Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Споко бе Наско, аз лично не мисля, че ще се увеличи трафика по реката. Може да има такива моменти, но те едва ли ще са зради 30 км. магистрала. Има и добра страна - като я отворят до Сандански ще ни пръснат по цялата река няма да можем да се видим
.

Не бе, братци, да не съм луд да не се радвам на магистралата, само казвам, че трябва да сме трайчовци за къде -кога-какво-как.miro253 написа: . Има и добра страна - като я отворят до Сандански ще ни пръснат по цялата река няма да можем да се видим.
А като стигне до границата ще нападнем гръцка Струма??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб
.
Наско, китката с Редфифти-то боли ли те?

Верно -проблем?! Ама, последния път фурната не работеше, някой знае ли защо?miro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб.

Миро, лакътя болеше, не китката. Вeче съм добре

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Миро добър вечер,аз съм ваща леляmiro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб.

По въпроса за любимата река:
Те много месари я нападнаха благодарение на хора с ниска риболовна култура и доста ,,боси,, в този бранш!Реката е за всички,които я пазят и уважават.Затова има моменти,когато трябва повече дискретност в името на тази немощна и изтормозена река Струма!!!!!! Струма е нашия дом,когато ни е зле или добре,дом който много хора не ценят и уважават.....Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!По-добре късно да поправим НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ,отколкото никога!Най хубавото на сайта е,че отдолу пише ,,Потребители разглеждащи този форум,,

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Джони, само место не стига, трябва да покажеш още линията, захранката и фурнатаDJONI RINGO написа: Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!

И най - вече, да не пускаш жокерите онли нощно време и то за по 5 минути

-
- новобранец
Здравейте колеги.Може ли малко инфо,къде в района на Сандански може да се направи приличен риболов на скобар.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Като чета мненията на Джони и Мренка се сещам какво беше казал Исус....Ако искаш да нахраниш човек даи му риба а ако искаш да е нахранен цял живот научиго да лови риба....При нас е ако искаш да нахраниш човек кажиму местата кьде кьлве.
Бате, 80% от месарите са местни хора. Не знам ти какво наблюдение имаш, но моето е такова. Зимата Бобошевци не ползват друга стръв освен гола тройка (дано не обиждам некой тамошен съвестен рибар от форума). Мисля, че го споменах преди време, но с моя колега влезнахме в местния рибарски магазин да търсим троха и бабето (продавачката) ни вика "Вие луди ли сте, ние тука само на тройка го ловим"DJONI RINGO написа:Миро добър вечер,аз съм ваща леляmiro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб.
Наско, китката с Редфифти-то боли ли те?Батка мерси за инфото на лично дето бехме говорили:)
Те много месари я нападнаха благодарение на хора с ниска риболовна култура и доста ,,боси,, в този бранш!Реката е за всички,които я пазят и уважават.Затова има моменти,когато трябва повече дискретност в името на тази немощна и изтормозена река Струма!!!!!! Струма е нашия дом,когато ни е зле или добре,дом който много хора не ценят и уважават.....Никога не бих скрил места от хора добронамерени и уважаващи реката,но от хора злобни и търсещи слава на чужд гръб с цел портене на места срещу риболовно уважение ВИНАГИ!По-добре късно да поправим НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ,отколкото никога!Най хубавото на сайта е,че отдолу пише ,,Потребители разглеждащи този форум,,

Пуснаха магистралата,така че...dindin780411 написа:Здравейте колеги.Може ли малко инфо,къде в района на Сандански може да се направи приличен риболов на скобар.
-
- новобранец
От Бургас специално за магистралата ще бия път.Или да ви изловя кокалявите скобари.
-
- фен клуб-скобар
Ние тук ги ловим заради тръпката,не заради вкусовите им качества:)Пускаме ги.dindin780411 написа:От Бургас специално за магистралата ще бия път.Или да ви изловя кокалявите скобари.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Сигурно ще местят и фурната на магистралатаnaskobo написа:Верно -проблем?! Ама, последния път фурната не работеше, някой знае ли защо?miro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб.
Миро, лакътя болеше, не китката. Вeче съм добре

Значи рецептата е някаква си хомеопатия и нова въдица

Дано да ти е било от полза скромното инфо. За реката абсолютно те подкрепям. Трябва да разберем, че в днешно време риболова е само за удоволствие за това и на билета пише, че е за СПОРТЕН РИБОЛОВ. Реката е природен дар и за да не я превърнем в отходен канал трябва да я уважаваме, че разбеснее ли се .....DJONI RINGO написа:Миро добър вечер,аз съм ваща леляmiro253 написа:И каква стана тя? Сега не можем да спираме на Мурсалево за лЕб.
Наско, китката с Редфифти-то боли ли те?Батка мерси за инфото на лично дето бехме говорили:)
Колеги, някой виждал ли е реката днес? Интересува ме как е откъм ниво и бистрота, че доста поваля. Благодаря.