Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- stancom
- ще става разбирач
Re: Воблери
Павка, я дай малко ТТ данни, че знаеш как съм с езиците
. Онова с въртелеШките мо'еш да го пропуснеш. Настръхвам като видя нещо подобно в УЛ вариант
И обещавам да те обвинявам в каквото кажеш
дори ще ти дам да опиташ от бутилките дето ми дължиш 

- къца - кълве
- сериозен играч
чуй гласа Мунчов
Уважавам големите,но да цитираш ЧОВЕК,който не може да се защити.Не намирам думи които не са обидни.
Уважавам големите,но да цитираш ЧОВЕК,който не може да се защити.Не намирам думи които не са обидни.
- eroucma
- разбира нещата
Колега къца - кълве ако визираш мен и подписа ми ще те замоля да прочетеш началото на тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=68935 и може би ще се ориентираш откъде ми е дошла идеята да "цитирам".къца - кълве написа:чуй гласа Мунчов
Ако все пак "освен теб" и някой друг го притеснява подписа ми, или го намира за неуместен ще го сменя без проблем.
Още нещо колега къца - кълве немисля че последните ти 2 коментара бяха по темата за воблерите в която пишеш- защото това "колко" ти разбираш от воблери е малко далече от тематика дискутирана тук.
Ще помоля след приключване на "разговорката" с колегата мнението ми да бъде изтрито, за да не се пълни темата със Спам

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- научил се да хвърля
Ей осрахте и тая тема да го еба
Я кажете нещо за тези воблери на формакс,че ги има тук наоколо и отдавна им се чудя-какво производство са и читави ли са ,че гледам са евтинки и мога да грабна един за проба.
Еroucma ти си гледай Резовската река стига си хокал колегата 

На риба като на война.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това ме върна години назад когато още бях в началото на "трупането" , на воблери . Имах толкова некъде и си ловях основно с Голди , какви времена бяха ... После минах на варианта с под 700 да не ходя на риба , баси тъпнята , само влачех тежката раница , а ся само с максимум пет кутии примамки щъпуркам науево , надесно по реки и гьоловекъца - кълве написа:...Един приятел има колекция от над петстотин воблера... и каза,че лови само с тях.

Станко , там където съм писал има линк към официалният сайт на Ivyiline inc. - http://www.ivyline.jp/ . Там ако не отбираш от йероглифи поне цифрите ще са ти ясни

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- eroucma
- разбира нещата
Господин "железен" не че нещо обаче Резово е доста по близо до Малко Търново отколкото до Велико Търново откъдето съм азgeleznia написа:Ей осрахте и тая тема да го ебаЯ кажете нещо за тези воблери на формакс,че ги има тук наоколо и отдавна им се чудя-какво производство са и читави ли са ,че гледам са евтинки и мога да грабна един за проба.
Еroucma ти си гледай резовската река стига си хокал колегата

Ще помоля и това ми мнение да бъде изтрито след приключване на разговора.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- научил се да хвърля
Опс объркал съм се явно ме влече тая рячка май,извинявам се
А ти какво толкова се впрягаш не знам
То и твоя ник е повече от странен ама айде.Нека колегите ударят едно рамо за формакса-ще съм благодарен 

На риба като на война.
- Vid
- кандидат преподавател
Па то твоя не ли странен? Що и та тема се осра..., да вземат модовете да поразчистят малко простотиите....geleznia написа:То и твоя ник е повече от странен ама айде.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- вече хвърля и на тежко
[/quote]
Що и та тема се осра..., да вземат модовете да поразчистят малко простотиите....[/quote]
+ 1. А е тема с 5 годишна история и от нея има много какво да научи човек....Аз също моля да бъде изтрити мненията ми за да не спамим хубавата тема.
Що и та тема се осра..., да вземат модовете да поразчистят малко простотиите....[/quote]
+ 1. А е тема с 5 годишна история и от нея има много какво да научи човек....Аз също моля да бъде изтрити мненията ми за да не спамим хубавата тема.
- stancom
- ще става разбирач
Виж ся ! Първо на първо тук беше бедствено положението и нямах кабелен Нет, а ползвах мобилен. Второ на второ ако тръгна с него да свалям ПДФ ще свърши света преди да съм успялПавел Иванов написа: Станко , там където съм писал има линк към официалният сайт на Ivyiline inc. - http://www.ivyline.jp/ . Там ако не отбираш от йероглифи поне цифрите ще са ти ясниЗначи Корона е дълъг 29мм и според зависи в кой слой му е най-кеф да щъпурка е съответно 2.5 , 2.7 и 2.8 гр. Мартина е 3.5мм , 2.6гр. суспендър , другите воблери на Ивилайн не съм ги ползвал все още ама е поправимо . Онез стримероподобните си ловят основно като стримери и т.н.

И така като ги гледам Корона ще има поведение по-скоро като Камион, от колкото като Ареа мен, което не е хич лошо. Мартина, пак от картинка, предполага много силна странична вибрация, която в някои случай по-скоро плаши рибите. Много ще се радвам обаче ако ме опровергаеш, но на реката и лично

- Павел Иванов
Ще , ей къде го втори февруари , ей къде е Панега 

Павел Иванов
Павел Иванов
- ynovi
- научил се да хвърля
Ей този например ми се струва трепач.

http://store.shopping.yahoo.co.jp/matsu ... prily.html
Да си каже доброволно кой в БГ внася SMITH воблери?
http://store.shopping.yahoo.co.jp/matsu ... prily.html
Да си каже доброволно кой в БГ внася SMITH воблери?

- Павел Иванов
Да , Смит предлагат голямо разнообразие от читави примамки . В България обаче са се наложили основно моделите Камион :

и Д-Контакт :

Модели като пейснатият от теб Прили и любимецът ми Раночи :

са си направо мега безизвестни щото извън Япония много рядко се предлагат .
В БГ Смит нямат официален представител . Намират се от време на време в някой и друг магазин но да тръгнеш да търсиш специално Прили в БГ ще е трудна работа

и Д-Контакт :

Модели като пейснатият от теб Прили и любимецът ми Раночи :

са си направо мега безизвестни щото извън Япония много рядко се предлагат .
В БГ Смит нямат официален представител . Намират се от време на време в някой и друг магазин но да тръгнеш да търсиш специално Прили в БГ ще е трудна работа

Павел Иванов
Павел Иванов
- ynovi
- научил се да хвърля
Дааа. Хубави играчки, но кофти, че трудно се намират.Павел Иванов написа: В БГ Смит нямат официален представител . Намират се от време на време в някой и друг магазин но да тръгнеш да търсиш специално Прили в БГ ще е трудна работа

Иначе и този бих си взел за проба:

http://voblery.com.ua/catalog/fake-star-2.html
Този също:
http://voblery.com.ua/catalog/kabu.html
А този се намира в БГ. Но го нямям, но по двата реда отзиви които прочетох имал хубава игра..Storm Scat Back
- Павел Иванов
Както болшинството воблери на японският Джаксън и "бълхичката" е със строго специфично предназначение . Трябва му спокойна вода инак нанай си , като гледам мнението ми съвпада с рашън колегата
Както споменах повечето им примамки са тясно специализирани за риболов в "точният момент" и не биха представлявали интерес за широката аудитория . Трябва си повече търсене на "момента" и голямо участие на задвъдичното за да се работи с техните примамки .
Узамито е съвсем друга бира . Силно изразено кранкче , с добра своя игра . Няма нужда от "творчество" . Работи на всякаква проводка и вода . Демек идеално воблерче за всеки , без значение начинаещ или напреднал спинингист .
пп - от тоя сайт не е много гот пазаруването . Едно не приемат ПейПал щот той не ги бръсне много , много украинците . Второ доставките им много се мотаят . Трето извън ЕС са та си трябва комуникация със селърчето , но пък за сметка на това самото то е доста комуникативно

Узамито е съвсем друга бира . Силно изразено кранкче , с добра своя игра . Няма нужда от "творчество" . Работи на всякаква проводка и вода . Демек идеално воблерче за всеки , без значение начинаещ или напреднал спинингист .
пп - от тоя сайт не е много гот пазаруването . Едно не приемат ПейПал щот той не ги бръсне много , много украинците . Второ доставките им много се мотаят . Трето извън ЕС са та си трябва комуникация със селърчето , но пък за сметка на това самото то е доста комуникативно

Павел Иванов
Павел Иванов