Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
А едрите мрени само в района на Роман ли се групират?
- yaata
- фен клуб-скобар
Според мен това е много относително, а аз на Роман по едра от 0.7 не съм хващал есенно време. Поздрави.dgeto написа:А едрите мрени само в района на Роман ли се групират?

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
вчера на карлуково - обиколихме повечето добри места общо два клена по 500гр и няколко дребни мренки които едни дядовци застанали на веца прибираха в торбите 
като цяло всички се оплакваха че се е покрила някъде мряната
една изтървана, не можахме да преценим колко е голяма защото тъкмо да и видим усмивката и скъса 0.18 на фидера на колегата до брега

като цяло всички се оплакваха че се е покрила някъде мряната
една изтървана, не можахме да преценим колко е голяма защото тъкмо да и видим усмивката и скъса 0.18 на фидера на колегата до брега
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
След Роман е по добре за риболов,Радовене и Кунино излизат много добри бели мрени,лично аз нах голямата която съм хващал там е 1,2кг,но съм виждал колеги да вадят бели мрени от 3-3,5кг.Даже миналата неделя на Кунино колеги от Ботевград извадиха сом 17кг.Аз там ходя предимно да си чешам крастата с мухарката защото излизат доста добри кленове.
В събота бях на Кунино за клен,риболова беше слаб хванах около 10 кленчета със среден размер около 15 см и 2 по големички около 25 см.Направи ми впечатление,че реката беше доста спаднала и риболова беше труден.
Знае ли някой какво е нивото на реката след дъждовете.....
За кой участък питаш колега, защото приятел от Враца ми каза, че там не е валяло много тия дни?
Пазете природата!
Староселци,Ореховица......
-
- научил се да хвърля
Как е положението около Роман?
В момента имам двама колеги там,едно морунашче 250-300гр и едно късане на фидер,това е от сутринта.
-
- научил се да хвърля
Мерси, колега
. Ако разбереш после нещо по-подробно, пиши едно лс.

Днес на Радовене, под чешмата от 7:00 ч. до 11:00 ч. на фидера три кълванета - едно късане, една незакачена риба и една уловена мряна 2 педи. На болонезите на колегите имаше риболов, предимно неголеми морунажи, скобари и мрени.
Пазете природата!
Колеги някаква информация за р.Искър около с.Крушовене.Благодаря предварително. 

Колеги. Вторник или сряда мисля д направя един излет на реката. Понеже ще ми е за сефте по тази река, мисля да стигна до Роман и да си избирам място в посока Червен бряг. Надявам се чак до там да не стигна. Някои има ли представа как е положението в момента? Предварително благодаря.