Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2012
Само звънни и сме те замъкнали (то аз си хванах настинката, ама един течащ нос ли ще ме спреshturetc написа:sundy,
много се развилняхте с Наско!? ...Само не доразбрах,кой трябваше да ми ги предаде-"двамата луди ентусиасти" ли ? Не съм сигурен,че се знаем?...

Упс, сори - писах вече на половинка вино и няколко аспирина (явно аспирина не ми действа добреstrijok написа:Радвам се че колегите са ВИ помогнали с червея, НО определено аз не съм бил на мястото на случката.

П.с. Блондинката си остава руса мозъчно - пак пиша от акаунта на половинката

Sundy
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
- shturetc
- ще става разбирач
Само звънни и сме те замъкнали (то аз си хванах настинката, ама един течащ нос ли ще ме спре ) Лудите ентусиасти са Коцето и брат му (който за първи път хващаше зарган, но като ги подпука... ) Сега половинката вилнее в Несебър, а аз се прибирам от работа и се надявам, че нищо не е хванал (как така ша ходи без мен )
============================================
Току преди 20-ина минути минах край агенцията на Косьо и ...като тръгна да ми разправя,че е морил зарганите с вас на Влас (ако няма рима-удари мА
) включих веднага реотана и дедуктивното мислене
Он рече,че ти и Наско сте помлели рибите (като подчерта ,че ти си била баш килъра!!?)
,а те са хванали наполовина на вас....че и по-малко...и пак е доволен и от резултата,и от кефа!
'Танас като се върне,веднага да пише к'во е хванал във форума! В този супер ден,тамън преди развалата на времето,зарганите(ако ги е открил) би следвало да са налитали като луди...или като за последно?!
============================================

'Танас като се върне,веднага да пише к'во е хванал във форума! В този супер ден,тамън преди развалата на времето,зарганите(ако ги е открил) би следвало да са налитали като луди...или като за последно?!
-
- новобранец
Мани,мани не е за РАЗПРАВАНЕshturetc написа: 'Танас като се върне,веднага да пише к'во е хванал във форума! В този супер ден,тамън преди развалата на времето,зарганите(ако ги е открил) би следвало да са налитали като луди...или като за последно?!

sundy не си е шега работа(две риби с две очи общо)едвам отървах капото.
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
-
- научил се да хвърля
Днес времето беше хубаво за риба, но за четири часа удари само един зарган и нищо друго.
Имаше късмет, върнах го обратно във водата
Имаше късмет, върнах го обратно във водата

Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
-
- научил се да хвърля
Сутринта ми удариха тези двата.

Неспособността да се насладим пълноценно на очарованието на самотата, ни въвлича ежедневно в опустошителни взаимоотношения с всякакви дебили...
-
- вече хвърля и на тежко
И къде ти удариха на юг или на север.хахахахаха.ей тука в тоя форум ще ме уморитеGENIUS написа:Сутринта ми удариха тези двата.

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- вече хвърля и на тежко
Зарган има много на Синеморец и на Силистар.Всеки ден е пълно с варненци и ловят по 70,80 риби на ден,а после разправят тука във форума че нямало зарган и показват снимка с една рибка или две.Затова се регистрирах днес,защото всеки ден чета форума и виждам какви глупости се пишат в него,за да кажа истината.Същите тези хора които пишат на юг от царево са на Синеморец и трошат заргана.Ходят по тъмно и пазят местата за да не може друг да иде да лови.Това е от тука.Беше крайно време някой да каже истината!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- научил се да хвърля
Посока СахараМомчил Димитров написа:GENIUS написа: И къде ти удариха на юг или на север.хахахахаха.ей тука в тоя форум ще ме уморите

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ РИБАРИ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от мен !!! 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КОЛЕГИ РИБАРИ.
днес на ной бяхме двама,колегата хвана една заргана а аз изтървах две.щях да стоя до обяд но ми паднаха червеите във водата .
-
- вече хвърля и на тежко
Ех колега нямал си късметаKodjito75 написа:днес на ной бяхме двама,колегата хвана една заргана а аз изтървах две.щях да стоя до обяд но ми паднаха червеите във водата .

- sardina
- научил се да хвърля
Честит празник и от мен на всички ПИШЕЩИ във този форум и дано да ставаме повече.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Честит празник.