Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Каба Тоньо »

Доста агресия и арогантност се лее по страниците на тази и други теми. Жалко, сигурен съм че повечето колеги сме приятни люде и общото хоби и общата страст / в случая към любимата за мен река Струма/ би трябвало да е основа за сближаване и своего рода приятелство макар и задочно.

Пускачи и месари, знайни и незнайни герои, гордост на базата на написани мнения... Свойско относшение,твои и мои, надменно и предизвикателно поведение към хора които видиш ли били регистрирани еди кога си, сякаш това е мерило за добро отношение.
Тъжно ми е за индивиди които събирайки гордост и себеуважение на базата на хванати риби и още по зле на написани мнения си позволяват безцеремонност. Колко ли празен и безмислен е животът им. В същност виждаме ги и по улиците докато шофираме.Отношението там е същото.

Повече риболов по малко приказки за празни кълванета :fishing3:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Еми темата си е доста дълга.

Аз казах за мене-лових от дете до към казармата-сега съм читател.

Тоест-ако се запаля отново-си избирам някой от топ рибарите за Гид-и тръгвам с него.

Проблема ми е че ям Риба-но не обичам Скобар.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

topsoft написа:Вдига ли?
Информация от вчера и днес, ако някой се интересува. Вчера около обяд - на Невестино сравнително висока вода и кална боза, познат е бил точно под новия мост и се е капотирал.
Джерман яко мътен, Рилска - бистра като сълза. След вливането чак до баражите мътилката е била на талази, вероятно заради бистрата рилска вода. На монца приятел е отбелязал покачването спрямо неделя - точно 20 см. Скобарите очаквано са се разскачали, но не са пипали. Не са ловили на белки, защото не са носили.
Днес в кюстендилския участък при Копиловци - водата е паднала леко и се е избистрила приятно, около 20 - 25 см видимост, според мен чудесна за риболов. Надолу никой от мойта група днес не е ходил.
chokoboy написа: Не убаво човек да се прави на некакъв къде не е!!!Щото света малък,па БГ още повече!!!Не те познавам, нито тебе ,нито обвинения в месарство.Ма кво се оказва и ти мъкнеш,ма кълнеш другите,а и нещо много бързо би задна!!!Никога не съм харесвал прекалените светци!
Чоко, никъде не съм написал че съм светец или че вкъщи риба не влиза :wink: Напротив, в първите мнения изрично написах че обичам да ям уклейки, червеноперки и най - вече струмски пръскачи / тях май ги пропуснах/. От другите взимам само лошо закачените и скобарите, непреживели изваждането. Не знам защо, но лятно време някои ми се стресират и отиват на кино.
Е, понякога ми стане жал и дам някоя риба на колега без късмет. Местните при Симитли май са ми най - симпатични в това отношение, особено дядовците с хранилките.
Знам, че си падам дразнител, но това е положението. Ако обаче поне малко съм помогнал темата за Струма, тая великолепна река, да понастигне по мнения темата за софийските баластриери, значи включването ми не е било съвсем напразно.
И ако времето не се изложи съвсем, то в събота и неделя ще бъде идеално, поне откъм цвят и ниво.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
Ооо Да иессс беиби :D а дано мен :drinkers: да заровим томахавките аххаха 20 литра вино и лулата на мира :D
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
И моето вино е готово така, че бих се включил.
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

А кои няма вино дасе чувствали за поканен.Може да донесем кебапчета.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

prodigy666 написа:
Ооо Да иессс беиби :D а дано мен :drinkers: да заровим томахавките аххаха 20 литра вино и лулата на мира :D
Ти би дошъл,но само ако докараш чичката под моста да го обливаме с топла вода :D

miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Martin Mihailov написа:
А кои няма вино дасе чувствали за поканен.Може да донесем кебапчета.
Може, но да са в нормата :lol: , маломерните .... абе в твоя случай ще минат.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Днес Елешница е придошла зверски, качила е нивото на Струма и я е замътила. Рилска леко е качила, но и тя се е замътила. Джерман мътен като вчера. Всичко това накуп води до много голяма и мътна река при Благоевград. Риболова под Четирци на практика в момента е невъзможен.
В Кюстендилския район поне цвета е бил поносим, единични колеги при Копиловци, малко повече при Невестино. Глетав риболов, отделни риби , повечето навалица просто е убивала времето. Водата непрекъснато е мъкнала шума и клони, при всяко вадене линията е с боклуци.
За съжаление не уцелих прогнозата за събота и неделя.
Аватар
msotiroff
фен клуб-скобар

Мнение от msotiroff »

Чат-пат зимно време преглеждам темите за скобарските реки и не ми го побира акъла, специално в темата за Струма, какво толкова делите, какво толкова се обвинявате един друг... Да не ловите сьомги по тая река, все пак става въпрос за плевелна риба - предимно скобар, карагьоз, кефал... Да взимат и да пържат, колкото си искат... Да им е сладко :roll:
Това лято имам над 300 балканки и съм прибрал не повече от 10 смъртоносно нагълтали - това е разбираемо с оглед красивия риболов на балканки и ниската й популация, обаче тая война за скобари не я разбирам... :? Скобари и карагьози ги взимам и ги раздавам на познати. По време на зимно-пролетния риболов вкъщи прибирам единствено едра каракуда, и то само от определени водоеми...
Изображение
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

за теб е плевелна , а за мен цел номер едно по реката и да дразня се като се изнася и не ми е се тая и не ми дреме че не е вкусна или е вкусна аз риба не ям , хващам , снимам , пускам и не ми е ок че шубата е изнесал половината пасаш и другия път аз ше фана х.я ;)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

От това раздаване нищо не остана;)Ловиме за удоволствие,не за да се храним:)

Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Колега Сотиров, какви плевелни по Струма? Че то навалицата дори зимата не признава ни студ, ни мраз, целогодишно само скобари бленува.
Днес реката е качила нови 10 см при Невестино и риболовът почти е отишъл на кино. Утре пак се чакат валежи, жалко че времето се задържа толкова меко тая година.
Джони, Джони, толкова му се нагледа на това ниско ниво, на ти сега :lol:
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Колкото повече вода толко по добре ще остане за другото лето и дано малко разбута па местата та да има интрига не да гледаме олигофрени събрани на едно место от 100 метра :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”