Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега,много вода е изтекла от тогава,канала се казва Църна бара.В момента канала е ужасно обрасъл с треви папури и др.,водата е много малко и моят скромен съвет е да не си губиш времето цял ден за една дребна каракудка. пс Там е стоянка на секс труженички и колите може да са за тях.Но човек трябава да пробва.Успех
- kostura_24
- ще става разбирач
Благодаря колега,иначе колите бяха до самия канал и се виждаха и колеги ама това беше преди повече от месец.Mistor ribar написа:Колега,много вода е изтекла от тогава,канала се казва Църна бара.В момента канала е ужасно обрасъл с треви папури и др.,водата е много малко и моят скромен съвет е да не си губиш времето цял ден за една дребна каракудка. пс Там е стоянка на секс труженички и колите може да са за тях.Но човек трябава да пробва.Успех
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Дали този сезон има нещо позитивно от Огняново или пак ще го отписваме?
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Имаше,
,преди жегата
хубави каракуди (по-големи от шамар
) откъм Раковица. Докато ги ловях, един колега спинингист (от лодка) два хубави клена, почти литрови. Отсреща в драките, скачаха интересни рибоци.
Така че, има надежда за този язовир!

Така че, има надежда за този язовир!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Едно капо имам това лято на яз.Огняново - на рибка !
Като гледах колегите отсреща - същата работа бяха и те!
Като гледах колегите отсреща - същата работа бяха и те!
И от мен едно почти капо. За цял ден от към Раковица 2 каракуди и 20 рака. Излета беше на 11 юли.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Като цяло тази година'в пъти по зле от други.Ето днес се капотирах на спининг по реката при Враждебна,което не се е случвало отдавна по това време на годината.На Чепинци върви доста куцо,започнах да се оглеждам но от никъде нищо обнадеждаващо.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Колеги,нов съм в спининг риболова и ми е мерак да хвана щука на спининга. Понеже чета че на пънчарево, на гумаджииницата имало щука, макар и по малка [аз ще я връщам] можете ли да ми обясните, къде се намира това място, че не ми говори нищо. И искам да попитам, дали някъде там наблизо става за къпане, че ще ходя със семейството, и те да имат някакво забавление 

В самото начало на Пънча има басеин оставяш ги там и след басеина също има щукаkrasi1987 написа:Колеги,нов съм в спининг риболова и ми е мерак да хвана щука на спининга. Понеже чета че на пънчарево, на гумаджииницата имало щука, макар и по малка [аз ще я връщам] можете ли да ми обясните, къде се намира това място, че не ми говори нищо. И искам да попитам, дали някъде там наблизо става за къпане, че ще ходя със семейството, и те да имат някакво забавление

- G.Petkov
lyudmil75 написа:...В самото начало на Пънча има басеин ...
Веднага след стената на язовира има две отбивки в ляво, на втората е плажа "Корали" с минерална вода. Плажа и басейните са хубави и стават за почивка, ама през лятото е страшна навалица и трябва да се ходи по-рано !
Щуки винаги е имало в Панчарево, ама май най-много ги ловят на платеното

А къде е тази гумаджииница?
- G.Petkov
След моста над Бистришка река и ресторант "Лебед" има отбивка и паркинг пълен с коли/ от ляво на пътя за Самоков/. Там са развалините на бивш сервиз, вкл. и за гуми.
Даже и заведение имаше, ама преди много години
!
И след толкова много обяснения - да споделиш какво си направил
!
Даже и заведение имаше, ама преди много години

И след толкова много обяснения - да споделиш какво си направил

-
- новобранец
На Пънча върви ли някакъв риболов? От това слънце нещо се изпокрихме,да споделя на Кътина вчера спокойни плувки, колеги идват и си отиват с празни торбички.Изпробвах водата, за къпане е убиец не съм я мерил но е сигурно към 30гр. В Н И М А В А Й Т Е на места там е доста дълбоко!
- crazybot
- фен клуб-скобар
А нещо по-едричко, костурчетата още ли са по едни показалец и нивота дали продължава да спада?bogno написа:На Чепинци върви доста куцо,започнах да се оглеждам но от никъде нищо обнадеждаващо.
Интересува ме конкретно в най-западната му част пясъка дали се показа пред шавара?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Миналата седмица ходих на гумаджииницата направо невъзможно да се мята от водорасли.