Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Воблери
В най-Скоро време ще имат.До колкото съм информиран до месец-два ще се случи.Дори чух че и пръчки на Смит ще внасят.Павел Иванов написа: В БГ Смит нямат официален представител .
Щом имам подробна информация ще кажа и името на вносителя.
п.с. Павка на тебе първо ще кажа ,обещавам

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Цецо , един тестов Strategy Tourler STS-65DS/SUL , с цел да се "тества" на откриването на втори дал ще се намери 
Не друго ами едно Екзистче ХК си търси другарче и може да си допаднат

Не друго ами едно Екзистче ХК си търси другарче и може да си допаднат

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Ти дразниш ли меПавел Иванов написа: Не друго ами едно Екзистче ХК си търси другарче и може да си допаднат

Ще попитам дали ще има до тогава. А Екзистчето да ти е честито и само големи риби,що то за големи е направено.
- stancom
- ще става разбирач
Не, информира че има излишен Лувиасbountyhunter написа: Ти дразниш ли ме![]()
![]()
![]()

- Павел Иванов
Ауе , оспамихте убавата тема на човека
Ще земе да се оплаче на местният мордератор и шТ видите вий двамцата
Айде за последно от рода - Станко , нема излишен Лувиас , имаше една излишна СОЛница на 2000 + планирано разширяване на гардероба . Капиш
Баш те тоя Лувиас не виждам ка ще стане некога излишен 

Айде за последно от рода - Станко , нема излишен Лувиас , имаше една излишна СОЛница на 2000 + планирано разширяване на гардероба . Капиш

Павел Иванов
Павел Иванов
A дано е читав представител! Стискам палци и се моля - както казва Мечо Пух "колкото повече, толкова повече"!bountyhunter написа:...
В най-Скоро време ще имат.До колкото съм информиран до месец-два ще се случи.Дори чух че и пръчки на Смит ще внасят.
Щом имам подробна информация ще кажа и името на вносителя.
...
п.с. Между другото, за въдиците на "Смит" никога не съм срещал кой знае какви отзиви. Сведущи руски колеги се изразяваха хладно за тях като цяло(проявявах интерес към един модел), но трябва да се има предвид, че за тях съществува една-единствена трибуквена марка.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Коя е тя?Мунчо написа: за тях съществува една-единствена трибуквена марка.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сигур ще да е DAM ,ама от г-н О.....f1team написа:Коя е тя?

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- Павел Иванов
f1team написа:Коя е тя?Мунчо написа: за тях съществува една-единствена трибуквена марка.
UFM ама те фалираха

Павел Иванов
Павел Иванов
ВАЗ ???
Мдаа, много се застоях пред ПС-то та реших да кажа нещичко: Има едни фофлеринчета модел Mitts S и Mitts F на Jackall и на OWNER. Абсолютно еднакви са, просто OWNER са се добрали до тях по някъв начин да ги правят и те.
Уникални са ... Павел Иванов ги е споменал на 14-та страница, но както е казал са трудно намируеми. Между другото Владо от Видракс в София ги беше докарал миналата година и бяха тотално разграбени по 9 лв бройката. Не че няма значение и цвета, но определено играта им доста дразни клендурниците лятото. Много добре се представят в по-бавно течащи води, но лично ги изпробвах и в силен бързей и там също дават резултат. Бавно потъващата им версия направо ловеше на всяко хвърляне, хем колегите, които ловят на Огоста като мен знаят колко кофти беше тази година нивото на водата, което постоянно се менеше. Аз лично не успях да изпробвам доста от воблерите си тази година заради Mitts S.
Аз смятам, че и пъстръвките няма да останат безразлични към тях, но скоро ще го проверим и това
ей го къде е, има няма 3 седмици...
П.С. - ако някой има в повечко и иска да се раздели с някой от своите такива фофлерчета, да свирка ...
Уникални са ... Павел Иванов ги е споменал на 14-та страница, но както е казал са трудно намируеми. Между другото Владо от Видракс в София ги беше докарал миналата година и бяха тотално разграбени по 9 лв бройката. Не че няма значение и цвета, но определено играта им доста дразни клендурниците лятото. Много добре се представят в по-бавно течащи води, но лично ги изпробвах и в силен бързей и там също дават резултат. Бавно потъващата им версия направо ловеше на всяко хвърляне, хем колегите, които ловят на Огоста като мен знаят колко кофти беше тази година нивото на водата, което постоянно се менеше. Аз лично не успях да изпробвам доста от воблерите си тази година заради Mitts S.
Аз смятам, че и пъстръвките няма да останат безразлични към тях, но скоро ще го проверим и това

П.С. - ако някой има в повечко и иска да се раздели с някой от своите такива фофлерчета, да свирка ...
И аз бих взел едно за колекцията 
Meжду другото за първи път виждам този модел.
Имам един handmade, направен лично от мен и е много, ама много подобен на този.
С една кука е и по същия начин съм оставил опашката да стърчи малко след халката за тройката.
Ще направя снимка за да го видите

Meжду другото за първи път виждам този модел.
Имам един handmade, направен лично от мен и е много, ама много подобен на този.
С една кука е и по същия начин съм оставил опашката да стърчи малко след халката за тройката.
Ще направя снимка за да го видите
Някои колеги си купиха по двадесет броя. На външен вид действително са идентични с воблерите "Кейсън"...
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Мунчо написа:Някои колеги си купиха по двадесет броя. На външен вид действително са идентични с воблерите "Кейсън"...
Аз познавам един, който си купи двойно повече. И ти го познаваш ...
То кой колко си е взел лошо няма, кофти само, че сега няма намиране, камо ли на тая цена дето бяха. И в и-бейката нещо не ги намирам.