Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Shtilio , да на такъв мепс е
! Вчера го закупих , че ме кефи и днеска даже и го сефтосах
!
Карида , просто обновяваме такъма за след забраната
! Пък и на тва Кроа Катаната нещо не ме кефеше как й седеше ! Сега вече съм доволен
!

Карида , просто обновяваме такъма за след забраната

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Koлега Тачев сподели впечатление за Техниума,имам го в 4000 вариант и засега съм доволен.
Ами няма луфт в дръжката , дизайна ми допада , но пак има шум , като че ли нещо трие вътре ! Твоят така ли е ? ! То тва май си е редовно като за Шимано, другият път една Дайва ще взема , но сега инвестирам само в примамки , че до 3 юни да са пълни кутиите !nqkoi200 написа:Koлега Тачев сподели впечатление за Техниума,имам го в 4000 вариант и засега съм доволен.

Туй риболова не е за мен 

-
- научил се да хвърля
Да има някакъв шум не е всеки път но понякога го чувам особено,когато водя примамката,а на празен ход според мен върти перфектно.Може и да му е такъв модела знам ли това ми е първо шимано.
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска ходих с познати с.Търнава ( Гаванките), такса 5 лв. каракуда бонус, шарана 5 лв.кг.
Бяхме 3-ма с по 2 въдици, мач,директен,фидер,косми,протеинови топчета."Рибите" каракудки по 7-8 см
, това е поредния зарибен на който няма стъпя повече.
Някой ходил ли е на рибарниците който са по пътя за Ормана?
Бяхме 3-ма с по 2 въдици, мач,директен,фидер,косми,протеинови топчета."Рибите" каракудки по 7-8 см

Ribarche
S.Koychev написа:Днеска ходих с познати с.Търнава ( Гаванките), такса 5 лв. каракуда бонус, шарана 5 лв.кг.
Бяхме 3-ма с по 2 въдици, мач,директен,фидер,косми,протеинови топчета."Рибите" каракудки по 7-8 см, това е поредния зарибен на който няма стъпя повече.

Туй риболова не е за мен 

рибата там си хвърля хаивера и е трудна на червеи хванах 4 шарана около 1.5-2 кила това е за търнава преди 20 дена на рибарниците един приятел за 3 часа около 50 броя около 1 килоS.Koychev написа:Днеска ходих с познати с.Търнава ( Гаванките), такса 5 лв. каракуда бонус, шарана 5 лв.кг.
Бяхме 3-ма с по 2 въдици, мач,директен,фидер,косми,протеинови топчета."Рибите" каракудки по 7-8 см, това е поредния зарибен на който няма стъпя повече.
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
И аз бях на Гаванките в събота 07.05 същото като колегата S.Koychev само кадето бащами изпусна един шарко около килограм, един човек беше хванал няколко сутринта на сладка царевица близо до брега...Мисля следващия път да отида на язовира краи село Венец от там имам добри спомени

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- ivelin_1976
- разбира нещата
Не дей така бе Светльо, нали знаеш, че на гаванките риба хващаш само като си с менS.Koychev написа: това е поредния зарибен на който няма стъпя повече.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Някой да знае нещо за язовира в село Питово ? 

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колега в събота мисля да го пробвам този язовир ... до колкото имам инфо знам , че излиза доста щука също така и шаран 

Пиши после как е , че в неделя да отскоча да похвърлям малко железа на крокодилитеAtMos написа:Колега в събота мисля да го пробвам този язовир ... до колкото имам инфо знам , че излиза доста щука също така и шаран

Туй риболова не е за мен 

време за рекламаivelin_1976 написа:Не дей така бе Светльо, нали знаеш, че на гаванките риба хващаш само като си с менS.Koychev написа: това е поредния зарибен на който няма стъпя повече.

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Колега AtMos ще чакаме да кажеш какво си направил 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Ти къде се изгуби бе дзверdian написа:време за реклама![]()
![]()

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY