Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Не, по-горе някой написа.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Здравейте колеги.Мои другари ходиха на рибарника(пътя за Ормана вдясно).Входа е 3лв. а шарана се плаща 4.50лв. на килограм.За час изкараха 8 шарана-един,два килограма.Но ми казаха,че рибата миришела,и жената която взимала парите била много просто парче
)

Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
-
- научил се да хвърля
Така е колега и рибата мирише-личен опит.dakataegotin написа:Здравейте колеги.Мои другари ходиха на рибарника(пътя за Ормана вдясно).Входа е 3лв. а шарана се плаща 4.50лв. на килограм.За час изкараха 8 шарана-един,два килограма.Но ми казаха,че рибата миришела,и жената която взимала парите била много просто парче)
-
- научил се да хвърля
здрасти и от мен,днес на ирчеково, 7 шарана от които наи големия беше 2 кг. и каракуда дребна и чат пат едра до 300 гр.от всичките шарани взех наи големия и утре ще го пробвам.ами за 2 лв такса, които дадох, съм предовоолен.шарана вземаше наи добре на дебел глист с едно беличко,и на рибче следващата седмица пак там. 

уникат-без дубликат!!!
-
- ще става разбирач
Днес на Кукорево на 3-тата дупка се получи риболов излезе доста каракуда но малка.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
По дупките каракуда да искаш да ловиш ... има я на поразияRoSeN_94 написа:Днес на Кукорево на 3-тата дупка се получи риболов излезе доста каракуда но малка.

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivelin_1976
- разбира нещата
Не бързай да се радваш Гоше, дочувам че има вероятност да удължат забраната до 10.06.2011г. включителноBERBALDO написа:още 14 дни не остана

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

То ако е само толкова с мед да ги намажешivelin_1976 написа:Не бързай да се радваш Гоше, дочувам че има вероятност да удължат забраната до 10.06.2011г. включителноBERBALDO написа:още 14 дни не остана

- S.Koychev
- разбира нещата
На 18.05 ходих с компания на язовира в с.Иричеково,излизаха дребни каракудки и шаранчета.Отчетохме 3 бр.към 1.4кг и 2 по 1 кг., всичко друго по 200-300 гр.
, общо взето слаб риболов,най-добре вземаше на пружина,на фидер и на мача беше по-слабо.

Ribarche
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера с Бербалдо и още един колега отново направихме добър риболов на шарани в с.Питово ... този път рибите бяха доста по големи ... малко снимки от риболова
))))

Здравейте колеги,по неведоми пътища до мен достигна информация,че риболова на Гърлата бил разрешен и реших да вида моите приятелки(платиките)какво правят.За целта веднага беше заприходен 300гр.бял+2пакета бисквитена галета и 1пакет мундиалФ платика на сенсас.Местото е ясно високият бряг откъм ханчето.За риболова като цяло рибата си вземаше. Влияеше се от храната като на моменти дори вземаше на самото пропадане.Тавичките не са от на-големите но,доставяха достатъчно удоволствие и изваждаха по метър,метър и половина ластик.Лових с уйп 8м на дълбочина около 6м,стръф грос от пинки.

това е за четирите часа риболов.След фотото всичките рибета си заплуваха отново в водоема.

това е за четирите часа риболов.След фотото всичките рибета си заплуваха отново в водоема.
Браво за платиките и за релийза, ама сигурен ли си че Гърлата е разрешена, щото нещо не си спомням да я видях в списъка на ИАРА за 2011?
То не че има значие дали е в списъка, Моньо си я смята за своя и бариерата още стои
То не че има значие дали е в списъка, Моньо си я смята за своя и бариерата още стои

Вчера реших да се завъртя край "гребната" вече останал без търпение да изтече забраната и това което видях напълно се вместваше в очакванията ми. Много народ, много коли всъщност така и не разбрах точно за какво чакат: каракуда или шаран. При мен нещатата си бяха обичайните, спининг и воблер.Та тая гребна забелязах, че като изкуствен водоем е изкопана на прагове, водейки воблерите успоредно на последния праг на едно съвсем непретенциозно воблерче ми удари една добра зъбатка ( снимката е в галерията ми) но като цяло останах с впечатлението, че си е труден за риболов водоем.
find where lies small