Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

На лафче за подводния риболов
Модератор: nkolev66
Re: На лафче за подводния риболов
Здравейте на всички!Реших да се разделя с два от новите си харпуни защото сега като се затопли времето започвам още два и тези ще са ми излишни.Харпуните ще са необурудвани без стрели и ластици,ако някой ги купи сам да си избира сета който е удобен за него. Цените ще са доста приемливи.За връзка смен на тел.0878 35 30 39 Лъчезар или на ЛС.Ето ги и харпуните.terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.21564554]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/sezon-2009.419235.21564553]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/harpuni.566131.22327790]
[/URL]terzosub.snimka.bg/fishing/harpuni.566131.22297193]
[/URL]

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Използва ли графита, ве пич?...Сподели и за смолите, дето говорихме...стига си къта тайните само за себе сиadventurebg написа:ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.![]()
![]()

Лъчо, супер са пушките, ама защо ме изтри от скайпа ?

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ееее Пламене, защо така бе колега, за какви тайни става въпрос? Направих тест с гарвита и стана супер, но не знам как се казва материала. Сега съм ангажиран леко и нямам време за харпуна, не съм го направил още.Шуменеца написа:Използва ли графита, ве пич?...Сподели и за смолите, дето говорихме...стига си къта тайните само за себе сиadventurebg написа:ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.![]()
![]()

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Не съм те изтрил ве батка в скйпа си ма аз нямам време.Шуменеца написа:Използва ли графита, ве пич?...Сподели и за смолите, дето говорихме...стига си къта тайните само за себе сиadventurebg написа:ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.![]()
![]()

С двата харпуна с който се разделям са на промоция до четвъртък 195лв.за харпун след четвъртък цената става друга.
Да не започнахте да улазяте бре момци? Изчезнахте някъде, спотайвате се, не пишете ... Много подозрително взе да става
.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тези дни ако имам възможност ще се топна. Мен пък ми е интересно Иво-Австралията къде изчезна 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- Jack Daniels
- разбира нещата
Вчера ми звънна и вика: В Австралия съм, в Австралия съм..... 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Иво има някои неща за уреждане и когато се оправи, живот и здраве ще се появи отново.adventurebg написа:Тези дни ако имам възможност ще се топна. Мен пък ми е интересно Иво-Австралията къде изчезна

...аз не моа да чакам повече , тия дни ши влазям 

- Jack Daniels
- разбира нещата
Къде ве Булти ? При онея с белите престилки ли 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
-
- разбира нещата
Ма какво ми са умълчахте бре,казвайте днеска намокри ли някой "патешката човка"аааа????
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Здравейте банда!Търся да закупя въздушна пушка от китайските БАМ21,БАМ30,БАМ40 или Hatsan125,Hatsan135 a може и Hatsan AT44 може и бартер за някой от мойте дървени харпуни за АТ44 с доплащане от моя страна.Ако някой от колегите има нещо подобно и не го ползва може да се договорим нещо.Ще очаква предложения.

-
- новобранец
Terzo, за въздухарките да ти кажа - китайските след кратко време на усилена употреба, ще трябва да ги потягаш, щото от мощността им става...сейбълмейдж . Ама не мисля , че ще имаш точно ти проблем с майсторенето. А за турските - ако е нова, първото което трябва да направиш, е да и изчистиш цевта, че оставяха стружките от нарязването от завода навремето. А за качеството - и двата варианта биват за парите си. Късмет!
За колегите от Бургаски и Варненски регион, които проявят интерес:
В Бургас и Варна ще се проведат презентации на нови продукти на BEUCHAT и SEAC. Първата презентация ще се проведе в Бургас в х-л "Авеню" (в близост до Метро) на 07.04.2011 от 18:00 часа. Презентацията във Варна ще бъде в пицария "Тримата мускетари" на бул. "Сливница" №156 , датата е 10.04.2011 от 17:00 часа.
В Бургас и Варна ще се проведат презентации на нови продукти на BEUCHAT и SEAC. Първата презентация ще се проведе в Бургас в х-л "Авеню" (в близост до Метро) на 07.04.2011 от 18:00 часа. Презентацията във Варна ще бъде в пицария "Тримата мускетари" на бул. "Сливница" №156 , датата е 10.04.2011 от 17:00 часа.