Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Аз спирам да отговарям на заядливи коментари вече. Който ме разбрал - разбрал! Давайте сега по темата...
Какво по точно да даваме,
Освен да ни затрият мнението,
Щото всеки го приема
За заяждане
Аз не се вълнувам много,
Но други се палят от минимум
Мнение и пак същото.
Щото всеки го приема
За заяждане

Аз не се вълнувам много,
Мнение и пак същото.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Абе вие ракия не пиетели бре! Айде по - спокойно!!!
Е убий ма, ама нищо не ти разбрах. Обаче ме развесели и ще си сипя едно, за твое здраве.lusienn написа:Какво по точно да даваме,
Щото всеки го приема
За заяждане![]()
Аз не се вълнувам много,
Мнение и пак същото.
Поздрави, Люси!
Колега отказвам се ти си безнадежден случей. Ще ти кажа нещо за последно. Ти си лош човек с много талант ,ако станеш по добър човек и таланта ще се развие още. Спирам да коментирам и да комуникирам с теб няма смисъл. Ти си обиден и неразбран винаги явно това ти е денонощното състояние . За съжаление Нарциса може само да го откъснеш друг избор нямаш.gergi_81 написа:
Извинявай, ама като ми скачат все на въпреки и ми лепват етикети- няма как да си мълча (освен ако админ не прецени друго)
Толкова ли е ограничен варненския боК, че всяко мое мнение да възприема като заяждане? Двамата с Ел пасото почват да ми лазят по нервите вече.
Това си беше комплимент към варненци, че те въведоха този "стандарт" с късите бидеми. И някои още го ползват. Кирил Велики обаче, пак видя нещо на криво.
Тръгнал после за его да ми говори. Той не може 5 изречения да прочете и осмисли,..
Уважението един към друг е двустранен процес.
Ако беше прочел, какво съм писал, (и разбрал) щеше да си на друго мнение. Но и това ти мнение ме устройва. Хубав ден.bubamara написа:gergi_81 написа:
Колега отказвам се ти си безнадежден случей. Ще ти кажа нещо за последно. Ти си лош човек с много талант ,ако станеш по добър човек и таланта ще се развие още. Спирам да коментирам и да комуникирам с теб няма смисъл. Ти си обиден и неразбран винаги явно това ти е денонощното състояние . За съжаление Нарциса може само да го откъснеш друг избор нямаш.

Да ви имам проблемите и меренето на.....
Вярно е че времето е изнервил много от нас ама я малко успокойте топката,и аз съм нервен ама не за тъпите чепарета, ами защото са затворени границите и не мога да ида за риба.
Ще ви кажа една истина, която в спининга е доказана "с каквоти хвърляш(примамка) с него ще хванеш"
И проумейте едно"риболова е удоволствие" вие го обърнахте на мерене на пиш..
Престанете да намесвате модераторите в коментарите си, щом вас ви съмнява че нещо написано е дразнещо "ами не го пишете"
Вярно е че времето е изнервил много от нас ама я малко успокойте топката,и аз съм нервен ама не за тъпите чепарета, ами защото са затворени границите и не мога да ида за риба.
Ще ви кажа една истина, която в спининга е доказана "с каквоти хвърляш(примамка) с него ще хванеш"
И проумейте едно"риболова е удоволствие" вие го обърнахте на мерене на пиш..
Престанете да намесвате модераторите в коментарите си, щом вас ви съмнява че нещо написано е дразнещо "ами не го пишете"
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Риболова на харип/карагьоз на чепаре е доста
емоционален. Въпреки допълнителните протеини
си я уважавам като вкусови качества тази риба.
Една черга от мен, като по препоръка на един майстор от форума ще добавя и по-тъмно лилаво.
Обръщам се към Люси съвсем приятелски (макар, че не го интересува ничие мнение)...Ужасно лошо впечатление прави някой да плюе директно стоката на друг с цел да си изтъкне неговата (важи за всичко). Няма кофти реклама по принцип, но това е долна реклама.
емоционален. Въпреки допълнителните протеини

си я уважавам като вкусови качества тази риба.
Една черга от мен, като по препоръка на един майстор от форума ще добавя и по-тъмно лилаво.
Обръщам се към Люси съвсем приятелски (макар, че не го интересува ничие мнение)...Ужасно лошо впечатление прави някой да плюе директно стоката на друг с цел да си изтъкне неговата (важи за всичко). Няма кофти реклама по принцип, но това е долна реклама.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
То по оплюти от мойте май
Няма в темата,
А аз показах защо връзвам
Различни.
Няма в темата,
А аз показах защо връзвам
Различни.

Риболовци.
След толкова време не си разбрал все още защо бяха(и са все още) всички нападки към теб....
No comment!
No comment!
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- Димо Михалев
- Модератор
Люси сигурен съм,че не става въпрос за тоя Киро,който повече знаят затова ще те помоля да спестиш такава "важни"според теб подробност.Ако искаш пиши за,какъв вид риба си го направил и с кой номер кука.lusienn написа:Малко ме вълнува
Кой какво ще каже
Като нападки към мен.
Те тия ги вързах за Кирето
П.П.Поработи върху връзването!
- Димо Михалев
- Модератор
Люси,чувал ли си за Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер?Това са двама психолози,които след няколко абсурдни случаи се заели да направят определено проучване.Те установили,че определени хора ,които нямат нужния опит и информация страдат от илюзорно превъзходство.Тоест тези хора надценяват своите способности,вярвайки в истинността им.Причината за това е неспособността да им да разпознават собствените си грешки.Основния проблем е липсата на реална самооценка.Причината е,че тези хора опитвайки се да си обяснят нещата,изхождат единствено от собствените си познания и опитност.Така си създават свои собствени убеждения,които всячески успяват да си докажат,отхвърляйки всяка информация,която им противоречи.По този начин се създава кръг от едно неистинско познание,гарантирано с претенции за много знаеш и можеш.Самия Дънинг казва "Един невеж ум,не е съвсем празен съд,а е пълен с каша от неподходящи или подвеждащи факти или житейска опитност,които на него му изглеждат полезни и точни знания".С други думи тези хора не могат да разпознаят дефицита в собствените си знания и умения.Поради този факт се смятат за много можещи и знаещи,и въпреки,че допускат много грешки в работата си ,имат самочувствието че се справят много добре.Тези хора страдат от когнитивна заблуда на илюзорно превъзходство,което те сами си създават.lusienn написа:Нали споменах по размер от номер.
- Димо Михалев
- Модератор
Лично не ги познавам,но съм ги изучавал и има причина да ги цитирам точно на теб!lusienn написа:Ако ги познаваш,им
Прати много поздрави...
[quote="Димо Михалев"]
Люси,чувал ли си за Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер?
Ха,ха ,ха той ако ги беше чувал нямаше да се налага да пишеш всичко след това. Човека си живее в негов свят и го споделя без да има никой интерес от това. Няма да има промяна сякаш не трябва да му се обръща толкова много внимание може пък така да загуби интерес ,а и за всички ще е по добре защото иначе всички знаем как мята леката картечница.
Люси,чувал ли си за Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер?
Ха,ха ,ха той ако ги беше чувал нямаше да се налага да пишеш всичко след това. Човека си живее в негов свят и го споделя без да има никой интерес от това. Няма да има промяна сякаш не трябва да му се обръща толкова много внимание може пък така да загуби интерес ,а и за всички ще е по добре защото иначе всички знаем как мята леката картечница.
- Димо Михалев
- Модератор
Е,тая картечница може и да остане без патрони,ако ме разбираш.bubamara написа:Димо Михалев написа: Люси,чувал ли си за Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер?