Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Аз сега прочетох че Мренката заплашва,колега който не участва в тоя форум.
Това е уникално-да ползваш форума като платформа за Агресия
Мренка сложи някоя актуална твоя снимка,да те знам и Аз-да не ми скочиш и на мен някога
Това е уникално-да ползваш форума като платформа за Агресия

Мренка сложи някоя актуална твоя снимка,да те знам и Аз-да не ми скочиш и на мен някога

Риболовци.
Един кратък отговор и ти изпълнявам желанието - никакъв коментар повече. Може и да съм се пошегувал просташки за щеките, но се замисли какво впечатление оставяш по реката. Да, миналата година сме ловили на един бряг, даже ви оставих стръв и захранката която ми остана. Да, тогава взех и някоя риба.hipp31 написа:]
От приятели разбрах ,че си ме коментирал и заради тебе си направих регистрация в този форум.Обяснение за моя риболов не съм длъжен да ти давам . Аз колко риби съм пуснал ти толкова риби никога няма да хванеш през живота си. Издразниха ме коментарите които си правил по мой адрес и не осъзнаваш ли в какви лайна може да се забъркаш плюс това сме били на един бряг заедно с тебе и защо тогава не ми изхварчаха щеките баките и платформите. Лошото в ситуацията за теб е ,че ти не си в състояние да го направиш това , защото първо категорията не ти отговаря ,а доста спокоен човек съм , но не се опитвай да ме изкараш извън нерви , защото на мен не ми е нужен допинг за да направя това което ти искаш да направиш с мен. А искрено се моля да се засечеме пак за да видя как ще ми "хвърчи" багажа. А относно рибата която ти ловиш , колко пъти си я взимал и колко пъти си я връщал , защото в малкото пъти когато ловиш си я взимаш лично аз съм те виждал. Недей да коментираш повече глупости по мой адрес , ако няма какво да правиш намери си друго занимание и не се занимавай с мен ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ГО.
Но това лято на няколко пъти прекалихте, ако го правите, поне да е малко по - прикрито.
Останете си със здраве.
-
- фен клуб-скобар
И от доста време едни и същи давахме информация ежедневно за реката! А знайни и незнайни герои се изказваха лакомо,или траеха като путки с извинение! Така,че имайте уважение към добрите риболовци,които ВИ ,,снасят,, инфо,та било то и по оскъдно вече!!!!!Като начало може да започнеш със снимки и инфо!Valio_ribata написа:Темата за Струма започва да понамирисва ,не е лошо да се пише само за реката и рибата в нея.От доста време едни и същи хора си ги мерите ,време е да престанете.Реката е за всички.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

ебати щом личности без нито едно мнение и инфо за реката у тоя форум почнаха да правят забележки че 10 човека пишели :Х даже долавям и разочарование
ужасссс батееееее :Х

-
- фен клуб-скобар
Батка що да ти кажем:) Представи си и забележкиbounce написа:ебати щом личности без нито едно мнение и инфо за реката у тоя форум почнаха да правят забележки че 10 човека пишели :Х даже долавям и разочарование![]()
ужасссс батееееее :Х

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Абе тук си е като "Дързост и красота", филмът никога не свършва
Винаги има интрига, ахах. В другите теми човек пише и може 1 година друг да не се излъже след него, тук няма празно 

-
- новобранец
Ни най малко съм имал намерение да засегна ,колегите които редовно пишат и дават информация за реката.Много рядко имам възможност да отида на Струма, и съм слаб риболовец на река. Така,че инфо и снимки няма как да изпратя. Но забелязвам ,че някои от колегите се изказват сякаш реката е тяхна,и други нямат право на мнение.
-
- фен клуб-скобар
Всеки има право на мнение....но понякога то върви и с уважение 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Един кратък отговор и ти изпълнявам желанието - никакъв коментар повече. Може и да съм се пошегувал просташки за щеките, но се замисли какво впечатление оставяш по реката. Да, миналата година сме ловили на един бряг, даже ви оставих стръв и захранката която ми остана. Да, тогава взех и някоя риба.
Но това лято на няколко пъти прекалихте, ако го правите, поне да е малко по - прикрито.
Останете си със здраве.[/quote]
Не убаво човек да се прави на некакъв къде не е!!!Щото света малък,па БГ още повече!!!Не те познавам, нито тебе ,нито обвинения в месарство.Ма кво се оказва и ти мъкнеш,ма кълнеш другите,а и нещо много бързо би задна!!!Никога не съм харесвал прекалените светци!
Останете си със здраве.[/quote]
Не убаво човек да се прави на некакъв къде не е!!!Щото света малък,па БГ още повече!!!Не те познавам, нито тебе ,нито обвинения в месарство.Ма кво се оказва и ти мъкнеш,ма кълнеш другите,а и нещо много бързо би задна!!!Никога не съм харесвал прекалените светци!
Вдига ли?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://pik.bg/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8- ... 55103.html Информацията е стара, но се твърди, че това нещо вече работи, та вдигането вече ще зависи от доста неща.topsoft написа:Вдига ли?
Дали наистина работи и от кога? На няколко пъти ми казват, че нивото играе през деня...явно ще се бучат клечки като на искъра...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Мой приятел ми каза, че са го пуснали. Официална информация не намерих.
Докато умните се наумуват,лудите се нлудуват.Ако е верно...
- Martin Mihailov
- учете се от него
Засега самого пробат.Аз одавна писах за тая глупост ама на никои немусе вярваше.Отука натам риболова по Струма става никакьв.Резко вдигане и резко спадане дане кажем и пресьхване през лятото;