Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
isi67
новобранец
новобранец

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от isi67 »

при Благоевград мътна и висока
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Колегата от морето:
На Сандански не съм ловил отдавна , но съм виждал доста равни участъци без риба.
Виж на гугал-а вливането на р. Ледница, там имаше доста бабушки, за другите риби не знам, а и е дълбоко.
Другият вариант е да отидеш до зеленчуковият пазар и до него има един малък риб. магазин с едни весели продвачки и те могат да те светнат в обстановката , ако не пестиш комплиментите..
8)
На Благоев днес багериста е пийнал двойно кафе, Бистрица е доволно мътна..
dindin780411
новобранец
новобранец

Мнение от dindin780411 »

Благодаря за информацията колега.Другата седмица ще видя какъв ще е резултата.
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

Тук някой по-горе беше писал за това, че 80% от местните хора по реката са всъщност месарите. Това е точно така!!! Мога да го потвърдя и да кажа, че сигурно процента е около 98%, всъщност. Местните гледат на това чудо риболова, като на нещо, с което да се изхранят!!! Разбира се, има и такива местни, които гледат на това и като на спорт и пускат рибите, но са малко.
emzo
новобранец
новобранец

Мнение от emzo »

Съвсем изтрещехте момчета, какви пълчища от софиянци? Дайте малко да ви разясня... орките са навсякъде, но пари за LPG/бензин нямат и съответно трудно ще стигнат до заветната Струма, то сигурно и затова 80-98% от гадовете са местни.

Още нещо, темата и форума все пак са за споделяне на инфо и във връзка с това:
- не го обръщайте на чат, за тази работа си има ЛС, MMS, Viber, Skype и т.н. Визирам това, че пускате снимка с риба и се обръщате лично към някой друг да му се похвалите, а това дразни принципно.

- понеже дойдох с 5 мин по-рано от предвиденото (магистралата е супер btw), ви пращам снимки от събота сутринта, от и над Бобошево - боза и то много. 12 часа по-късно, положението беше същото. Предполагам и утре ще е така.
Риби не съм ловил, само разходка.

Изображение

Изображение

Изображение

п.с.
Сега вие от благоевградско и кюстендилско като се юрнете до Искъра, ще ни изловите щуките, сомовете и кефали тупалки :( (за ваше инфо магистралата вече стига почти до дефилето)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Малко трудно кюстендилци и благоевградчани да се вдигнат да ходят до Искър и да бият 200 километра за кефал,виж софиянци по Струма е филм за Оскар :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Lucifer87
новобранец
новобранец

Мнение от Lucifer87 »

приятелю , това че регистрацията на автомобила е С,СА или СВ неозначава,че е софианец....може да си е от благоев но просто да се е преселил в СФ и да се мисли вече за софианец :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Lucifer87 написа:приятелю , това че регистрацията на автомобила е С,СА или СВ неозначава,че е софианец....може да си е от благоев но просто да се е преселил в СФ и да се мисли вече за софианец :D
Не е лъжа :)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Grigor.S.
новобранец
новобранец

Мнение от Grigor.S. »

Колеги под Кюстендил към Пастух как е цвета на водата, става ли, или да се насоча към друго място?
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Ludia Shekspir написа:Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!
Дали случайно инициалите ти не са Х Г ?Тук анонимността помага, докато във ФБ не си така заядлив? Пожелавам това да ти остане най-успешния риболов до следващите местни избори.Да са ти сладки. :mrgreen:
Последно промяна от naskobo на Пон Окт 26, 2015 5:51 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

naskobo написа:
Ludia Shekspir написа:Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!
Дали случайно инициалите ти не са Х Г ?Тук анонимността помага, докато във ФБ не си така заядлив? Пожелавам това да ти остане най-успешния риболов до следващите местни избори.Да са ти сладки. :mrgreen:
Да ти се връща тъпкано пожеланието!!!! :D
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Стига бе хора. 4-5 риби взел някой и се почвате. Неделя един колега беше измъкнал една балканка, направих му забележка, ама то рибата вече беше заминала, а хубава готова за хайвер балканка беше. 5 скобара изял някой голем праз
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Д.Граховски написа: 4-5 риби взел някой и се почвате. ..5 скобара изял някой голем праз
Да я ядат, бе Мите! Ако може без да го демонстрират, обаче?!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Митко, то по тая логика мене кво ме боли за твойта една балканка?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”