Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Прав е Павел, тоя Силитрон и Депрона стават само за подложка под ламинат и за...чашки за кафе
Не стига, че мухлясва стабилно на фугата, ами като го минеш само с термошилда гледай да не се допираш до стената по никакъв повод, че стават най-прекрасни дупки и вдлъбнатини

Не стига, че мухлясва стабилно на фугата, ами като го минеш само с термошилда гледай да не се допираш до стената по никакъв повод, че стават най-прекрасни дупки и вдлъбнатини

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ааааррггхххххх.........термошийлда ще е само по тавана върху "подложка" селитрон, докато по стените ще има тапети, пак върху селитрон.
Фуги почти няма, а където е имало малки, са запълнени със силикон StyroFix.
После селитрона се грундира със смес от лепило и 20% вода, което прави защитен филм, уплътнява фугите и т.н., та след това - кеф ти тапети, боядисване, плочки и т.н.
Фуги почти няма, а където е имало малки, са запълнени със силикон StyroFix.
После селитрона се грундира със смес от лепило и 20% вода, което прави защитен филм, уплътнява фугите и т.н., та след това - кеф ти тапети, боядисване, плочки и т.н.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
По-добре е с каква да е изолация, отколкото без никаква. И да е частичен ефекта си е все пак някакъв ефект. Човек затова се учи постоянно. А за това затова, че Кире се похвали тук във форума, напролет ще сподели впечатленията си и ние ще знаем дали рекламата на Селитрона има съответното покритие.
Пък да знаете каква рецепта е типосал Кире в кулинарната тема. Сьомгова пъстърва по селски с кайма. Риба с кайма не съм опитвал още, та Кире да каже дали си е облизал пръстите.

Пък да знаете каква рецепта е типосал Кире в кулинарната тема. Сьомгова пъстърва по селски с кайма. Риба с кайма не съм опитвал още, та Кире да каже дали си е облизал пръстите.

Павката си паФка цигарка, а Кирето заклет непушач го гълчи:GODzillata написа:Уууууууууууууууууууууууууууууу..........Павел Иванов написа:пп - ако не знаете , тия дни разрешават официално пушенето в обществените заведения![]()
![]()
![]()
![]()
_ Що се тровиш бе човек, колко цигари пушиш на ден?
- Амииии, кутия и половина....
- Ами ти знаеш ли колко пари са това.... за една година даваш по 3500лева, а ги пушиш 20 години и досега си дал 70000лв... ти знаеш ли, каква яхта щеше да имаш за тез пари бе.....
Павката го гледал, гледал па му рекал:
Добре де, ти като не пушиш къде ти е яхтата....
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- Модератор
vatus56 написа: Павката го гледал, гледал па му рекал:
Добре де, ти като не пушиш къде ти е яхтата....

Строят я бре - що матриал са събралиdantho.mihov написа:vatus56 написа: Павката го гледал, гледал па му рекал:
Добре де, ти като не пушиш къде ти е яхтата....![]()
![]()
![]()

....ама от друга страна като се замисля, Киро спря цигарите и само след няколко месеца със спестените пари си купи, е не яхта, ама "Елизабет" не е по-малко кипра лодчица, че даже и пари за селитрон му останаха...
Никоя риба не е по - важна от живота !
Здравейте.Я едно клипче за споделяне
http://359.bg/skrita-kamera-internet/?f ... ations-bar" onclick="window.open(this.href);return false; . И едно коте,гони балон

Риболовци.
Е и това ми хареса-северна сила
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ek-adw#t=7" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовци.
- GODzillata
vatus56 написа:....ама от друга страна като се замисля, Киро спря цигарите и само след няколко месеца със спестените пари си купи, е не яхта, ама "Елизабет" не е по-малко кипра лодчица, че даже и пари за селитрон му останаха...
Няма ташак, преди ми заминаваха по около 200 кинта на месец за цигари.

Сега ги давам за хубави парфюми, защото и те са ми страст, последната ми придобивка е Eau de parfum Narciso Rodriguez for him.

Че то по хубаво на
парфюм да мирише отколкото на цигари .У дома жената като запали и котето почва да киха
Аз мърморя но кой да чуе
Що разправии имаме за тези цигари
.Обещавал съм и какво ли не само да ги спре но.....не.Даже
и
не помагат.

- Павел Иванов
Кире , вервай ми , знам какво говоря
Селитрона беше "модерен" по нашите виалети преди десетина години . На какви чудеса съм се нагледал , особено при панелки ...... Щом аз с кухата си бака опаковах на бълдъзето стаята с туй чудо и после го махах . Таквизи работи се слагат за подложка на паркет , как е казал Десо , за подземна изолация и такава на трегери , но не и на стени . На стените се слага тъй нареченият стиропор , по простата причина че "диша" . Та тъй . Инак вчера баси безрибното състезание се получи по Искъра
Щом станах трети с едно сомче от твоите
Ся ш хода да си заприходя мариновани ребърца и довечера на барбекюто , поляти с черно Джиймче и ш пазара буля за запържи бобец за гарнитура

Ся ш хода да си заприходя мариновани ребърца и довечера на барбекюто , поляти с черно Джиймче и ш пазара буля за запържи бобец за гарнитура

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бе и едни шев на бедрото,ма това го коментирахмеvatus56 написа:....ама от друга страна като се замисля, Киро спря цигарите и само след няколко месеца със спестените пари си купи, е не яхта, ама "Елизабет" не е по-малко кипра лодчица, че даже и пари за селитрон му останаха...

- GODzillata
По-точно беше риба със сос "Болонезе" - направих соса с каймата, натъпках го в рибата, отдолу имаше подложка лучени шайбички и боб, и всичко това бе запечено във фурната......хапнах го с кеф, след това малко попръцвах зловонно.dantho.mihov написа:... Сьомгова пъстърва по селски с кайма. Риба с кайма не съм опитвал още, та Кире да каже дали си е облизал пръстите.

Както се вика - "Сега в София, после и по другите градове!"....а пък във Видин след столетиеПавел Иванов написа:...Селитрона беше "модерен" по нашите виалети преди десетина години . ...

Не ми трябва стената да диша, искам да я херметизирам, пък ако случайно избие мухъл, ще сложа на крилото на прозореца една от ония автоматичните клапи, които се отварят/затварят в зависимост от влагата.

Бе тъкмо се чудех каква беше тая тренировка на Гражданска защига със сирените на 01.10 ,а то къде била причината.То сега с тези северозападни ветровеGODzillata написа:......... след това малко попръцвах зловонно.![]()
![]()
![]()