Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
при Благоевград мътна и висока
-
- ще става разбирач
Колегата от морето:
На Сандански не съм ловил отдавна , но съм виждал доста равни участъци без риба.
Виж на гугал-а вливането на р. Ледница, там имаше доста бабушки, за другите риби не знам, а и е дълбоко.
Другият вариант е да отидеш до зеленчуковият пазар и до него има един малък риб. магазин с едни весели продвачки и те могат да те светнат в обстановката , ако не пестиш комплиментите..

На Благоев днес багериста е пийнал двойно кафе, Бистрица е доволно мътна..
На Сандански не съм ловил отдавна , но съм виждал доста равни участъци без риба.
Виж на гугал-а вливането на р. Ледница, там имаше доста бабушки, за другите риби не знам, а и е дълбоко.
Другият вариант е да отидеш до зеленчуковият пазар и до него има един малък риб. магазин с едни весели продвачки и те могат да те светнат в обстановката , ако не пестиш комплиментите..

На Благоев днес багериста е пийнал двойно кафе, Бистрица е доволно мътна..
-
- новобранец
Благодаря за информацията колега.Другата седмица ще видя какъв ще е резултата.
Тук някой по-горе беше писал за това, че 80% от местните хора по реката са всъщност месарите. Това е точно така!!! Мога да го потвърдя и да кажа, че сигурно процента е около 98%, всъщност. Местните гледат на това чудо риболова, като на нещо, с което да се изхранят!!! Разбира се, има и такива местни, които гледат на това и като на спорт и пускат рибите, но са малко.
Съвсем изтрещехте момчета, какви пълчища от софиянци? Дайте малко да ви разясня... орките са навсякъде, но пари за LPG/бензин нямат и съответно трудно ще стигнат до заветната Струма, то сигурно и затова 80-98% от гадовете са местни.
Още нещо, темата и форума все пак са за споделяне на инфо и във връзка с това:
- не го обръщайте на чат, за тази работа си има ЛС, MMS, Viber, Skype и т.н. Визирам това, че пускате снимка с риба и се обръщате лично към някой друг да му се похвалите, а това дразни принципно.
- понеже дойдох с 5 мин по-рано от предвиденото (магистралата е супер btw), ви пращам снимки от събота сутринта, от и над Бобошево - боза и то много. 12 часа по-късно, положението беше същото. Предполагам и утре ще е така.
Риби не съм ловил, само разходка.

п.с.
Сега вие от благоевградско и кюстендилско като се юрнете до Искъра, ще ни изловите щуките, сомовете и кефали тупалки
(за ваше инфо магистралата вече стига почти до дефилето)
Още нещо, темата и форума все пак са за споделяне на инфо и във връзка с това:
- не го обръщайте на чат, за тази работа си има ЛС, MMS, Viber, Skype и т.н. Визирам това, че пускате снимка с риба и се обръщате лично към някой друг да му се похвалите, а това дразни принципно.
- понеже дойдох с 5 мин по-рано от предвиденото (магистралата е супер btw), ви пращам снимки от събота сутринта, от и над Бобошево - боза и то много. 12 часа по-късно, положението беше същото. Предполагам и утре ще е така.
Риби не съм ловил, само разходка.
п.с.
Сега вие от благоевградско и кюстендилско като се юрнете до Искъра, ще ни изловите щуките, сомовете и кефали тупалки

-
- фен клуб-скобар
Малко трудно кюстендилци и благоевградчани да се вдигнат да ходят до Искър и да бият 200 километра за кефал,виж софиянци по Струма е филм за Оскар 

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

приятелю , това че регистрацията на автомобила е С,СА или СВ неозначава,че е софианец....може да си е от благоев но просто да се е преселил в СФ и да се мисли вече за софианец 

-
- фен клуб-скобар
Не е лъжаLucifer87 написа:приятелю , това че регистрацията на автомобила е С,СА или СВ неозначава,че е софианец....може да си е от благоев но просто да се е преселил в СФ и да се мисли вече за софианец

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Колеги под Кюстендил към Пастух как е цвета на водата, става ли, или да се насоча към друго място?
-
- новобранец
Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!
Дали случайно инициалите ти не са Х Г ?Тук анонимността помага, докато във ФБ не си така заядлив? Пожелавам това да ти остане най-успешния риболов до следващите местни избори.Да са ти сладки.Ludia Shekspir написа:Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!

Последно промяна от naskobo на Пон Окт 26, 2015 5:51 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
Да ти се връща тъпкано пожеланието!!!!naskobo написа:Дали случайно инициалите ти не са Х Г ?Тук анонимността помага, докато във ФБ не си така заядлив? Пожелавам това да ти остане най-успешния риболов до следващите местни избори.Да са ти сладки.Ludia Shekspir написа:Никой ли не е ловил, аз пък лових баш на изборите!!!!Най хубавия риболов от 2 години. Защото не съм ходил.Четири скобара по кило. Място няма да кажа!!!!Пиша да се похваля!!!!И беше супер щото нямаше никой на реката, която беше мътна и мн. бърза.А и скобарите си ги взех да си ги хапна!!!!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Стига бе хора. 4-5 риби взел някой и се почвате. Неделя един колега беше измъкнал една балканка, направих му забележка, ама то рибата вече беше заминала, а хубава готова за хайвер балканка беше. 5 скобара изял някой голем праз
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Да я ядат, бе Мите! Ако може без да го демонстрират, обаче?!Д.Граховски написа: 4-5 риби взел някой и се почвате. ..5 скобара изял някой голем праз
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Митко, то по тая логика мене кво ме боли за твойта една балканка?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?