Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
miro253
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от miro253 »

Споко бе Наско, аз лично не мисля, че ще се увеличи трафика по реката. Може да има такива моменти, но те едва ли ще са зради 30 км. магистрала. Има и добра страна - като я отворят до Сандански ще ни пръснат по цялата река няма да можем да се видим :lol: .
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

miro253 написа: . Има и добра страна - като я отворят до Сандански ще ни пръснат по цялата река няма да можем да се видим :lol: .
Не бе, братци, да не съм луд да не се радвам на магистралата, само казвам, че трябва да сме трайчовци за къде -кога-какво-как.
А като стигне до границата ще нападнем гръцка Струма??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб :lol: .

Наско, китката с Редфифти-то боли ли те?
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

miro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб :lol: .

Верно -проблем?! Ама, последния път фурната не работеше, някой знае ли защо?

Изображение

Миро, лакътя болеше, не китката. Вeче съм добре :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

miro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб :lol: .

Миро добър вечер,аз съм ваща леля :D Батка мерси за инфото на лично дето бехме говорили:)
По въпроса за любимата река:
Те много месари я нападнаха благодарение на хора с ниска риболовна култура и доста ,,боси,, в този бранш!Реката е за всички,които я пазят и уважават.Затова има моменти,когато трябва повече дискретност в името на тази немощна и изтормозена река Струма!!!!!! Струма е нашия дом,когато ни е зле или добре,дом който много хора не ценят и уважават.....Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!По-добре късно да поправим НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ,отколкото никога!Най хубавото на сайта е,че отдолу пише ,,Потребители разглеждащи този форум,, ;)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

DJONI RINGO написа: Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!
Джони, само место не стига, трябва да покажеш още линията, захранката и фурната :wink:
И най - вече, да не пускаш жокерите онли нощно време и то за по 5 минути :lol:
dindin780411
новобранец
новобранец

Мнение от dindin780411 »

Здравейте колеги.Може ли малко инфо,къде в района на Сандански може да се направи приличен риболов на скобар.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Като чета мненията на Джони и Мренка се сещам какво беше казал Исус....Ако искаш да нахраниш човек даи му риба а ако искаш да е нахранен цял живот научиго да лови риба....При нас е ако искаш да нахраниш човек кажиму местата кьде кьлве.
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

DJONI RINGO написа:

Миро добър вечер,аз съм ваща леля :D Батка мерси за инфото на лично дето бехме говорили:)
Те много месари я нападнаха благодарение на хора с ниска риболовна култура и доста ,,боси,, в този бранш!Реката е за всички,които я пазят и уважават.Затова има моменти,когато трябва повече дискретност в името на тази немощна и изтормозена река Струма!!!!!! Струма е нашия дом,когато ни е зле или добре,дом който много хора не ценят и уважават.....Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!По-добре късно да поправим НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ,отколкото никога!Най хубавото на сайта е,че отдолу пише ,,Потребители разглеждащи този форум,, ;)
Бате, 80% от месарите са местни хора. Не знам ти какво наблюдение имаш, но моето е такова. Зимата Бобошевци не ползват друга стръв освен гола тройка (дано не обиждам некой тамошен съвестен рибар от форума). Мисля, че го споменах преди време, но с моя колега влезнахме в местния рибарски магазин да търсим троха и бабето (продавачката) ни вика "Вие луди ли сте, ние тука само на тройка го ловим" :shock: Така е по всички реки и скоро няма да се оправят нещата, местните винаги знаят местата и ги опустошават с всевъзможни забранени средства. По любимата ми Места тази година наблюдавах същата тенденция, само че там са "по-напред" с материала и ловят със срекмета и парашутки, а "по-гладните" с бомби. Да не говорим за връщане на маломерна риба от малкото съвестни риболовци.
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

dindin780411 написа:Здравейте колеги.Може ли малко инфо,къде в района на Сандански може да се направи приличен риболов на скобар.
Пуснаха магистралата,така че...
dindin780411
новобранец
новобранец

Мнение от dindin780411 »

От Бургас специално за магистралата ще бия път.Или да ви изловя кокалявите скобари.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

dindin780411 написа:От Бургас специално за магистралата ще бия път.Или да ви изловя кокалявите скобари.
Ние тук ги ловим заради тръпката,не заради вкусовите им качества:)Пускаме ги.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

naskobo написа:

Верно -проблем?! Ама, последния път фурната не работеше, някой знае ли защо?

Изображение

Миро, лакътя болеше, не китката. Вeче съм добре :wink:
Сигурно ще местят и фурната на магистралата :lol: :lol: .
Значи рецептата е някаква си хомеопатия и нова въдица :D . Красива снимка.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

DJONI RINGO написа:

Дано да ти е било от полза скромното инфо. За реката абсолютно те подкрепям. Трябва да разберем, че в днешно време риболова е само за удоволствие за това и на билета пише, че е за СПОРТЕН РИБОЛОВ. Реката е природен дар и за да не я превърнем в отходен канал трябва да я уважаваме, че разбеснее ли се .....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Колеги, някой виждал ли е реката днес? Интересува ме как е откъм ниво и бистрота, че доста поваля. Благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”