Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов около Добрич
Тази фраза е уникална, после как няма да скачат шараните...Сега сериозно, как няма да пробвате пак при такова наличие на шарковци !?!Ketchup написа:buci написа:.... Бяхме около 3ма ...
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- вече хвърля и на тежко
Киселово държи доста шаран но дребен.Едрия или е покрит некаде или го нема миналата година и на мрежите нема изкаран.Толупи има над 20кила бяла риба има риби над кило амури ама изкарани над 10кила.Дано съм бил полезен колега.
-
- новобранец
Колеги искам да попитам за Плачидол малкия,дали са се размърдали хубавите каракуди (визирам тези по около 500гр и нагоре които се обаждаха) или само рака остана в този трап? Благодаря и наслука през новият сезон колеги ! 

- jivko81
- научил се да хвърля
колега те се размърдаха ама след този студ трябва да почакаш да се затопли водата
Няма времеjibira написа:Тази фраза е уникална, после как няма да скачат шараните...Сега сериозно, как няма да пробвате пак при такова наличие на шарковци !?!Ketchup написа:buci написа:.... Бяхме около 3ма ...

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Малкия на Плачи дол май щял да го взима негъра дето гледа земи там...
Той язовират до колкото аз знам,селото и община Добрич не могат да се разберат на когое и затова не го зарибяватNikolay ( Dobrich ) написа:Малкия на Плачи дол май щял да го взима негъра дето гледа земи там...
-
- вече хвърля и на тежко
Колега още миналата година се разбрахаKetchup написа:Той язовират до колкото аз знам,селото и община Добрич не могат да се разберат на когое и затова не го зарибяватNikolay ( Dobrich ) написа:Малкия на Плачи дол май щял да го взима негъра дето гледа земи там...
Nikolay ( Dobrich ) написа:Малкия на Плачи дол май щял да го взима негъра дето гледа земи там...
Почти съм сигорен че не е истина.

-
- научил се да хвърля
Едва ли някой ще го вземе. Той е толкова затлачен, трябва да се източва и да се чисти основно, което си е пари, а за тоя малкия язовир не си струва. 

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

Ами за големия,някаква информация ? Там не съм бил от доста години,винаги на малкия ходя..
-
- вече хвърля и на тежко
driu написа:Едва ли някой ще го вземе. Той е толкова затлачен, трябва да се източва и да се чисти основно, което си е пари, а за тоя малкия язовир не си струва.
За всеки влак си има пътници.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Дано остане свободен - единствения див водоем около Добрич, на който може да се направи приличен риболов!Ketchup написа:Ами за големия,някаква информация ? Там не съм бил от доста години,винаги на малкия ходя..
-
- вече хвърля и на тежко
Nikolay ( Dobrich ) написа:Дано остане свободен - единствения див водоем около Добрич, на който може да се направи приличен риболов!Ketchup написа:Ами за големия,някаква информация ? Там не съм бил от доста години,винаги на малкия ходя..
Обаче нема да стане

В големия има повече риба ор малкия ?
-
- вече хвърля и на тежко
Ketchup написа:В големия има повече риба ор малкия ?
То на малкия нема вода вий търсите риба +/- некой едър шаран