Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Благодаря колега.
При мен нещо не се получава 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето едно направено от мен клипче от което мисля че се разбираsolveiko написа:Благодаря колега.При мен нещо не се получава

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-VQgRrNbzcY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-VQgRrNbzcY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
-
- вече хвърля и на тежко
Само на вкиснала царевица.А за 12 ката е вярно , в четвъртък има изкаран един 11кг. който видях с очите си и бе теглен с моя кантар.Бях на сълкъмите до стената.tech-house написа:На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
Здравеите на вси4ки! Аз за парви пат пи6а вав форума. Искам да споделя една информация.Става вапрос за парцел,които се продава. Големината му е 12 дкара и половина , от които 3 дкра е езеро зарибено с 2500 бр. шаран и амур. Има бар с кузня и една построика. Езерото е на подпочвени води, но е разположено непосредствено до река. Мястото е приятно. Ако някои прояви интерес да се обади на тел: 0885438 967. 

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Здравейте един приятел ми каза че към Разград имало някакви малки язовирчета на който имало доста риба.Таксата била 8лв на пръчка и нямало смисъ6л от повече защото риба има доста,така разбрах аз.Някой да знае за което точно става на въпрос

-
- ще става разбирач
колеги сега се прибирам от Оброчище такса 10 лева 3 въдици
бях там в 7 часа и с пристигането си видях едни колеги да изкарват 2 килограмов шаран. Те се останали с престой от предната вечер и имаха само този шаран. Иначе аз шаран не хванах и колегите около мен не хванаха но тези които бяха на стената с телескопи ги скъсаха парчетата по 1 кило. Иначе едни колеги в ляво от мен бяха хванали 9 толупа вчера а днес нищо не изкараха.Пробвах на топчета скопекс и ПОП ЪП портокал, червей и царевица . Единствено дето изкарах 2 маломерни костура и това беше.
Иначе като си тръгвам покрай брега мина една скъсана плувка и като се загледах видях че имаше закачен шаран който е скъсъл основното- парчето беше от порядъка на 5-6 кила - беше доста голям.
ПП Колегите изкарали 2 кг шаран го дръпнаха на млечна царевица нанизана на куката с пружина. За жалост шарана се прибра с тях

бях там в 7 часа и с пристигането си видях едни колеги да изкарват 2 килограмов шаран. Те се останали с престой от предната вечер и имаха само този шаран. Иначе аз шаран не хванах и колегите около мен не хванаха но тези които бяха на стената с телескопи ги скъсаха парчетата по 1 кило. Иначе едни колеги в ляво от мен бяха хванали 9 толупа вчера а днес нищо не изкараха.Пробвах на топчета скопекс и ПОП ЪП портокал, червей и царевица . Единствено дето изкарах 2 маломерни костура и това беше.
Иначе като си тръгвам покрай брега мина една скъсана плувка и като се загледах видях че имаше закачен шаран който е скъсъл основното- парчето беше от порядъка на 5-6 кила - беше доста голям.
ПП Колегите изкарали 2 кг шаран го дръпнаха на млечна царевица нанизана на куката с пружина. За жалост шарана се прибра с тях

- svetlio86
- ще става разбирач
Другата седмица може да направя един излет на Колево,но понеже няма мераклии от мойта компания си търся някой от форума който има желание да направим съвместно излетче за шаран и каракуда!!!!
П.С.Ако някой се навие да дойде да знае,че държа всичката качествена риба накрая на излета да се върне обратно,казвам качествена понеже собственика на язовира е забранил изрично връщането на каракуда и червеноперка обратно!!!!
П.С.Ако някой се навие да дойде да знае,че държа всичката качествена риба накрая на излета да се върне обратно,казвам качествена понеже собственика на язовира е забранил изрично връщането на каракуда и червеноперка обратно!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От тази вечер на Засмяново.Стръв суха царевица.

Също и половин-килограмови каракуди и 2 шаранчетапо 700-800 гр.
Колега как се оправяш с раците ако не е тайнаsolveiko написа:Само на вкиснала царевица.А за 12 ката е вярно , в четвъртък има изкаран един 11кг. който видях с очите си и бе теглен с моя кантар.Бях на сълкъмите до стената.tech-house написа:На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително
-
- новобранец
Колега на засмяново големия ли е товаfelippemassa написа:От тази вечер на Засмяново.Стръв суха царевица.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
Хапвам ги с бираgodho написа:Колега как се оправяш с раците ако не е тайнаsolveiko написа:Само на вкиснала царевица.А за 12 ката е вярно , в четвъртък има изкаран един 11кг. който видях с очите си и бе теглен с моя кантар.Бях на сълкъмите до стената.tech-house написа:На какква стръв са излязли колега.Защото бях там в понеделник и капо.Охраната с голфа които идва ми каза че предния ден имало някакъв които хванал 12-ка и тои(охраната) му предложил 50 лв да го пусне но отказал рибаря.Къде по точно бехе застанал и каква дистанция гонеше.Благодаря предварително

-
- вече хвърля и на тежко
Браво за амура 

-
- вече хвърля и на тежко
колега от 29.07 до 2.08 иксарах 8 шарана от 2 до 3.5 килограма колегата ми искара джа толостолоба 13 и 17 кг другия колега искара един толуб 11 кг повече от това здраве наи добрият ми излет и да знаете николаевка е язовир в които има огромни риби само да знаеш как да ги излъжешsolveiko написа:.Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга темаpurko написа:Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
Ако съм обидил някой моля да ме извини.Съжалявам ,че не мога да кача снимките
В момента има доста колеги от форума които са на язовира и имат хванати риби
Дано да пишат като се върнат