Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

Цар Киро взе,че ми хареса,изхвърли недоразумението Военен министър и сложи нормален човек! :wink: :drinkers: Предлагам ако ще сваляме Цар Киро Сомски от власт,да го направим не с камъни,а с торти по 120лв.! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ще ставам милионер,всеки ден на Месенджър ми даряват милиони от раково болни! :rolleyes: :drinkers: Тъкмо ще си купя ракети Джавелин да опазят България! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Една военна ми предложи 10милиона долара по Дипломатеска поща,но ще и поискам ядрени ракети които летят до Москва! :mrgreen: :drinkers: Интересно с една ракета колко сома могат да се извадят? :roll: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Троли нещо споменаха че и Зеленски е евреин :lol: :lol: :lol: ши излезе еврейска конспирация на божия народ :lol: :lol: :lol: :drinkers:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

добро утро шпиони и олигарси:lol: :lol: :lol: започва ловът на вещици :lol: :lol: :lol: кашерна работа :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: Сря Мар 02, 2022 1:07 pm Троли нещо споменаха че и Зеленски е евреин :lol: :lol: :lol: ши излезе еврейска конспирация на божия народ :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Зеленски е в ролята на Давид,а Путин е Голиат! :wink: :drinkers: Аз лично се съмнявам,че евреите са Божия народ,на българите какво им е,та не са Избрани? :rolleyes: :drinkers: Къде беше Бог,когато Хитлер изтребваше евреите?Четох цялата История на евреите,която е 5000годишна,а българите са по-стари с 2000години,най-старото злато и писменост са намерени у Варна и Караново,па си имаме и собствена бактерия,което не е случайно! :wink: :drinkers: Аз лично имам само едно желание,да си поговоря с Бог на български,най-съвършенния и богат език на Планетата Вода! :wink: :drinkers: Българина е най-богат от всички именно заради езика,който не се губи никога за разлика от парите! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Martin Mihailov написа: Сря Мар 02, 2022 4:18 pm
Марто,какъв е тоя черен екран? :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: Пет Мар 04, 2022 8:04 am :lol: :lol: :lol: кашерна работа :lol: :lol: :lol:
Мани ги тия глупости,Свещената храна е Глигана и прасето от хиляди години,а също и Сом! :wink: :drinkers: Нищо не разбират от ядене евреите и Алаховците! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кукич,ето ти конспирации! :wink: :drinkers: Защо Сердика е прекръстена на София=Божията Премъдрост? :roll: :drinkers: Защо числото 3 е половината от 8 и е на погрешното място,разменено е с числото 4 и хиляда години никой не го е забелязал?Защо първата буква е А,а не Ъ,защото звука Ъ е вдишване,а А издишване?Защо годината не започва от 1-ви Март,първия ден на Пролетта,а започва по средата на Зимата? :rolleyes: :drinkers: Защото някои хора умишлено са поставили капани през хилядолетията и са разбъркали знаци,звуци и време! :mrgreen: :drinkers: Въобще не сме в 2022година,нито Иисус е роден на 25 Декември!Най -вероятно у Ватикана знаят Истината по много въпроси и си траят!Безбожници! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

казват че според нашия календар сме 7526 година. има държави с друго часово време и не искат да го сменят. ам сега пак сме в съюз
и пак каквото каже съюза :lol: :lol: :lol: играем си хорото, гоним злите сили с чанове и маски, палим огньове и ги прескачаме... пазим си дивотиите :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

kukukuka написа: Пет Мар 04, 2022 12:38 pm казват че според нашия календар сме 7526 година... пазим си дивотиите :lol: :lol: :lol:
Аз съм за да ги пазим!В "Илиада" пишело за кльонкане,но не съм я чел!Ако е вярно,че кльонкането е на 3000години е доста странно и въобще дали Европейския сом е Европейски при положение,че го има в Африка,Азия и Япония!Ще направя проучване от къде произлиза,сякаш хората умишлено са го разселили на определени места,като знаци! :roll: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пет Мар 04, 2022 5:25 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Имам чувството,че тайните са разхвърляни на различни места и някой трябва да ги събере и сглоби картинката ! :roll: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа: Пет Мар 04, 2022 5:24 pm Имам чувството,че тайните са разхвърляни на различни места и някой трябва да ги събере и сглоби картинката ! :roll: :drinkers:
трябват парички за тая работа :lol: :lol: :lol: не е кат да събираш левурда и гъби :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Нужно е голям достъп до информация,но без пари няма да стане! :rolleyes: :drinkers: Наздраве,не бях пил ракия от месеци,сега дадох 8лева за 3(4)краставици,салата,лук и един домат,като включа и киселото мляко от лев и мезето ми се връзва 9лева за двама на вечер,това са 270лева на месец,та ще разредя пиенето на ракия! :rolleyes: :drinkers: Най-евтино ми е червеното вино 20лева за 3литра и може да се пие без мезе,печели и сърцето, и мозъка! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”