Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Vid написа:Г-да ..... а вие си чешите мъдете....
Нищо де, то за софиянци проблема стига до Вакарел не повече......
България умира бавно, но безвъзвратно.....
Вид-е,
Мога и г-н ВИД да те нарека, ама няма да е същото !
То България върви по един кофти път след едни избори през 1990 година !
Когато вместо да се тръгне напред, хората пожелаха да се върви НАЗАД !
Тогава установих, че имам дълбоки различия с тези хора и се старая да си запазя психиката си, като не им обръщам внимание.
После имаше и още едни избори, и още едни,
Сега пак сме почти във същата фаза !
Въпреки това, през годините съм се старал доколкото мога, да участвам във всички масови прояви, за които съм имал вътрешното убеждение, че са правилни. Повечето от тези прояви завършиха по правилния начин.
Та все ми се струва, че софиянци не си чешем мъдете, за разлика от тези след Вакарел !
Може и да се почесваме, ама при определени обстоятелства !
Колкото до криминалната регистрация - трябва да я преживееш!
Едва ли някой друг ти е виновен,
Имаше много агресия в теб, понякога постовете ти по други теми бяха доста яростни!
Но ................ случило се е , ще отмине.
Търси решение на проблема,
Аз съм готов с чорбата,даже на снимах целия процес на приготвянето
Това е резултата,ухае страхотно.
Това е резултата,ухае страхотно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- G.Petkov

Павел Три написа: .....Искам спокойствие а не навалица .По нашенско bite и danke малко трудно вървят и за това .....
Павле Трифонов,
Е, и аз искам, ама ..... спокойствие - само по дефилето на Искъра, ама ме мързи да пътувам до там !
А има и много "спокойни" водоеми около София, прекалено спокойни за моите разбирания !
Иначе, днес закачих такъма на човека със сините дрешки /на снимката/,
Беше ми влезнал в "коридорчето",
И хем с ромски вид, ама се разплетохме учтиво,
Аз също гледам да не се карам с хората, замятам правилно и старателно, изчаквам съседите, абе ..... идилия !
Vid написа:Г-да, спрях да пиша в та тема, щото ме интересуват други неща- като например бунта на орките в Харманли, де споделех и притесненията на хората.... и бях на мястото....
И, въпреки че съм криминално регистриран елемент, продължавам да се бора, а вие си чешите мъдете....
Нищо де, то за софиянци проблема стига до Вакарел не повече.... Вече ме е срам, да съм горд българин...
България умира бавно, но безвъзвратно.....
То си е истина
И, въпреки че съм криминално регистриран елемент, продължавам да се бора, а вие си чешите мъдете....
ами то понеже няма как да ги регистрираме всичките вкупом , ся вярно , че не е хуманно да ги турнеме в общежития от затворен тип , ама пък тия са ни неканени гости ! Ся кво правиме , понеже се славиме с българското ни гостоприемство ! Тия дето така или иначе вече са ни гости ги посрещаме с добре дошли , а следващите пущуни от Афганистан , Ирак или от Африка вече само бой и ебане на българо-турската граница !
- Павел Иванов

Дончо , бъркаш понятиятаDon4o_62 написа:...между другото да ти спомена нещо за пръчките...
Мартине , определено все по-често забравяш да си взимаш Реланиума навреме
Красе , от днеска при вазе , от утре вечер го чекаме и при назе , ама крайно време е да видим зима барем за седмица начи . Не друго ами ми се изтъркаа зимните гуми докът я чекам
Георге , вчера и днес бяха едни от най-обещаващите дни за риболов на хищник , без значение на платено или свободно , като гледам масовката не само аз го знам това де
Петре ....... ти си знаеш
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
Каба Тоньо
- научил се да хвърля

Без бел леП и килата се топят.Павел Иванов написа:Bigmarlin написа:Тава от...
Диетите ги остай на КиреА и с тех теракот не съ праи доколкото ми е известно . Свръх натоварване с леки тежести + голям брой лицеви и коремни , наистина голям като брой . Иначе и малце диета де , намалих хляба до една филия на ден но за сметка на това увеличих месото
Респект за хъса да тренираш до откат. 98 кила не съм бил от 2008 насам ама тогаз бех ергенин, бездетен и съм си позволявал тренировки 5 пъти седмично. Правил съм и 2 и 3 разови тренировки.
Пример;
Сутрин 40 мин. крос със бавно-средно темпо. Следобед силова . Вечер кръгови/интервални кат тез дето ги описва Годзилий/ + спаринг.
Тежести почти не съм ползвал с изключение на пудовки/ аз им виках подувки
Един тренер викаше че на ''тежки ръце'' човек не може да се научи, или ги има или не.
Миналата година започнах да ходя на фитнес и си направих програма съобразена с моите желания за резултат. КултуризЪма е щуротия за мен...не се гради качество на мускла с него. Затова правих само интервали от по 5-6 упражнения по 15-20 пвторения с макс 90 секунди почивка между кръговете. На 7я кръг вече ти се плаче и се сещаш че без парлелно кардио тея трнировки само те хабят. Затова намалих интензитета за сметка на по големи тежести и завършвах с кофички до откат. 3-4 серии. На 120 кила 8 бройки си бяха повод за радост и тъга предвид 35-40 от преди 7-8 години...ама така е нещо като не се практикува се забравя...таа в тоя ред на излияния още веднъж респект за това че си се решил
П.П./ П.С.
Послепис пост спектрум
- Павел Иванов

Качвал съм до 112 кила , кога бех спрел за малко пушенето , та имам някакъв опит
Идеята е тия дни като закръгля 90 оки да спра да свалям , ако е нужно ще повиша ранътъ , щото все пак на тия години , под тия кила , при размерите ми , сметам да не е нужно . Та като стигна тая психологическа граница смятам да продължа само с интензивно натоварване , ако не друго да опровергая Красе барем
Иначе както и преди съм споменавал в темата , относно спаринга , от време на време си се включвам в любителските ММАта , ей тъй , просто за разтоварване от стреса 
Павел Иванов
Павел Иванов
-
Каба Тоньо
- научил се да хвърля

Съгласен колега. Дори и договорено човек като свали ръкавиците е смирен и благ...тук не иде реч за мерене на ....а за други неща. Западната клтура е съсредоточена в надпреварата а поне за мен не това осмисля бойните изкуства.
И аз се кефя на ММА... ама само да гледам
И аз се кефя на ММА... ама само да гледам
- Павел Иванов

Не го разбирай по този начин
Просто исках да уметна , че явно некво начало на "кризата на средната възраст" ме е напъплило
Некои хора в случаят си зимат чистак ново Порше и харем млади пТички , а аз като немам кинти за тия раути мъ избива да си върнем вида на бодито барем от времето кога наскоро бех спрел състезателната си кариера и си отворих фейсбук

Павел Иванов
Павел Иванов
Тъй-тъй Павка , и аз съм същия ку тебе , ама нещо почнаха да ни подпичкосват потребителите тука из форума , най-вече колегата Годзу ,за който се предполага , че ще е твоят следващ наследник тука из форума ? Баце тва тука стана като в древния РимПавел Иванов написа:Не го разбирай по този начинПросто исках да уметна , че явно некво начало на "кризата на средната възраст" ме е напъплило
Некои хора в случаят си зимат чистак ново Порше и харем млади пТички , а аз като немам кинти за тия раути мъ избива да си върнем вида на бодито барем от времето кога наскоро бех спрел състезателната си кариера и си отворих фейсбук
![]()
![]()
Последно промяна от Trias на Пон Ное 28, 2016 1:09 am, променено общо 1 път.
-
Каба Тоньо
- научил се да хвърля

Не ме разбра.. не те критикувам а си споделям вижданията за спорта и бойните изкуства.Сигрен съм че не правиш спаринг за да си вдигаш самочвствието а за да се чувстваш добре.
Най ме кефеше да спарвам с треньора си щото ме спукваше от лабут без да ме нарани или контузи...ей така со кротце, со благо и со по малко кьотек.Не съм търсил после да си връщам с по нетехнични от мен в следващи рундове защото това обезмисля принципите върху които стъпват БИ.
Излизах от залата смирен и тих и трдно можеше нещо да ме извади от релси. Това откъм душевно-психологическата страна, от физическата човек да е в добро здраве и като му се наложи да свърши някоя работа да не пъхти като парен локомотив.
ПП. Не бих се пуснал в ММА спаринг ще видя зор със захватите и ключовете...ше има да тупам по тепиха
Най ме кефеше да спарвам с треньора си щото ме спукваше от лабут без да ме нарани или контузи...ей така со кротце, со благо и со по малко кьотек.Не съм търсил после да си връщам с по нетехнични от мен в следващи рундове защото това обезмисля принципите върху които стъпват БИ.
Излизах от залата смирен и тих и трдно можеше нещо да ме извади от релси. Това откъм душевно-психологическата страна, от физическата човек да е в добро здраве и като му се наложи да свърши някоя работа да не пъхти като парен локомотив.
ПП. Не бих се пуснал в ММА спаринг ще видя зор със захватите и ключовете...ше има да тупам по тепиха
-
Каба Тоньо
- научил се да хвърля

https://www.youtube.com/watch?v=OwrFMtGKz8MПавел Иванов написа:Не го разбирай по този начинПросто исках да уметна , че явно некво начало на "кризата на средната възраст" ме е напъплило
![]()
![]()
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Да си знаешПавел Иванов написа:...ако не друго да опровергая барем...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- GODzillata

ПаФ, ся е момента па да откажеш цигарите, мое се каже, че почти си узрял за таа раута!
Ем нема ти пречат на тренировките...
А па аз с мойте кила освен да зема да тренирам сумо.
Момци, напрао ме активирахте, особено селфито на Краси и още днес влазам у залата!
А па аз с мойте кила освен да зема да тренирам сумо.
Момци, напрао ме активирахте, особено селфито на Краси и още днес влазам у залата!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

@Бай Гошо:

Пропусна "икони" като асеновградския мавруд и смилянския боб ...И моята пъстърва е от Доспат,
Като картофите от Сърница, зелето от Петърч и дините от Любимец