Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от lusienn »

Аз сега прочетох че Мренката заплашва,колега който не участва в тоя форум.

Това е уникално-да ползваш форума като платформа за Агресия :?:

Мренка сложи някоя актуална твоя снимка,да те знам и Аз-да не ми скочиш и на мен някога :?:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

hipp31 написа:]
От приятели разбрах ,че си ме коментирал и заради тебе си направих регистрация в този форум.Обяснение за моя риболов не съм длъжен да ти давам . Аз колко риби съм пуснал ти толкова риби никога няма да хванеш през живота си. Издразниха ме коментарите които си правил по мой адрес и не осъзнаваш ли в какви лайна може да се забъркаш плюс това сме били на един бряг заедно с тебе и защо тогава не ми изхварчаха щеките баките и платформите. Лошото в ситуацията за теб е ,че ти не си в състояние да го направиш това , защото първо категорията не ти отговаря ,а доста спокоен човек съм , но не се опитвай да ме изкараш извън нерви , защото на мен не ми е нужен допинг за да направя това което ти искаш да направиш с мен. А искрено се моля да се засечеме пак за да видя как ще ми "хвърчи" багажа. А относно рибата която ти ловиш , колко пъти си я взимал и колко пъти си я връщал , защото в малкото пъти когато ловиш си я взимаш лично аз съм те виждал. Недей да коментираш повече глупости по мой адрес , ако няма какво да правиш намери си друго занимание и не се занимавай с мен ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ГО.
Един кратък отговор и ти изпълнявам желанието - никакъв коментар повече. Може и да съм се пошегувал просташки за щеките, но се замисли какво впечатление оставяш по реката. Да, миналата година сме ловили на един бряг, даже ви оставих стръв и захранката която ми остана. Да, тогава взех и някоя риба.
Но това лято на няколко пъти прекалихте, ако го правите, поне да е малко по - прикрито.
Останете си със здраве.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Valio_ribata написа:Темата за Струма започва да понамирисва ,не е лошо да се пише само за реката и рибата в нея.От доста време едни и същи хора си ги мерите ,време е да престанете.Реката е за всички.
И от доста време едни и същи давахме информация ежедневно за реката! А знайни и незнайни герои се изказваха лакомо,или траеха като путки с извинение! Така,че имайте уважение към добрите риболовци,които ВИ ,,снасят,, инфо,та било то и по оскъдно вече!!!!!Като начало може да започнеш със снимки и инфо!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

ебати щом личности без нито едно мнение и инфо за реката у тоя форум почнаха да правят забележки че 10 човека пишели :Х даже долавям и разочарование :D :D ужасссс батееееее :Х
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

bounce написа:ебати щом личности без нито едно мнение и инфо за реката у тоя форум почнаха да правят забележки че 10 човека пишели :Х даже долавям и разочарование :D :D ужасссс батееееее :Х
Батка що да ти кажем:) Представи си и забележки :))))))

Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Абе тук си е като "Дързост и красота", филмът никога не свършва :) Винаги има интрига, ахах. В другите теми човек пише и може 1 година друг да не се излъже след него, тук няма празно :D
Valio_ribata
новобранец
новобранец

Мнение от Valio_ribata »

Ни най малко съм имал намерение да засегна ,колегите които редовно пишат и дават информация за реката.Много рядко имам възможност да отида на Струма, и съм слаб риболовец на река. Така,че инфо и снимки няма как да изпратя. Но забелязвам ,че някои от колегите се изказват сякаш реката е тяхна,и други нямат право на мнение.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Всеки има право на мнение....но понякога то върви и с уважение ;)

chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Един кратък отговор и ти изпълнявам желанието - никакъв коментар повече. Може и да съм се пошегувал просташки за щеките, но се замисли какво впечатление оставяш по реката. Да, миналата година сме ловили на един бряг, даже ви оставих стръв и захранката която ми остана. Да, тогава взех и някоя риба.
Но това лято на няколко пъти прекалихте, ако го правите, поне да е малко по - прикрито.
Останете си със здраве.[/quote]
Не убаво човек да се прави на некакъв къде не е!!!Щото света малък,па БГ още повече!!!Не те познавам, нито тебе ,нито обвинения в месарство.Ма кво се оказва и ти мъкнеш,ма кълнеш другите,а и нещо много бързо би задна!!!Никога не съм харесвал прекалените светци!
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Вдига ли?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

topsoft написа:Вдига ли?
http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8- ... 55103.html Информацията е стара, но се твърди, че това нещо вече работи, та вдигането вече ще зависи от доста неща.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Дали наистина работи и от кога? На няколко пъти ми казват, че нивото играе през деня...явно ще се бучат клечки като на искъра...
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Мой приятел ми каза, че са го пуснали. Официална информация не намерих.
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Докато умните се наумуват,лудите се нлудуват.Ако е верно...
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Засега самого пробат.Аз одавна писах за тая глупост ама на никои немусе вярваше.Отука натам риболова по Струма става никакьв.Резко вдигане и резко спадане дане кажем и пресьхване през лятото;
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”