Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
в събота 15 костура и много мъгла до 10часа направо си е за gps от мен толкова
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Колега,колко големи бяха тези костури?Питам защото и ние бяхме събота и неделя и излизаха само маломерни костури,с изключение на 3-4бр,които едва влизаха в нормите.acko написа:в събота 15 костура и много мъгла до 10часа направо си е за gps от мен толкова
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- S.Koychev
- разбира нещата
Здрасти,какво искаш да кажеш?? Ако може малко инфо?vanboxer написа:Изпуснаха шлюзовете на "римския мост"-АТАКУВАЙТЕ
Излизат прилични риби над шлюзовете или нещо друго.
Ribarche
Иска да каже,че панаира започва и както рибата е събрана почва една сеч и прибиране в торбата на всичко квото мърда и се закачи .
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
И двамата сте прави
Общо взето-панаир,много риба ,малко вода и панаир
Излизат и добри шаранчета 1,5-2кг

Общо взето-панаир,много риба ,малко вода и панаир

Излизат и добри шаранчета 1,5-2кг
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
от 600гр до 1 кг за малките не говоря на 8 метра дълбочинаpezz написа:Колега,колко големи бяха тези костури?Питам защото и ние бяхме събота и неделя и излизаха само маломерни костури,с изключение на 3-4бр,които едва влизаха в нормите.acko написа:в събота 15 костура и много мъгла до 10часа направо си е за gps от мен толкова
на кое място горе долу?
ми бате как да ти кажа като сичко беше мъгла ж някакъв залив близо до стената тоя язовир не го познавам много там ходя само за шарани и амури и нататък не съм ходил но мисля че и върхаря беше зле откъм риби поне с такова впечатление останахpavlov написа:на кое място горе долу?
Здравейте колеги някой ходил ли е през почивните дни към язовира? Ако може да дадете малко информация, защото мисля да направя един риболов в началото на другата седмица.
Поздрави
Поздрави

- svincyyy
- ще става разбирач
Ще може ли някой да ми каже от коя страна на римския излиза риба откъм сухите дървета или на канала от другата страна.Мерси предварително просто да знам как да се подготвя за Събота 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

На 12.11 бях там. Риболова е от ляво на моста, над шлюзовете. Излиза каракуда, морунаж, баби, уклей. Не видях никой да вади шаран, макар че някои колеги споменават за улов. Рибата се влияе от захранката.
- svincyyy
- ще става разбирач
Мерси колега и аз така предполагах.Приготвям мача и ваглерите и ида 

Не Си Хвърляите Кордите По Земята Доста Е Неприятно 

-
- ще става разбирач
Градски като се върнеш драсни няколко реда как беше , мерси предварително!svincyyy написа:Мерси колега и аз така предполагах.Приготвям мача и ваглерите и ида
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
На жива рибка на дъно излизат много добри костури от по 600-700 гр,най-вече около моста-поне аз там ги ловя 

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК