Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2012

Мнение от ATANAS GANCHEV »

shturetc написа:sundy,
много се развилняхте с Наско!? ...Само не доразбрах,кой трябваше да ми ги предаде-"двамата луди ентусиасти" ли ? Не съм сигурен,че се знаем? :roll: ...
:drinkers:
Само звънни и сме те замъкнали (то аз си хванах настинката, ама един течащ нос ли ще ме спре :twisted: ) Лудите ентусиасти са Коцето и брат му (който за първи път хващаше зарган, но като ги подпука... :mrgreen: ) Сега половинката вилнее в Несебър, а аз се прибирам от работа и се надявам, че нищо не е хванал (как така ша ходи без мен :evil: )
strijok написа:Радвам се че колегите са ВИ помогнали с червея, НО определено аз не съм бил на мястото на случката.
Упс, сори - писах вече на половинка вино и няколко аспирина (явно аспирина не ми действа добре :oops: ) Исках да се извиня, че късно отговарям и на двамата, а да благодаря за червея на колегата asinasi... край, спирам аспирина :evil:
П.с. Блондинката си остава руса мозъчно - пак пиша от акаунта на половинката :oops:
Sundy
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Само звънни и сме те замъкнали (то аз си хванах настинката, ама един течащ нос ли ще ме спре ) Лудите ентусиасти са Коцето и брат му (който за първи път хващаше зарган, но като ги подпука... ) Сега половинката вилнее в Несебър, а аз се прибирам от работа и се надявам, че нищо не е хванал (как така ша ходи без мен )
============================================

:D Току преди 20-ина минути минах край агенцията на Косьо и ...като тръгна да ми разправя,че е морил зарганите с вас на Влас (ако няма рима-удари мА :lol: ) включих веднага реотана и дедуктивното мислене :wink: :!: :D Он рече,че ти и Наско сте помлели рибите (като подчерта ,че ти си била баш килъра!!?) :shock: ,а те са хванали наполовина на вас....че и по-малко...и пак е доволен и от резултата,и от кефа!

'Танас като се върне,веднага да пише к'во е хванал във форума! В този супер ден,тамън преди развалата на времето,зарганите(ако ги е открил) би следвало да са налитали като луди...или като за последно?!
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Мнение от ATANAS GANCHEV »

shturetc написа: 'Танас като се върне,веднага да пише к'во е хванал във форума! В този супер ден,тамън преди развалата на времето,зарганите(ако ги е открил) би следвало да са налитали като луди...или като за последно?!
Мани,мани не е за РАЗПРАВАНЕ :evil: тва да те прокълне
sundy не си е шега работа(две риби с две очи общо)едвам отървах капото.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
GENIUS
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от GENIUS »

Днес времето беше хубаво за риба, но за четири часа удари само един зарган и нищо друго.
Имаше късмет, върнах го обратно във водата :)
Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
GENIUS
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от GENIUS »

Сутринта ми удариха тези двата.
Изображение
Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

GENIUS написа:Сутринта ми удариха тези двата.
Изображение
И къде ти удариха на юг или на север.хахахахаха.ей тука в тоя форум ще ме уморите :D
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
Момчил Димитров
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Момчил Димитров »

Зарган има много на Синеморец и на Силистар.Всеки ден е пълно с варненци и ловят по 70,80 риби на ден,а после разправят тука във форума че нямало зарган и показват снимка с една рибка или две.Затова се регистрирах днес,защото всеки ден чета форума и виждам какви глупости се пишат в него,за да кажа истината.Същите тези хора които пишат на юг от царево са на Синеморец и трошат заргана.Ходят по тъмно и пазят местата за да не може друг да иде да лови.Това е от тука.Беше крайно време някой да каже истината!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото :(
GENIUS
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от GENIUS »

Момчил Димитров написа:
GENIUS написа: И къде ти удариха на юг или на север.хахахахаха.ей тука в тоя форум ще ме уморите :D
Посока Сахара :finga:
Аватар
sttenli
новобранец
новобранец

Мнение от sttenli »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ РИБАРИ...
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен !!! :partyman:
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОЛЕГИ РИБАРИ.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес на ной бяхме двама,колегата хвана една заргана а аз изтървах две.щях да стоя до обяд но ми паднаха червеите във водата .
Pavel Qnakiev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Pavel Qnakiev »

Kodjito75 написа:днес на ной бяхме двама,колегата хвана една заргана а аз изтървах две.щях да стоя до обяд но ми паднаха червеите във водата .
Ех колега нямал си късмета :)
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

Честит празник и от мен на всички ПИШЕЩИ във този форум и дано да ставаме повече.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Честит празник.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”