Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Дали кълве костура вече, че мислим в неделя да ходим, като ще търсим рибета на място?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Пътя по стената и след нея е пооправен,гледам и кемпер мина преди време,за коли няма проблем.Но,като всички пътища през нивата при дъжд е малко екшън,но сега е много сухоmonkey написа:Дайте малко инфо как е положението в почивните дни, може ли да се намери място? Плановете ми са да направя една седмица на язовира и да тръгна в неделя след обяд, но ми се иска да отида в събота. До сега съм бил веднъж там, под Троянския път, срещу гребната база, сега ми се иска да опитам отсрещния бряг, от гребната посока стената. Там пътя проходим ли е за нормални автомобили с ненормални водачи?

А за костура,миналата събота -неделя излизаше пак дребен на плувката от лодка,не сме го търсили целенасочено точно него.
Всичко може,но не всеки го можe.

Mитко викаш дори и моя приятел Якуб Вагнер - еколог,рибар,природозащитник и т.н да отиде на Сопот костур над 200 грама няма да може да хване ...
В тая жега се лови само студена бира,
а що се отнася за рибата тя при нас сама няма да дойде,така че трябва да си на язовира с такъма в ръка 

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Принуждаваш ме да показвам как се прави + снимков материалRadoy написа:Mитко викаш дори и моя приятел Якуб Вагнер - еколог,рибар,природозащитник и т.н да отиде на Сопот костур над 200 грама няма да може да хване ...

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Понеже има някаква вероятност да се отбия другата седмица за някой час -
На мач какво се лови,или няма спасение от костура?

- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти.Ако си на подходящо място ,с подходяща за момента стръв,захранката задължителна,ще има слука на каракуда/таран/stich написа:Понеже има някаква вероятност да се отбия другата седмица за някой час -

Менка,така ми хареса как хвърли ръкавицата,ще чакаме отговора

От неделя ще съм там за 3-4 дни ,няма ли да минеш,да се видим.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Във вторник мисля да приготвям тежката артилерия и да идвам.Смятам да застана някъде около вашия лагер Мите ако има свободни места разбира се.Единствената пречка ще бъде само ако се развали времето.MITKO70 написа:Здрасти.Ако си на подходящо място ,с подходяща за момента стръв,захранката задължителна,ще има слука на каракуда/таран/stich написа:Понеже има някаква вероятност да се отбия другата седмица за някой час -
На мач какво се лови,или няма спасение от костура?,червеноперка ,платика/повечето дребна/и някой костур бонус
![]()
![]()
Менка,така ми хареса как хвърли ръкавицата,ще чакаме отговораЧе ,се групира рибата есента е така и някой местни хора я знаят къде е горе долу.Но ,дали всеки път е там?А за сонара е така донякъде,помага,но не изписва кое е костур,платика,каракуда и т.н.,и дава три размера риби,а колко са големи също не е ясно
![]()
От неделя ще съм там за 3-4 дни ,няма ли да минеш,да се видим.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Няма проблем Менка,в ляво от нас ще си тръгнат понеделник може би 2 каравани,ще има място ,пазя ти го
А за времето ,няма да има голям валеж,само на места,но е толкова сухо ,че няма проблем.Аз съм там до четвъртък,но лагера остава до победата

Добре е ,че започна да излиза по-добра риба от лодка на плувка

Добре е ,че започна да излиза по-добра риба от лодка на плувка

Аз ще ходя от 30 или 31-ви отново да разуча как седят нещата с раираните разбойници , че последния път ми се закачаха по 100-200 гр,което не ме удовлетворяваше ... сега съм взел и тежката артилерия от силикон ...
та ще видим каква ще я сътворим ...
някой ако може да ми каже как е нивото на водата,около тръбите (кладенеца) и ... дали спада още и още и как е от брега , че лодка нямам възможност да мъкна сам саминък ...
Митко ако можеш да ми кажеш под Троянския дали е обрасло с растителност по брега ?

някой ако може да ми каже как е нивото на водата,около тръбите (кладенеца) и ... дали спада още и още и как е от брега , че лодка нямам възможност да мъкна сам саминък ...

Митко ако можеш да ми кажеш под Троянския дали е обрасло с растителност по брега ?

- MITKO70
- кандидат преподавател
Беше обрасло много ,но сега има тук там по брега.На вътре има по дъното на около 10-15м.от брега.Миналата седмица водата беше 2-3м. под кладенеца/има там мой хора сега/,пътя се е показал при тръбата,там има дълбочина.Миналата година точно там бях и вървеше костур,но дали ще е свободно.Radoy написа:Аз ще ходя от 30 или 31-ви отново да разуча как седят нещата с раираните разбойници , че последния път ми се закачаха по 100-200 гр,което не ме удовлетворяваше ... сега съм взел и тежката артилерия от силикон ...та ще видим каква ще я сътворим ...

Именно поради тази причина те питам как е ... защото костура предимно там се групира при дълбокото ,а на мен ми трябват и водорасли да речем,защото райрания обича да се спотайва там ... мисълта ми е викаш 10-15 метра от брега има водорасли, а дълбочината там каква е ? имаш ли някаква представа,че на Стамболийски в началото на месеца целия бряг беше обрасъл и влизах навътре и пред водораслитем мятах ... всмисъл имаше на 4-5 м от брега водорасли ... а нататък всичко чисто ...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Водораслите са намалели още ,дълбочината е около 2-2,80м. и костура гони и сега,но пак дребен.

ето това ме интересуваше ... абе щом има дребен,трябва да има и едър