Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Инфо за р. Струма!
Доста агресия и арогантност се лее по страниците на тази и други теми. Жалко, сигурен съм че повечето колеги сме приятни люде и общото хоби и общата страст / в случая към любимата за мен река Струма/ би трябвало да е основа за сближаване и своего рода приятелство макар и задочно.
Пускачи и месари, знайни и незнайни герои, гордост на базата на написани мнения... Свойско относшение,твои и мои, надменно и предизвикателно поведение към хора които видиш ли били регистрирани еди кога си, сякаш това е мерило за добро отношение.
Тъжно ми е за индивиди които събирайки гордост и себеуважение на базата на хванати риби и още по зле на написани мнения си позволяват безцеремонност. Колко ли празен и безмислен е животът им. В същност виждаме ги и по улиците докато шофираме.Отношението там е същото.
Повече риболов по малко приказки за празни кълванета
Пускачи и месари, знайни и незнайни герои, гордост на базата на написани мнения... Свойско относшение,твои и мои, надменно и предизвикателно поведение към хора които видиш ли били регистрирани еди кога си, сякаш това е мерило за добро отношение.
Тъжно ми е за индивиди които събирайки гордост и себеуважение на базата на хванати риби и още по зле на написани мнения си позволяват безцеремонност. Колко ли празен и безмислен е животът им. В същност виждаме ги и по улиците докато шофираме.Отношението там е същото.
Повече риболов по малко приказки за празни кълванета

Еми темата си е доста дълга.
Аз казах за мене-лових от дете до към казармата-сега съм читател.
Тоест-ако се запаля отново-си избирам някой от топ рибарите за Гид-и тръгвам с него.
Проблема ми е че ям Риба-но не обичам Скобар.
Аз казах за мене-лових от дете до към казармата-сега съм читател.
Тоест-ако се запаля отново-си избирам някой от топ рибарите за Гид-и тръгвам с него.
Проблема ми е че ям Риба-но не обичам Скобар.

Риболовци.
Информация от вчера и днес, ако някой се интересува. Вчера около обяд - на Невестино сравнително висока вода и кална боза, познат е бил точно под новия мост и се е капотирал.topsoft написа:Вдига ли?
Джерман яко мътен, Рилска - бистра като сълза. След вливането чак до баражите мътилката е била на талази, вероятно заради бистрата рилска вода. На монца приятел е отбелязал покачването спрямо неделя - точно 20 см. Скобарите очаквано са се разскачали, но не са пипали. Не са ловили на белки, защото не са носили.
Днес в кюстендилския участък при Копиловци - водата е паднала леко и се е избистрила приятно, около 20 - 25 см видимост, според мен чудесна за риболов. Надолу никой от мойта група днес не е ходил.
Чоко, никъде не съм написал че съм светец или че вкъщи риба не влизаchokoboy написа: Не убаво човек да се прави на некакъв къде не е!!!Щото света малък,па БГ още повече!!!Не те познавам, нито тебе ,нито обвинения в месарство.Ма кво се оказва и ти мъкнеш,ма кълнеш другите,а и нещо много бързо би задна!!!Никога не съм харесвал прекалените светци!

Е, понякога ми стане жал и дам някоя риба на колега без късмет. Местните при Симитли май са ми най - симпатични в това отношение, особено дядовците с хранилките.
Знам, че си падам дразнител, но това е положението. Ако обаче поне малко съм помогнал темата за Струма, тая великолепна река, да понастигне по мнения темата за софийските баластриери, значи включването ми не е било съвсем напразно.
И ако времето не се изложи съвсем, то в събота и неделя ще бъде идеално, поне откъм цвят и ниво.
-
- фен клуб-скобар
Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Ооо Да иессс беибиDJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!

И моето вино е готово така, че бих се включил.DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
- Martin Mihailov
- учете се от него
А кои няма вино дасе чувствали за поканен.Може да донесем кебапчета.DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
-
- фен клуб-скобар
Ти би дошъл,но само ако докараш чичката под моста да го обливаме с топла водаprodigy666 написа:Ооо Да иессс беибиDJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!а дано мен
да заровим томахавките аххаха 20 литра вино и лулата на мира

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Може, но да са в норматаMartin Mihailov написа:А кои няма вино дасе чувствали за поканен.Може да донесем кебапчета.DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!

Днес Елешница е придошла зверски, качила е нивото на Струма и я е замътила. Рилска леко е качила, но и тя се е замътила. Джерман мътен като вчера. Всичко това накуп води до много голяма и мътна река при Благоевград. Риболова под Четирци на практика в момента е невъзможен.
В Кюстендилския район поне цвета е бил поносим, единични колеги при Копиловци, малко повече при Невестино. Глетав риболов, отделни риби , повечето навалица просто е убивала времето. Водата непрекъснато е мъкнала шума и клони, при всяко вадене линията е с боклуци.
За съжаление не уцелих прогнозата за събота и неделя.
В Кюстендилския район поне цвета е бил поносим, единични колеги при Копиловци, малко повече при Невестино. Глетав риболов, отделни риби , повечето навалица просто е убивала времето. Водата непрекъснато е мъкнала шума и клони, при всяко вадене линията е с боклуци.
За съжаление не уцелих прогнозата за събота и неделя.
- msotiroff
- фен клуб-скобар
Чат-пат зимно време преглеждам темите за скобарските реки и не ми го побира акъла, специално в темата за Струма, какво толкова делите, какво толкова се обвинявате един друг... Да не ловите сьомги по тая река, все пак става въпрос за плевелна риба - предимно скобар, карагьоз, кефал... Да взимат и да пържат, колкото си искат... Да им е сладко
Това лято имам над 300 балканки и съм прибрал не повече от 10 смъртоносно нагълтали - това е разбираемо с оглед красивия риболов на балканки и ниската й популация, обаче тая война за скобари не я разбирам...
Скобари и карагьози ги взимам и ги раздавам на познати. По време на зимно-пролетния риболов вкъщи прибирам единствено едра каракуда, и то само от определени водоеми...

Това лято имам над 300 балканки и съм прибрал не повече от 10 смъртоносно нагълтали - това е разбираемо с оглед красивия риболов на балканки и ниската й популация, обаче тая война за скобари не я разбирам...

за теб е плевелна , а за мен цел номер едно по реката и да дразня се като се изнася и не ми е се тая и не ми дреме че не е вкусна или е вкусна аз риба не ям , хващам , снимам , пускам и не ми е ок че шубата е изнесал половината пасаш и другия път аз ше фана х.я 

-
- фен клуб-скобар
От това раздаване нищо не остана;)Ловиме за удоволствие,не за да се храним:)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Колега Сотиров, какви плевелни по Струма? Че то навалицата дори зимата не признава ни студ, ни мраз, целогодишно само скобари бленува.
Днес реката е качила нови 10 см при Невестино и риболовът почти е отишъл на кино. Утре пак се чакат валежи, жалко че времето се задържа толкова меко тая година.
Джони, Джони, толкова му се нагледа на това ниско ниво, на ти сега
Днес реката е качила нови 10 см при Невестино и риболовът почти е отишъл на кино. Утре пак се чакат валежи, жалко че времето се задържа толкова меко тая година.
Джони, Джони, толкова му се нагледа на това ниско ниво, на ти сега

- prodigy666
- разбира нещата
Колкото повече вода толко по добре ще остане за другото лето и дано малко разбута па местата та да има интрига не да гледаме олигофрени събрани на едно место от 100 метра