Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Днес са се ловили риби по благоев. Естествено след утрешния дож пак ще го духам за уикенда.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://prikachi.com/images.php?images/253/8670253K.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/254/8670254w.jpg
Това от вчера на Бобошево.Изключително тегав ден.Освен мойте се хванаха още три риби на целия вир /поне доколкото видях/
Друго си е с боло зимъска.Миналия път всички ловиха кой повече кой по малко но ловиха.Са ниенте.Па да кажеш от местото е ,не е брадчеда лови отгоре от долу дедов.Па дажеш строил съм ги на манджа ,не съм.Един пред мене,един навътре,един на 30 метра надолу.Нема финес иска яко мааниъе цел ден.Пиниза според мене беше,много малка кука и троха,не иска залци.Другата част от групата бега по благоев и се представи по добре.Нас ни беше шубе щото реката в рамките на перник е голема и кална.На бобошево беше кристална, по благоев също е била ок.Но това инфо вече не е актуално,че цела нощ вале!В заключение идин много труден и интересен риболов,пак ще кажа рибите там са малко и това е максимума в момента,всъщност вземах повече от максимума,имам само два откачени,единия със сигурност беше закосен че като тръгна 50 метра и отвори куката.Немаше логика в риболова,едни вземаха на задържане други на чисто трети на суркане.Просто завъртят ли се взимат!С брадчеда и двамата дадохме всичко като опит и умения,просто риболова беше много тегав.Пробах и у най-бързата вода с близалката не!
http://prikachi.com/images.php?images/254/8670254w.jpg
Това от вчера на Бобошево.Изключително тегав ден.Освен мойте се хванаха още три риби на целия вир /поне доколкото видях/
Друго си е с боло зимъска.Миналия път всички ловиха кой повече кой по малко но ловиха.Са ниенте.Па да кажеш от местото е ,не е брадчеда лови отгоре от долу дедов.Па дажеш строил съм ги на манджа ,не съм.Един пред мене,един навътре,един на 30 метра надолу.Нема финес иска яко мааниъе цел ден.Пиниза според мене беше,много малка кука и троха,не иска залци.Другата част от групата бега по благоев и се представи по добре.Нас ни беше шубе щото реката в рамките на перник е голема и кална.На бобошево беше кристална, по благоев също е била ок.Но това инфо вече не е актуално,че цела нощ вале!В заключение идин много труден и интересен риболов,пак ще кажа рибите там са малко и това е максимума в момента,всъщност вземах повече от максимума,имам само два откачени,единия със сигурност беше закосен че като тръгна 50 метра и отвори куката.Немаше логика в риболова,едни вземаха на задържане други на чисто трети на суркане.Просто завъртят ли се взимат!С брадчеда и двамата дадохме всичко като опит и умения,просто риболова беше много тегав.Пробах и у най-бързата вода с близалката не!
Привет, арматуристи
Днес двама приятели са акостирали на Бобошево около 10.00ч. След половин час мятане реката е започнала осезаемо да покачва и да се мъти, Преместили са се на Бело поле на разлива над моста. И там висока вода, макар и поносима на цвят. Места бол, сравнително малко колеги, никакви живарници в реката. До 16.00ч. са закачили по 3 риби, нито една извадена - половината откачени, другите са скъсали сравнително дебели поводи. Кратко помайване след засичането, после тръгват надолу по течението и довиждане
Ако някой се точи за Благоевград, да си приготви тежки близалки и здрави поводи.

Днес двама приятели са акостирали на Бобошево около 10.00ч. След половин час мятане реката е започнала осезаемо да покачва и да се мъти, Преместили са се на Бело поле на разлива над моста. И там висока вода, макар и поносима на цвят. Места бол, сравнително малко колеги, никакви живарници в реката. До 16.00ч. са закачили по 3 риби, нито една извадена - половината откачени, другите са скъсали сравнително дебели поводи. Кратко помайване след засичането, после тръгват надолу по течението и довиждане

Ако някой се точи за Благоевград, да си приготви тежки близалки и здрави поводи.
- калин кацаров
- сериозен играч
Айде малко инфо от вчера
Реката голяма , бърза и леко мътна ! В зависимост от мястото и сезона , все пак добра за риболов ! Предпочетох да ловя само на фидер, исках да видя дали има раздвижване на другите риби, но уцелих само скобари. Имах над 15 късания, такива зверски кълванета не бях имал скоро. Тръгнах с 12 влакно, но 14 го праскаха здраво, в дебелата и бърза вода! Излизаха само тупалки. Ако бях извадил всички риби, можеха да са две кофи. Скобара взимаше , дори налапваше 5 бели! Супер интересен риболов в такава обстановка! Малко по различно от традиционния риболов на плувка!

Евала!
много добре ,ако си бил и с някое готино фидер-че хепетен,каква дължина на повода ползваш 20см или повече?
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
-
- фен клуб-скобар
Приятелю,дължината на повода е според мястото( течение,дълбочина). Може всеки път да е различна дължина.При мен варира от 20 до 40 см;)bruno11 написа:много добре ,ако си бил и с някое готино фидер-че хепетен,каква дължина на повода ползваш 20см или повече?
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
При тези дъждове ще се разминем с риболов поне за седмица и повече. Днес минах през моста на Копиловци и реката беше качила поне с 20 от неделя.Не беше много кална- мътна но няма начин да се лови. Градската река голяма мътна както и Соволската, т.е. надолу всички притоци са големи а за невестино не смея и да мисля каква е. Ето няколко снимки.
В момента е на 5 см под кея, но няма да е за дълго.fishingman написа: а за невестино не смея и да мисля каква е.
За риболов през следващите дни и най-големите оптимисти не вярвам да си помислят.
Снимки няма. ЖСМ-а се утрепа лошо и не ще да снима.

ще ти вярваме цигане къде ще ходим ....ciganeto написа:В момента е на 5 см под кея, но няма да е за дълго.fishingman написа: а за невестино не смея и да мисля каква е.
За риболов през следващите дни и най-големите оптимисти не вярвам да си помислят.
Снимки няма. ЖСМ-а се утрепа лошо и не ще да снима.Не Ви остава нищо друто освен да ми вярвате.
за да нямаш проблеми,трябва да си умрял ...
- Martin Mihailov
- учете се от него
Инфо от днеска.Реката яко мьтна и бьрза
За около двачаса12-13мрени и още толко малки.Рибата кьлва докьм 10 часа и краи.Това от мене- prodigy666
- разбира нещата
DJONI RINGO написа:Приятелю,дължината на повода е според мястото( течение,дълбочина). Може всеки път да е различна дължина.При мен варира от 20 до 40 см;)bruno11 написа:много добре ,ако си бил и с някое готино фидер-че хепетен,каква дължина на повода ползваш 20см или повече?
Има ли скобари са или да се учим ва правопис
-
- фен клуб-скобар
Асене,пари има-риболов не
За правописа питай възрастния амиго

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Почна ли да оттича!Че иде уикенд риболовен!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Сега отивам и довечера ще пусна снимки