Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Mistor ribar »

Колега,много вода е изтекла от тогава,канала се казва Църна бара.В момента канала е ужасно обрасъл с треви папури и др.,водата е много малко и моят скромен съвет е да не си губиш времето цял ден за една дребна каракудка. пс Там е стоянка на секс труженички и колите може да са за тях.Но човек трябава да пробва.Успех
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

Mistor ribar написа:Колега,много вода е изтекла от тогава,канала се казва Църна бара.В момента канала е ужасно обрасъл с треви папури и др.,водата е много малко и моят скромен съвет е да не си губиш времето цял ден за една дребна каракудка. пс Там е стоянка на секс труженички и колите може да са за тях.Но човек трябава да пробва.Успех
Благодаря колега,иначе колите бяха до самия канал и се виждаха и колеги ама това беше преди повече от месец.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

Дали този сезон има нещо позитивно от Огняново или пак ще го отписваме?
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Имаше, :roll: ,преди жегата :idea: хубави каракуди (по-големи от шамар :fishing9: ) откъм Раковица. Докато ги ловях, един колега спинингист (от лодка) два хубави клена, почти литрови. Отсреща в драките, скачаха интересни рибоци.

Така че, има надежда за този язовир! :fishing3:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Едно капо имам това лято на яз.Огняново - на рибка !
Като гледах колегите отсреща - същата работа бяха и те!
tarlu4ko
новобранец
новобранец

Мнение от tarlu4ko »

И от мен едно почти капо. За цял ден от към Раковица 2 каракуди и 20 рака. Излета беше на 11 юли.
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

Като цяло тази година'в пъти по зле от други.Ето днес се капотирах на спининг по реката при Враждебна,което не се е случвало отдавна по това време на годината.На Чепинци върви доста куцо,започнах да се оглеждам но от никъде нищо обнадеждаващо.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
krasi1987
новобранец
новобранец

Мнение от krasi1987 »

Колеги,нов съм в спининг риболова и ми е мерак да хвана щука на спининга. Понеже чета че на пънчарево, на гумаджииницата имало щука, макар и по малка [аз ще я връщам] можете ли да ми обясните, къде се намира това място, че не ми говори нищо. И искам да попитам, дали някъде там наблизо става за къпане, че ще ходя със семейството, и те да имат някакво забавление :)
lyudmil75
новобранец
новобранец

Мнение от lyudmil75 »

krasi1987 написа:Колеги,нов съм в спининг риболова и ми е мерак да хвана щука на спининга. Понеже чета че на пънчарево, на гумаджииницата имало щука, макар и по малка [аз ще я връщам] можете ли да ми обясните, къде се намира това място, че не ми говори нищо. И искам да попитам, дали някъде там наблизо става за къпане, че ще ходя със семейството, и те да имат някакво забавление :)
В самото начало на Пънча има басеин оставяш ги там и след басеина също има щука :wink:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

lyudmil75 написа:...В самото начало на Пънча има басеин ...

Веднага след стената на язовира има две отбивки в ляво, на втората е плажа "Корали" с минерална вода. Плажа и басейните са хубави и стават за почивка, ама през лятото е страшна навалица и трябва да се ходи по-рано !

Щуки винаги е имало в Панчарево, ама май най-много ги ловят на платеното :D , което е на другия край на язовира, до моста на реката на устието !
krasi1987
новобранец
новобранец

Мнение от krasi1987 »

А къде е тази гумаджииница?
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

След моста над Бистришка река и ресторант "Лебед" има отбивка и паркинг пълен с коли/ от ляво на пътя за Самоков/. Там са развалините на бивш сервиз, вкл. и за гуми.
Даже и заведение имаше, ама преди много години :D !

И след толкова много обяснения - да споделиш какво си направил :D !
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

На Пънча върви ли някакъв риболов? От това слънце нещо се изпокрихме,да споделя на Кътина вчера спокойни плувки, колеги идват и си отиват с празни торбички.Изпробвах водата, за къпане е убиец не съм я мерил но е сигурно към 30гр. В Н И М А В А Й Т Е на места там е доста дълбоко!
Аватар
crazybot
фен клуб-скобар

Мнение от crazybot »

bogno написа:На Чепинци върви доста куцо,започнах да се оглеждам но от никъде нищо обнадеждаващо.
А нещо по-едричко, костурчетата още ли са по едни показалец и нивота дали продължава да спада?
Интересува ме конкретно в най-западната му част пясъка дали се показа пред шавара?
goran2
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от goran2 »

Миналата седмица ходих на гумаджииницата направо невъзможно да се мята от водорасли.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”