тези животни, на път към гъбите го приемам като добър знак за излета ! :D
mitko 53
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko 53 »

Най много гривяци виждам на асфалта между Ветровала и Офелийте . Колкото пъти се качваме лятото на Витоша, винаги са на това място по 3-4-5 парчета.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”