Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бахти и разделното хранене.... Жената е вегетарианка и ако искаш да те запознаем да видиш за кВа мъка иде реч.... То сигурно и затова и Я съм към 2-ва метра висок, но само 90 кила??

На път съм да се развеждам братле.... Искам жена де да ми готви вкусотии, и без значение колко холестерол ще натрупам, То човек живее веднъж.......

п.п. Дядо ми е на 95г. и цял живот е ял осмянки и продължава.., и нищо му няма. Въпроса опира не какво ядем, а колко изнервен живот водим? Това е...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч
[/quote]Vid написа:...... Дядо ми е на 95г. и цял живот е ял осмянки и продължава...
Ъъъ, кво е това?!?
Туй, вегетарианството, не го разбирам

Няакой път жената прави нещо постно и после аз правя среднощни атаки на хладилника.
Иначе е много добре човек да си апва 3-4 пъти на ден. Което при мен не се случва. Сега съм на кафе с цигари. После през деня на вода с цигари, а довечера на бира (3-4) с мезе + нещо за вечеря. Това е най-лошия начин на хранене, ама тъй съм си свикнал. И от години си стоя на 110кг +--3. А ако реша да правя диета, просто увеличавам броя на бирите

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Aз разделното хранене го разбирам така - пържолата в една чиния, гарнитурата в друга.Красимир Атанасов написа:Разделно хранене баце,само това ще ти помогне.

Шегувам се.....накичил съм хладилника с таблици за разделно хранене, с разни изчисления на калории и кое с кое може да се комбинира, и т.н., та да видим...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- Модератор
GODzillata написа:
Aз разделното хранене го разбирам така - пържолата в една чиния, гарнитурата в друга.

И секса помага, шЪ знаете, висша форма на спортуване е.
То и аз се шегувам в случая. По мое мнение качването на килограми е по-скоро склонност на организма и диетите са си тормоз. Други пък си хапват доволно и колкото и да се насилват, качват максимум 5 кила.
- GODzillata
Проблемът е, че не се движа, на ден не ми се случва да извървя повече от 200 метра. 

На тебе домнуле GOD - zu ти трябва разделяне с храненето,не разделноGODzillata написа:
Aз разделното хранене го разбирам така ..........

С колата ли ги минаваш, или във вълшебния триъгълник - маса - креват - тоалетнаGODzillata написа:Проблемът е, че не се движа, на ден не ми се случва да извървя повече от 200 метра.

- GODzillata
Кво да праиш, едни се хранят, за да живеят, а аз живея, за да се храня! 

Моята ендокриноложка има една приказка - с устата си копаете гроба - много вярна за съжалениеGODzillata написа:Кво да праиш, едни се хранят, за да живеят, а аз живея, за да се храня!

Мдааа, това с папкането и обездвижването си е вселенски проблем, особенно с напредването на възрастта.
И аз съм на зърнена диета, демек квот зърна за ядене и го хапвам и не плочки на корема, ами такава масивна плоча съм отпрал отпред.....ама това с ограниченията и режимите на хранене, че и на пиене, хич, ама хич не ми се нрави.
Еййййй, добре, че изчезна оная снимка на Киро с мадамата в транжорната, че снощи я сънувах, много зловеща беше..
И аз съм на зърнена диета, демек квот зърна за ядене и го хапвам и не плочки на корема, ами такава масивна плоча съм отпрал отпред.....ама това с ограниченията и режимите на хранене, че и на пиене, хич, ама хич не ми се нрави.
Еййййй, добре, че изчезна оная снимка на Киро с мадамата в транжорната, че снощи я сънувах, много зловеща беше..
Никоя риба не е по - важна от живота !
Ето ти една успокоителна - гат бяхми млади и зелени,много надарениvatus56 написа: Еййййй, добре, че изчезна оная снимка на Киро с мадамата в транжорната, че снощи я сънувах, много зловеща беше..

62 год. 173 см. 73 кг. ям и пия на воля
спорт малко-карам колело диети никакви
гена е важен гена.Хайде пак
и лека.И не се впрягайте много-кой какъвто-такъв.Живи и здрави.

Тц,туй е по ефикасно http://www.cherven-piper.com/" onclick="window.open(this.href);return false;dantho.mihov написа:
.
- G.Petkov
danikl написа:62 год. 173 см. 73 кг. ям и пия на воля ...
Ааааа,
Дани ми взема жълтата фланелка

Все си мислех, че аз съм доайенът на темата, ама не ...........

Ама Дани е много скромен,
Щото аз и поде..м понякога

Е не е на воля, щото годините и "стюардесите" вече не са това, което бяха,
Ама се пробвам, де

Да не ми закърнее органът

Иначе, всичко посочено по-горе е в съответствие, без годините

Помага,помага-....ти остави Тигрето какво мисли по въпроси!Teo 62 написа:Тц....................dantho.mihov написа:
.

Я скивай едно от многото,специални за риболовци с наднормено тегло, суперски упражнения...............!!!

Последно промяна от Ачо ♣ на Чет Окт 24, 2013 8:46 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!