Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от solveiko »

Благодаря колега. :D При мен нещо не се получава :(
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

solveiko написа:Благодаря колега. :D При мен нещо не се получава :(
Ето едно направено от мен клипче от което мисля че се разбира :D
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-VQgRrNbzcY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-VQgRrNbzcY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

tech-house написа:На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
Само на вкиснала царевица.А за 12 ката е вярно , в четвъртък има изкаран един 11кг. който видях с очите си и бе теглен с моя кантар.Бях на сълкъмите до стената.
yangeer
новобранец
новобранец

Мнение от yangeer »

Здравеите на вси4ки! Аз за парви пат пи6а вав форума. Искам да споделя една информация.Става вапрос за парцел,които се продава. Големината му е 12 дкара и половина , от които 3 дкра е езеро зарибено с 2500 бр. шаран и амур. Има бар с кузня и една построика. Езерото е на подпочвени води, но е разположено непосредствено до река. Мястото е приятно. Ако някои прояви интерес да се обади на тел: 0885438 967. :lol:
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

Здравейте един приятел ми каза че към Разград имало някакви малки язовирчета на който имало доста риба.Таксата била 8лв на пръчка и нямало смисъ6л от повече защото риба има доста,така разбрах аз.Някой да знае за което точно става на въпрос :?: :?: :?:
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

колеги сега се прибирам от Оброчище такса 10 лева 3 въдици
бях там в 7 часа и с пристигането си видях едни колеги да изкарват 2 килограмов шаран. Те се останали с престой от предната вечер и имаха само този шаран. Иначе аз шаран не хванах и колегите около мен не хванаха но тези които бяха на стената с телескопи ги скъсаха парчетата по 1 кило. Иначе едни колеги в ляво от мен бяха хванали 9 толупа вчера а днес нищо не изкараха.Пробвах на топчета скопекс и ПОП ЪП портокал, червей и царевица . Единствено дето изкарах 2 маломерни костура и това беше.
Иначе като си тръгвам покрай брега мина една скъсана плувка и като се загледах видях че имаше закачен шаран който е скъсъл основното- парчето беше от порядъка на 5-6 кила - беше доста голям.
ПП Колегите изкарали 2 кг шаран го дръпнаха на млечна царевица нанизана на куката с пружина. За жалост шарана се прибра с тях :cry: :cry: :cry:
Изображение
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Другата седмица може да направя един излет на Колево,но понеже няма мераклии от мойта компания си търся някой от форума който има желание да направим съвместно излетче за шаран и каракуда!!!!
П.С.Ако някой се навие да дойде да знае,че държа всичката качествена риба накрая на излета да се върне обратно,казвам качествена понеже собственика на язовира е забранил изрично връщането на каракуда и червеноперка обратно!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

От тази вечер на Засмяново.Стръв суха царевица.
Изображение
Също и половин-килограмови каракуди и 2 шаранчетапо 700-800 гр.
Аватар
godho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от godho »

solveiko написа:
tech-house написа:На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
Само на вкиснала царевица.А за 12 ката е вярно , в четвъртък има изкаран един 11кг. който видях с очите си и бе теглен с моя кантар.Бях на сълкъмите до стената.
Колега как се оправяш с раците ако не е тайна
DJUDJETO_81
новобранец
новобранец

Мнение от DJUDJETO_81 »

felippemassa написа:От тази вечер на Засмяново.Стръв суха царевица.
Изображение
Също и половин-килограмови каракуди и 2 шаранчетапо 700-800 гр.
Колега на засмяново големия ли е това
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Не!
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

godho написа:
solveiko написа:
Колега как се оправяш с раците ако не е тайна
Хапвам ги с бира :D
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от solveiko »

Браво за амура :wink:
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boiskito2000 »

solveiko написа:.
purko написа:Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
Ако съм обидил някой моля да ме извини.
Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга тема :!: Съжалявам ,че не мога да кача снимките :twisted: В момента има доста колеги от форума които са на язовира и имат хванати риби :wink: Дано да пишат като се върнат :)
колега от 29.07 до 2.08 иксарах 8 шарана от 2 до 3.5 килограма колегата ми искара джа толостолоба 13 и 17 кг другия колега искара един толуб 11 кг повече от това здраве наи добрият ми излет и да знаете николаевка е язовир в които има огромни риби само да знаеш как да ги излъжеш
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”