Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от dantho.mihov »

Я да ви споделя нещо, на което много се смях днес.
Вчера получих една оферта от контрагент, но едва днес я прегледах. Съдържа си стандартните елементи на всяка оферта с посочени отстъпки. Но на гърба има текст, който няма нищо общо с предмета на сделката. Изглежда, че умишлено е отпечатан, за да повдигне настроението ми и великодушно да приема условията.
От къде са го гепили не зная, но го преписвам и за вашето настроение:
Ученически бисер - съчинение за кравата
"Птицата, за която ще пиша е бухълът.Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам - кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят идва млякото и вече не спира. Как го прави това ? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие. Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна мучи, а когато не казва нищо, значи вътре е пълна с трева.
Краката й стигат до земята Кравите имат развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист."
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

[quote="G.Petkov"]

Не знам къде е "минавал" д-р тигърът,
Ама до сега не съм се сблъсквал с този проблем,

А съм и "професионално компетентен" :lol: !
Да ги ева в "дай"-яджиите :mrgreen: !

/quote]
От 25.09 2013 в 16.00 часа е влязло в сила - голяма изненада е било.Минавам си на едно място преглед при мои хора,но съм си изряден - само пустия данък - бе Андрешко не е измислен случайно.Или образно казано - смърт на народа,свобода за фашизма.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Wazzzzzzzzzzzaaaaaaaaaap! :mrgreen:

Т.е. - фо стааааааааааааааа?! :D

Чувствам се уморен, освен това сам си правя вътрешна изолация на спалнята със селитрон, но много бавно напредвам, за 2 седмици имам налепена 1 стена и половина........смятам да ударя и тавана, а след това ще го наклепам с топло-изолационна боя, разработка на НАСА, с която се маже совалката, за да не изгори. :mrgreen:

Т'ва селитрона обаче няк'во много ме кефи, баси, след като го залепих - пипам стена без него - брррррррр, студ - пипам стена със - хех, топло бре! :shock:
Та маам с маламашката, минавам на гребен, след като го залепя трябва да го грундирам с баданарката......... :lol: ..............муахаха, к'ви термини само научих! :D

Надвям се до края на месеца да приключа с този лек ремонт и да видим зимата как това ще се отрази на сметката. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

По телефона разбрах, че сто и един далматинци са ми пожелавали ЧРД:)
Хайде и на вас от мен КОТ СИ ПОЖЕЛАЕТЕ:) И ДА СЕ СБЪДВА:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

G.Petkov написа:
Teo 62 написа:...Вече са свързани - не си плати данък МПС и опитай да минеш ГТП...
Не знам къде е "минавал" д-р тигърът,
Ама до сега не съм се сблъсквал с този проблем,
То, доскоро и автомобилите не минаваха реално на ГТП,
Сега ги возим заради камерите !
Пък пътен данък въобще не са ми искали никога, и миналия месец също :wink: ,
За ГО питат, ама ей така, от куртоазия :D ,
Не че нямам,
Имам си всичко - и пътен данък, и ГО, и винетки и ...........,
Абе всичко, даже и лиценз за превозвач,
А съм и "професионално компетентен" :lol: !
Да ги ева в "дай"-яджиите :mrgreen: !

Teo 62 написа:...днес по писанията Камикови требе да се е родил самият той Синеморския плейбой,гроздовата пантера - ако е вярно ха да му е честито :drinkers:

Е, Да е жив и здрав,
"Гроздовата пантера" звучи добре :D ,
Да пие няколко,
За това, че сме се сетили за автора на "Прехода" :D !!!
СИНЕМОРСКИЯТ ЯЙГЪРРРРРРР:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

GODzillata написа:Wazzzzzzzzzzzaaaaaaaaaap! :mrgreen:

Т.е. - фо стааааааааааааааа?! :D

Чувствам се уморен, освен това сам си правя вътрешна изолация на спалнята със селитрон, но много бавно напредвам, за 2 седмици имам налепена 1 стена и половина........смятам да ударя и тавана, а след това ще го наклепам с топло-изолационна боя, разработка на НАСА, с която се маже совалката, за да не изгори. :mrgreen:

Т'ва селитрона обаче няк'во много ме кефи, баси, след като го залепих - пипам стена без него - брррррррр, студ - пипам стена със - хех, топло бре! :shock:
Та маам с маламашката, минавам на гребен, след като го залепя трябва да го грундирам с баданарката......... :lol: ..............муахаха, к'ви термини само научих! :D

Надвям се до края на месеца да приключа с този лек ремонт и да видим зимата как това ще се отрази на сметката. :roll:
КВо речи??
Това селитрон го намерих с гугъла... Ако може да дадеш малко подробности- колко излиза на кв.метър? Има ли ефект? Щото съм чувал, че вътрешната изолация е не така ефективна като външната, т.е. прави конденз и пр...?
Живо се интересувам, защото живея в къща, която е само с външни стени.. Та, за външна изолация ми поискаха 25 х.лв., а миналата есен смених покрива за 15 х.лв.
Питам, защото търся ефекта-минимум средства-максимум ефект за вложението.... Това е защото, де да зная дали "някой вятър" няма да ме отвее догодина в чужбина, та да не влагам много пара?
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Vid написа:...търся ефекта-минимум средства-максимум ефект...
Бе и аз търся така, ама няма. :mrgreen:

Имам външна изолация, но нещо си навих на пръста, че ми трябва и вътрешна, та след много ровене, четене и консултации, се спрях на селитрона - хем заема най-малко място (само 6 мм.), хем изолира - та се цепи, като си сложе ръката върху него, имам чувството, че отдолу стената има подово отопление. :shock:

Сега ще експериментирам само със спалнята, ще я опаковам отвсякъде, напраО ще стане херметически изолирана - та да видим зимата дали ще се разхождат бели мечки и пингвини в нея... :roll:

Върху селитрона ще ударя боя ThermoShield. :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:... и да видим зимата как това ще се отрази на сметката. :roll:
Ако е мека зимата може и положително , ама не възлагай особени надежди , особено ако е по-ладно :wink:

пп - за боядисването с ThermoShield се въоръжи с доволно валиум , или друго нервоуспокоително щом ще го правиш сам , при това за сефте :lol:

пп2 - Видьо , прати ми една бегла архитектура на това дет ще изолираш на ЛС , може и да те изненадам , знаеш ли :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
пп - за боядисването с ThermoShield се въоръжи с доволно валиум , или друго нервоуспокоително щом ще го правиш сам , при това за сефте :lol:

...

Що бре, Пав? :roll: Да не е няк'ва философия - удриииииииий с валяка и те така... :mrgreen:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

GODzillata написа:
Павел Иванов написа:

...

Що бре, Пав? :roll: Да не е няк'ва философия - удриииииииий с валяка и те така... :mrgreen:
"АС бате, Майстор":)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Павел Иванов написа:
Ако е мека зимата може и положително , ама не възлагай особени надежди , особено ако е по-ладно :wink:
Ае Пав, защо така ?
Преди банята я опаковах с стиропор, защото тук го произвеждат. Чак пода и тавана облицовах. Вътре има радиаторче с две ребра захранвано от локалното парно. Ииии комфорт. Никога не съм зъзнел вътре. Сега предвиждам тавана на кухнята да облепя с тези плочи.
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Кви мазилки,кви изолации бре - кихваш на уредите и радиаторите до дупка - и тъй крадат,поне да знам за кво плащам. :wink: Камък, и тъй останахме двама тигри ,ма ти май си ракиен и таварищ Петков,а аз Сибирски - маам водку и сельодку.Ивропеидната част от преходниците пие хамерикански царевичак - то хамериканците затуй им се затрива държавичката - трябва си култура на пиенето. Натряскваш са порядъчно - сутрин изцокваш едно кефирче - ако има сняг излизаш и са натриваш,после един хубав душ и нема и следа от пиенето. :D
Последно промяна от Teo 62 на Чет Окт 03, 2013 12:19 pm, променено общо 1 път.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Teo 62 написа:Кви мазилки,кви изолации бре - кихваш на уредите и радиаторите до дупка - и тъй крадат,поне да знам за кво плащам. :wink: Камък, и тъй останахме двама тигри ,ма ти май си ракиен и таварищ Петков,а аз Сибирски - маам водку и сельодку.Ивропеидната част от преходниците пие хамерикански царевичак - то хамериканците затуй им се затрива държавичката - трябва си култура на пиенето.
Ааа докторе, аз съм с локално парно. Каминка с водна риза, помпа, радиатори. Само за дръвцата харча парите. Пък помпата е 0.75 вата - харчи колкото една крушка.
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

dantho.mihov написа:
Ааа докторе, аз съм с локално парно. Каминка с водна риза, помпа, радиатори. Само за дръвцата харча парите. Пък помпата е 0.75 вата - харчи колкото една крушка.
Бе уредил си се,ма дръвцата с това темпо на сечене ша станат кът. :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Teo 62 написа:...Ивропеидната част от преходниците пие хамерикански царевичак...
Ъхъм, яла те го новото попълнение, грабна ме името. :D
Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”