Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Ами майсторе,аз ходя през вечер за сом с една въдица и ако си заслужил ника си щеше да знаеш,че с една въдица шансовете са по-големи.Но нали лакомията ти е приоритет ще се прибираш с празни ръце,защото отгоре те наблюдават грешнико,не бих отговорил с твоите емотикони,но бих се изсмял така

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
например,аз,ходя само с една въдица/като новобранец преди години ходих с по две/ и то не само защото така повелява закона,а защото е много по-резултатно.Другото,което искам да ти кажа е,че поради твоите писания,снощи колегата не е успял да си намери място за въдицата си в района между 6ти и 9ти километър,като е било пълно с хора с пет шест пръчки през метър/особено в района на Златитрапския канал в дърветата/ ,в магазините се е свършил мазния кашкавал и всички маломерни сомчета вече са прибрани.............така,че оттук нататък ти пожелавам приятно търсене на място и още по-приятно губене на време...............сом на дъно си дава и така ще е още съвсем кратко време.
валатът не най-лошото нещо на света
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А как стоят нещата при спининга, дали дава някъде???аксел написа:например,аз,ходя само с една въдица/като новобранец преди години ходих с по две/ и то не само защото така повелява закона,а защото е много по-резултатно.Другото,което искам да ти кажа е,че поради твоите писания,снощи колегата не е успял да си намери място за въдицата си в района между 6ти и 9ти километър,като е било пълно с хора с пет шест пръчки през метър/особено в района на Златитрапския канал в дърветата/ ,в магазините се е свършил мазния кашкавал и всички маломерни сомчета вече са прибрани.............така,че оттук нататък ти пожелавам приятно търсене на място и още по-приятно губене на време...............сом на дъно си дава и така ще е още съвсем кратко време.

I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Езерово към момента. 

Да живее България!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Лови се добре,рибата е активна има извадени и шарани,освен дежурните каракуди.
-
- научил се да хвърля
А какви са условията ако е арендован?butnik написа:Лови се добре,рибата е активна има извадени и шарани,освен дежурните каракуди.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
10лв и рибата за теб,има ограничения във взимането на ШАРАН.TerzievG написа:А какви са условията ако е арендован?butnik написа:Лови се добре,рибата е активна има извадени и шарани,освен дежурните каракуди.
-
- научил се да хвърля
Благодаря!butnik написа:10лв и рибата за теб,има ограничения във взимането на ШАРАН.TerzievG написа:А какви са условията ако е арендован?butnik написа:Лови се добре,рибата е активна има извадени и шарани,освен дежурните каракуди.

Ще е супер ако някой сподели телефон на собственика/пазача.
-
- научил се да хвърля
Привет колеги,
утре смятам да отида на Пясъчник или язовира до с.Правище но не съм решил къде точно поради липса на инфо... Моля някой ако има прясна информация да сподели излиза ли нещо на един от двата водоема.
Благодаря предварително.
утре смятам да отида на Пясъчник или язовира до с.Правище но не съм решил къде точно поради липса на инфо... Моля някой ако има прясна информация да сподели излиза ли нещо на един от двата водоема.
Благодаря предварително.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Мисля,че на Правище ще си направиш кефа на каракуда и червеноперка.За Пясъка-нямам идея как стоят нещата в момента.Нека по-запознати колеги да кажат.TerzievG написа:Привет колеги,
Благодаря предварително.

-
- разбира нещата
Миналия четвъртък бяхме с баща ми. До обед само 2 червеноперки. Неще и неще да пипа тая риба. Бяхме под голямата дупка. Към крушувския ръкав се виждаха много коли и народ,но не можахме да разберем какво е било положението там. Дойде един колега,който бил на палатка от предишния ден и бил извадил само 1 каракуда около 700 грама за целия престой. Според мен иска още малко време да мине докато почне да бара на пясъка.
-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото.Искаше ми се да има още нещичко но ще проверим на място,първо на Пясъка и ако валата е пълен ще се отскочи за каракуда и перка на Правище.Утре ще пиша за резултата.
-
- ще става разбирач
Колеги, къде мога да ида някъде около града да похвърлям за шаран или амур ? .... Този гйол на Труд голям ли е - има ли накъде да бяга рибата или е някаква клетка, и какви са условията , знам че е 10 лева , ама колко пръчки, и ако кажете какво бих могъл да сложа под/на куката ...? Благодаря за инфото 

късмет работа . .
-
- научил се да хвърля
Не знам от къде да започна...TerzievG написа:Благодаря за инфото.Искаше ми се да има още нещичко но ще проверим на място,първо на Пясъка и ако валата е пълен ще се отскочи за каракуда и перка на Правище.Утре ще пиша за резултата.

Картинката на пясъка е просто плачевна.Вчера от 5 след обяд до 3 сутринта 2 червеноперки по 50-60 грама,наоколо имаше още 7-8 колеги и никой нямаше удар.До към надвечер повърхноста беше раздвижвана от стотици пасажи 3-4см рибки вероятно чаушан,които сякаш в синхрон изпълняваха някакъв ритуал(не ги гонеше хищник)И което ми се стори най-странното за тези 10 часа не видях и не чух да скочи във водата повече от 40-50 грамова рибка.Направо нямам думи!
В 3 сутринта решихме да събираме и така към 5 и нещо бяхме на Правище от северната страна(между дърветата),и там положението не беше розово;двама души 20 рибки (каракуда,бабушка и едно костурче).И така до към 11:30 и обратно към Пловдив. А равносметката: ненаспан,премръзнал(на Пясъка),и доста разочарован ,но с все повече хъс за следващия излет!

Успехи и наслука!!!
- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте колеги,
искам, ако може, малко информация за водоем до Конуш (Пловдивско). Един комшия ми каза, че в близост до селото имало платен водоем. Погледнах на картата, хо там има 2 водоема. От Богданица към Конуш има първо един по-малък (за който се завива надясно) и преди Конуш един по-голям (който е на самия път). Ако някой е ходил нека сподели нещо.
Предварително благодаря!
искам, ако може, малко информация за водоем до Конуш (Пловдивско). Един комшия ми каза, че в близост до селото имало платен водоем. Погледнах на картата, хо там има 2 водоема. От Богданица към Конуш има първо един по-малък (за който се завива надясно) и преди Конуш един по-голям (който е на самия път). Ако някой е ходил нека сподели нещо.
Предварително благодаря!