Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа: Съб Фев 26, 2022 12:39 pm
kukukuka написа: Съб Фев 26, 2022 12:03 pm заляха Полша :lol: :lol: :lol:
В Полша има поне милион украинци и бачкат там от години,ма ти откъде да знаеш като не си излизал от село? :mrgreen: :drinkers: В Украйна има поне 250хиляди българи и са добре дошли у дома,ако поискат! :wink: :drinkers:
знам щот съм работил с украинци и занам че ревът от поляците :lol: :lol: :lol: в Украйна някои още са крепостни селяни. дано да ти се изсипе тая сган и набързо ще те погребът с почести :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: Съб Фев 26, 2022 1:15 pml: в Украйна някои още са крепостни селяни. дано да ти се изсипе тая сган и набързо ще те погребът с почести :lol: :lol: :lol:
Веднъж съм общувал с украинци на морето,бяха шофьори на почивка и ми се видяха свестни хора! :wink: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Те и в Колубия са свестни ам всичко се свежда до обстоятелствата които са ги принудили да живеят по този начин. :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

https://images.app.goo.gl/m1ehQEeccJ1Wc3dV9
Съгласен съм Куки! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Освен SWIFT-та и визите за Европа да им анулират на тъпите руски кратуни, ще видят имотите си, чак, като се махнат от Украйна говедата... :evil: , у нас не са много имотите, ама във Франция, Италия, Монте Карло всичко са изкупили...ще ги гледат през крив макарон от чакъла на Сочи.... :lol:
Веднага ще го свалят Путьо за няколко месеца,,, :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа: Съб Фев 26, 2022 12:39 pm
В Полша има поне милион украинци и бачкат там от години,ма ти откъде да знаеш като не си излизал от село? :mrgreen: :drinkers: В Украйна има поне 250хиляди българи и са добре дошли у дома,ако поискат! :wink: :drinkers:
[/quote]

:lol:
30% от думите на украинците са им полски, 10% тюркски и останалото са техни и руски...поляците ги разбират и затова и там работят, ..е имали са и обща държава барабар с Литва.. :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Troli Rapala написа: Съб Фев 26, 2022 10:23 am
robber_79 написа: Съб Фев 26, 2022 1:18 am Байдън излезе пълен смешник
А ти кой си да даваш оценки и определения за Президента на САЩ? :mrgreen: :drinkers: Аре бегай при Путьо да те прати за пушечно месо на Джавелин! :mrgreen: :drinkers:
Аз не мога да взема страна. За мен и двамата са ненормални.
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Не харесвам руснаците, и американците ,Не вземам страна, и не искам никакви войни и размирици в Европа !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Казах им, че 10 000 чеченци идвали на помощ на блядовете, отговориха че знаят и ще влязат през Керченския мост, след това ще го съборят, за да не могат да отстъпват и ще ги изколим до крак барабар с блядовете.... :wink:
Пращат чеченците да колят деца и жени, щото на блядовите не им държи... :evil:
Путьо ша се опути май...своите ще му видят сметката скоро..
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

yco написа: Чет Яну 02, 2014 4:57 pm Таман гледам, че са ме телепортирали перманентно от друг форум.... :lol: , та ето ме тук. :wink:
Та ако на някой му се говори за Сом на Кльонк да заповяда, преди някой да ме е изтрил пак перманентно.. :lol:
..........
Нека бъде сом за Сом на Кльонк! Или поне за Сом! Може да се карате псувате и кълнете в Разни :mrgreen:
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

нали беше умрял бе, кой те съживи.... :wink:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

yco написа: Съб Фев 26, 2022 6:41 pm нали беше умрял бе, кой те съживи.... :wink:

Не мисля че дължа точно на теб отчет по този въпрос :D Но следенето, за спазването на правилата в този форум е точно моя работа! Наложи се да изтрия 2-3 твои мнения с обидни квалификации относно други членове на форума. При още едно такова твое мнение, следва първо официално предупреждение, нататък процедурата ти е позната :wink:
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

що ми се мотаеш в темата тогава, предполагам за да ме провокираш, както преди с другите червени ушанки... :wink: :wink:
не искам да ти чета тъпотите, но ако още един път се появиш тука ще си го получиш подобаващо... :wink: прозрачен си като руски вестник... :wink:
панимаеш...
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

yco написа: Съб Фев 26, 2022 7:16 pm що ми се мотаеш в темата тогава, предполагам за да ме провокираш, както преди с другите червени ушанки... :wink: :wink:
не искам да ти чета тъпотите, но ако още един път се появиш тука ще си го получиш подобаващо... :wink: прозрачен си като руски вестник... :wink:
панимаеш...
Май не ме разбра?
Тези правила са дадени за разясняване на отговорностите на всички членове на naRiba.com. Те трябва да се спазват от всички, за да се подсигури, че нашият форум ще работи безпроблемно и ще бъде приятен и продуктивен за всички негови членове и посетители.

......
2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение.
......
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”