Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Потвърждавам ,ползвал съм за сафрид ,абсолютно същите чепарета като тези които е показал Пешо,просто накрая на риболова ги раздаох .По чернокопено време въобще не се сетих за тях.Беше може би,преди около 7-8 години.
tugman написа:Ако това е предпочитанието на рибата, когато не е толкова активна, защо, не! Просто трябва да се търси " разковничето" в такива ситуации.dobria1 написа:rashkoto1 написа: Много лакомо му налита черньо, но вързо свършват патроните
Именно затова небих го ползвал.
Това води до прекалено губене на време (в бокса)
Всеки си има тактика в подобни моменти,затова споменах че мнението ми не е миродавно

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ето го и патрондашчето...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
-
- ще става разбирач
а замислял ли си се за този материал в комибация безцвето октоподче натамънено като за тролинг и тогава вместо ние в бокса ,той в кофичкатаdobria1 написа:rashkoto1 написа: Много лакомо му налита черньо, но вързо свършват патроните

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана

Шапки долу! Евала, Рашко !rashkoto1 написа:Ето го и патрондашчето...
Щеше да е супер но когато е капризен почти не налита на октоподчета(дори и малки) а и почти не съм виждал дребни прозрачни(изключвам ямашитите) които имат едни прозрачни с лек бял отенък и с нелво лъскаво покритиеEl Pescador написа:а замислял ли си се за този материал в комибация безцвето октоподче натамънено като за тролинг и тогава вместо ние в бокса ,той в кофичкатаdobria1 написа:rashkoto1 написа: Много лакомо му налита черньо, но вързо свършват патроните

rashkoto1 - супер са

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- ще става разбирач
Рашкото прелагам да го изгоним от темата ,
на фона на тия уникати как да кажем че ние връзваме

моята риба никой не може да я хване ,

El Pescador написа:Рашкото прелагам да го изгоним от темата ,

От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Важното е да слагаш очички! Само да съм видял чепаре без очички, мисли му!rashkoto1 написа:El Pescador написа:Рашкото прелагам да го изгоним от темата ,
Аз не се правя на голям разбирко, защото нямам толкова опит, но гледам да извличам винаги най-доброто(за мен) от един риболов и от всичко споделено от приятели и познати. Връзването на куки ми действа като одушник на простотията ежедневна
. Имам достатъчно за няколко години напред, но ми е кеф да се занимавам и експериментирам .

- Димо Михалев
- Модератор
Щом е решил да слага нека слага,а че се старае може само да бъде похвално.Има мерак момчето,а и ръката,всичко друго е въпрос на вкус.gergi_81 написа:Важното е да слагаш очички! Само да съм видял чепаре без очички, мисли му!rashkoto1 написа:El Pescador написа:Рашкото прелагам да го изгоним от темата ,
Аз не се правя на голям разбирко, защото нямам толкова опит, но гледам да извличам винаги най-доброто(за мен) от един риболов и от всичко споделено от приятели и познати. Връзването на куки ми действа като одушник на простотията ежедневна
. Имам достатъчно за няколко години напред, но ми е кеф да се занимавам и експериментирам .
![]()
![]()
Трябва да сме му благодарни,че споделя с нас направеното.
Мога ли да повдигна въпроса за флуорокарбоновите влакна които ползвате?
Може.
Борката внася Seaguar за Бг.
И от него взимаме .
На шпули по 1 км от размер.
На обща поръчка обикновенно,
Пише през няколко месеца в темата.
3,4 някъде.
Борката внася Seaguar за Бг.
И от него взимаме .
На шпули по 1 км от размер.
На обща поръчка обикновенно,
Пише през няколко месеца в темата.
3,4 някъде.

Риболовци.
Бих искал да разбера тия , които не са продавачи на чипарета какво ползват за лична употреба?
И дали едни и същи марки ползвате за тънките - сафридени и по- дебелите леферени влакна?
В някои магазини ми предлагат добри влакна но на ролки мин. 300. метра , което е много за лична употреба , дори и да раздам на приятелите с които риболовствам заедно пак е много.
И дали едни и същи марки ползвате за тънките - сафридени и по- дебелите леферени влакна?
В някои магазини ми предлагат добри влакна но на ролки мин. 300. метра , което е много за лична употреба , дори и да раздам на приятелите с които риболовствам заедно пак е много.
- Димо Михалев
- Модератор
Пробвай Sunline siglon FC ролки на 50м.Цена качество в много добро съотношение.kavarna написа:Бих искал да разбера тия , които не са продавачи на чипарета какво ползват за лична употреба?
Борката внася и малки ролки
Но за магазините от Seaguar.
Всеки магазин на дребно
Предлага,но не е ефтино за
Връзване.
Аз почнах със лазер,хваща риба.
Но за магазините от Seaguar.
Всеки магазин на дребно
Предлага,но не е ефтино за
Връзване.
Аз почнах със лазер,хваща риба.